absolute Posted April 24 Report Share Posted April 24 A gde je 80 tu je i 100 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 24 Report Share Posted April 24 Dobro, ali imajte u vidu da na primer BMW X5 kreće od 105k eur 🙂 a recimo Audi Q7 kreće od 76k... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted April 24 Report Share Posted April 24 A imajte u vidu i da je Chery Difficulty? Sve same realne cene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24 Report Share Posted April 24 bi neka prica da cena kvadrata kao i cena kola zapravo prati cenu zlata, i da u zlatu kosta sve isto 🙂 mrzi me realno da proveravam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24 Report Share Posted April 24 3 hours ago, Dick Warlock said: A imajte u vidu i da je Chery Difficulty? Sve same realne cene ako ništa pravi se u šveCkoj, ja makar mislim! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24 Report Share Posted April 24 16 hours ago, Lucky said: jedini "problem" je što ovaj core koji košta te osnovne pare skoro nikad nemaju, nego te odmah navlače na naredni koji je već 75k. možda sad imaju, izašla sveže ova ponuda sa servisiranjem! 6 hours ago, Dick Warlock said: A imajte u vidu i da je Chery Difficulty? nije šeri nego džili, to je mnogo bolje 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25 Report Share Posted April 25 21 hours ago, dovlagsi said: možda sad imaju, izašla sveže ova ponuda sa servisiranjem! On 4/24/2026 at 9:21 AM, Dick Warlock said: nije nemoguće, ali znam onomad kad sam ih cimao i oko sajma i posle, uvek kao taj Core stoji u ponudi ali ga nemaju, ili možda imaju jedan kvartalno čisto da ne bi ispali prema zakonu u nekom prestupu pa ga prodaju pa kao soriška nema više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago zanimljiv prodajni obrt u amerikama, 2011 dodge durango se izdigao iz mrtvih jer je tržište sranje: https://www.instagram.com/reel/DX4-WAPD22K/?igsh=bW13MHg3Z2o0MThj Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 4 hours ago, dovlagsi said: zanimljiv prodajni obrt u amerikama, 2011 dodge durango se izdigao iz mrtvih jer je tržište sranje: https://www.instagram.com/reel/DX4-WAPD22K/?igsh=bW13MHg3Z2o0MThj baš sam pre neki dan pričao sa likom koji i dalje kod nas radi ove auto medije a la autobild i tako to i sad kao i deo te licence ima kontakt i sa drugim autobildovima plus opet idu na te promocije i press događaje itd. i u fazonu je da niko živ ne zna šta se događa i sve je sranje 🙂 ono evropska unija se tripuje da je i dalje relevantna kao i evropski proizvođači, električna vozila se i dalje guraju iako nemaju smisla (kaže da baš bild radi neke 1na1 testove EV vs SUS istog auta i kao troškovi ovo ono i na kraju jednom EV nije ispao bolja opcija), a sa strane oglasa promocije itd isto mrtvilo. tojota kuka da neće ev ali guraju onaj vodonik a to ovi neće da im odobre da krenu da koriste. kinezi naravno upadaju i zauzimaju sve više jer mogu pošto nemaju zakone EU koji sprečavaju brzo adaptiranje na situaciju tipa spajanje firmi, pravljenje partnerstava, izmene itd jer EU mora da proverava monopole itd itd i onda firme 6-12 meseci čekaju da se to sve reguliše do tad ih kinezi pregaze 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts