dovlagsi Posted July 5 Report Share Posted July 5 lep je odzada bar! 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5 Report Share Posted July 5 kaze se odstraga kod nas ubosni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6 Report Share Posted July 6 On 7/4/2025 at 2:10 PM, Zwerko said: Dobro, ali se tu postavlja pitanje da li je fejlovala kod publike koju gađa? Jer kao mi smo svi ovde iz perspektive sećamo se kako je izgledao Jaguar XJ iz 80ih i to nam je vrhunac auto industrije i onda mu ovo dođe kao neka vrsta blasfemije. Što on kaže ovo nije za ljude koji očekuju trkačke rukavice za volanom. Ali prodali su ih 40? Ili nisam dobro ispratio vest ovo sto kaže togfu da zapravo se ti novi nisu ni krenuli prodavati? A oni su stare povukli iz salona? plus čemu onda vest da su otpustili marketing agenciju koja je ovo napravila? Ako smo mi fejlovali u analizi a oni uspeli, sto su ih kikovali ako je kampanja pogodila metu? Osim ako to nije loše protumačena vest kao neće da produže ugovor jer su odradili posao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 6 Report Share Posted July 6 taj koncept je zamišljen za serijsku proizvodnju tek za dve god 😬 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8 Report Share Posted July 8 imam novu pasiju dok sam na odmoru - da gledam nova vozila sa turskim registracijama 😄 razlog je što su uveli neke nenormalne takse plus inflacija, te su im cene takođe nenormalne, npr: Kod nas je ova verzija 23490 eur Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 17 Report Share Posted July 17 Prema podacima Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, u periodu januar–jun 2025. godine registrovano je ukupno 18.902 nova vozila (putnička i laka komercijalna), što predstavlja rast od 3,54% u odnosu na isti period prošle godine, kada je prodato 18.256 jedinica – odnosno 646 manje. Za poređenje, tokom prvih šest meseci 2023. godine prodato je 15.065 vozila, pa je rast u prvom polugodištu 2024-te iznosio 21,18% u odnosu na 2023. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 17 Popular Post Report Share Posted July 17 Nomky reshio da kupi nov auto. Dajte neke kochije ili rikshu do 22-23k €. Biznis plan je prodati stari za cca 5k €, dati 5k €, ostatak kredit :c Sirotiljo i bogu si teshka :c 1 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 17 Report Share Posted July 17 8 minutes ago, absolute said: Nomky reshio da kupi nov auto. Dajte neke kochije ili rikshu do 22-23k €. Biznis plan je prodati stari za cca 5k €, dati 5k €, ostatak kredit :c Sirotiljo i bogu si teshka :c Velicina, snaga/zapremina, pogon,...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17 Report Share Posted July 17 Dizel/benzin 1,5 za 4-clanu porodicu Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted July 17 Popular Post Report Share Posted July 17 (edited) Octavia 4 cilindra, benzin, 115ks 220 Nm obrtni momenat, 4,7 metara, 600L gepek - hecbek (iako izgleda kao sedan) Corolla 3 c, b, 123ks 150 Nm, 4,5m, 470L sedan i30 4 c, b, 97ks 139 Nm, 4,34m, 395L hecbek Leon isto sto i Octavia, 4,37m, 380L hecbek Tipo 1,6 dizel 4 c, 130ks 320 Nm, 4,4/4.5m, 440/520L hecbek/sedan Edited July 17 by Dick Warlock 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 17 Report Share Posted July 17 Uh, hvala na brzom iscrpnom odgovoru! Sad cu da analiziram...no homo ofc 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 17 Report Share Posted July 17 (edited) 5 minutes ago, absolute said: Uh, hvala na brzom iscrpnom odgovoru! Sad cu da analiziram...no homo ofc Nisam spominjao kineze, jer mi se cini, a na osnovu dosta informacija sa vise strana, da su im tradicionalni sus modeli nekonkurentni. Mozebiti da gresim, nisam se preterano intersovao za njih. Edited July 17 by Dick Warlock 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17 Report Share Posted July 17 Ja sam baš nešto ovih dana skontao da mi Octavia karavan čak i lepša od sedam varijante! Inače žena duži službenu 1.5 benzin, skroz korektno auto, da kupujem sad novo sigurno bi bila u užem izboru, samo karavan, jelte :DD Mada što se osećaja vožnje tiče bolja mi je bila ona starija oktavija, nekako direktnija i sve, kao golf skoro! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 17 Report Share Posted July 17 (edited) 4 minutes ago, togFU said: Ja sam baš nešto ovih dana skontao da mi Octavia karavan čak i lepša od sedam varijante! Inače žena duži službenu 1.5 benzin, skroz korektno auto, da kupujem sad novo sigurno bi bila u užem izboru, samo karavan, jelte :DD Mada što se osećaja vožnje tiče bolja mi je bila ona starija oktavija, nekako direktnija i sve, kao golf skoro! 116 ili 150ks? Za izgled ne mogu da kazem, jer je subjektivna stvar, ali poenta karavan je veca zapremina gepeka, a razlika je bas mala: 600 vs 640L. Duzina obe varijante je ista. Edited July 17 by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 17 Report Share Posted July 17 8 minutes ago, Dick Warlock said: 116 ili 150ks? Za izgled ne mogu da kazem, jer je subjektivna stvar, ali poenta karavan je veca zapremina gepeka, a razlika je bas mala: 600 vs 640L. Duzina obe varijante je ista. 116 Jasno mi je da je manje-više isto, o izgledu sam i pisao. Nekako mi oduvek nova oktavija delovala kao da je maaalo duža nazad u odnosu na napred, pa karavan to nekako izbalansira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17 Report Share Posted July 17 4 hours ago, absolute said: Nomky reshio da kupi nov auto. Dajte neke kochije ili rikshu do 22-23k €. Novi auto = 0 km ili novo vozilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 18 Popular Post Report Share Posted July 18 ali da nema klimu i da ima rucne podizace pozadi! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 18 Report Share Posted July 18 12 hours ago, absolute said: Dizel/benzin 1,5 za 4-clanu porodicu 11 hours ago, Dick Warlock said: Octavia 4 cilindra, benzin, 115ks 220 Nm obrtni momenat, 4,7 metara, 600L gepek - hecbek (iako izgleda kao sedan) Corolla 3 c, b, 123ks 150 Nm, 4,5m, 470L sedan i30 4 c, b, 97ks 139 Nm, 4,34m, 395L hecbek Leon isto sto i Octavia, 4,37m, 380L hecbek Tipo 1,6 dizel 4 c, 130ks 320 Nm, 4,4/4.5m, 440/520L hecbek/sedan Smetnuh s uma da ima i Kamiq 1,5 TSi 150ks koji ulazi u cenovni rang 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Saturday at 04:36 AM Report Share Posted Saturday at 04:36 AM On 7/18/2025 at 12:46 AM, killYg0r said: Novi auto = 0 km ili novo vozilo? Nov auto = 0 km Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted Saturday at 07:59 AM Report Share Posted Saturday at 07:59 AM nemanja!!! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 09:03 AM Report Share Posted Saturday at 09:03 AM 4 hours ago, absolute said: Nov auto = 0 km Nisi razmišljao o mladim polovnim? Manje gube vrednosti, najčešće može na kredit/lizing, u svakom scenariju bolji auto dobiješ za dostupan budžet? 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Saturday at 09:12 AM Report Share Posted Saturday at 09:12 AM Ne bih vishe se igrao tako. Dva puta sam se opekao 😞 Inace, skoda mi deluje ipak najbolje. Razmisljao izmedju Sedana i Skodilaka, al Sedan ima 3 cilindra, a i Skoda mi nekako ipak bolja. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 09:23 AM Report Share Posted Saturday at 09:23 AM 7 minutes ago, absolute said: Ne bih vishe se igrao tako. Dva puta sam se opekao Kupovao si do sada polovne sa sertifikovanom garancijom do 3 god stare, do 50k km? Mislim, u tvom slučaju je dobra opcija da nađeš sjajnu Oktaviju 2,0 TDI koja ima sve evidentirane redovne servise u garanciji. Taj motor su apsolutno usavršili, ne može više ništa da pođe po zlu. A moze i 1,5 benz TSI isto dobra opcija. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Saturday at 09:42 AM Report Share Posted Saturday at 09:42 AM Nisam, moram priznati. Al nekako mi sigurnije odes u radnju i kazes dajte jedan od ovoga. Iskreno, svi ti sertifikati, garancije, malo mi sumnjivo. Sigurno je problem u meni i to sto 50 godina zivim ovde gde zivim. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 09:44 AM Report Share Posted Saturday at 09:44 AM svrati do mene dole od ponedeljka kad god oćeš, pa ćemo pričati 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts