Jump to content

Marvel Movies & TV - MCU, Fox, Sony, etc

Recommended Posts

Hit Monkey

Animirana serija rađena po istoimenom stripu.

Hipernasilna priča o majmunu na putu osvete, sa saborcem u vidu duha plaćenog ubice.

Najbolje bi ga opisao kao Dedpul sa malom dozom Archera. Pristojna zabava, ništa revolucionarno.

• Like +1 1

4 hours ago, Lucky said:

hahahah, ni ovi više ne znaju šta bi :))

Meni ovo više miriše na očaj, nego li na genijalan potez, ali to ce već vreme pokazati. 

Do tada, ako ih nije o'ladio za bar 50 milki, nije ništa uradio :D

Screenshot_20240728_221438_YouTube.thumb.jpg.13dc83f510b28a030f4d0336a901805a.jpg

• Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

11 hours ago, millanče said:

Meni ovo više miriše na očaj, nego li na genijalan potez, ali to ce već vreme pokazati. 

pa da, ima i toga, razmišljao sam i o tom uglu - malo sam se neprecizno izjasnio, ali da, provejava i taj očajnički momenat 🙂

da li će napraviti neko povezivanje između njegovih uloga baš me zanima :))

1 hour ago, Lucky said:

pa da, ima i toga, razmišljao sam i o tom uglu - malo sam se neprecizno izjasnio, ali da, provejava i taj očajnički momenat 🙂

da li će napraviti neko povezivanje između njegovih uloga baš me zanima :))

Teoretski, po tom nekom opštem "loru" stripova, ili bar po nekom od thil alternativnih univerzuma, veza je MOGUĆA. Da li će je realizovati - saznaćemo u ta dva planirana Avenger filma, jelte :)

3 hours ago, manson said:

Izgleda jedan od razloga zašto su morali ponovo da snime skoro celog novog kapetana

ahaha, odlično je, i odličan je ovaj lik, milina ga je slušati 🙂

• 2 weeks later...
2 hours ago, Lucky said:

neke tamo biznis cifre u Excelu koje su pokazale da ovo može da bude u plusu 🙂

Je, uz dosta "navlačenja" brojki, i to još davne i jako, jako drugačije 2021. godine :D (dametnom posta!) 

Edited by millanče
  • Like +1 1

• 1 month later...
  • 1 month later...

Deadpool & Wolverine https://www.imdb.com/title/tt6263850/

image.png

Pogledah ovo konačno i ne mogu da kažem da baš razumem sav opravdani hajp i hvalospeve.

Kao kolekcija mimova, film je super. Nasmejao sam se više od 10 puta, vrlo verovatno propustio dosta nekih referenci, dosta referenci skapirao, ali nisam ni krenuo da gledam film da bih jurio reference (uuu vidi srušeni brod od guardians of the galaxy na pola sekunde u petom kadru četres'osmog minuta i ti fazoni). U tom smislu je ispunio očekivanja.

Ali kao konkretan film ovo je blago "razočaranje". Film nema nikakvu radnju. Nategnut koncept Mr.Paradoxa koji u firmi za kontrolu timelineova hoće da aktivira uređaj da bi brže uništio Deadpool univerzum, a razlog je da bi mogao posle brže da ode na kobaje i pivo je vrlo neuverljiv, da bi nakon toga oni bili prebačeni u Void gde se susreću sa najmoćnijim bićem celog MCU otprilike ali ona u svakom scenariju odbija mogućnost da ih pucanjem prsta pretvori u pepeo nego se "cima" oko njih. Tek na kraju filma "šef" Paradoxa saznaje da ovaj pravi gluposti, iako je cela njegova firma pokrivena kamerama. Ovaj iz Successiona ovamo šalje milijarde onih nesretnih vojnika da ih Deadpool izubija dok sa druge strane kad se vrate kod njega u fazonu je "e ćao deste" i to ne jednom nego 2-3 puta ... plus ceo taj fajt sa početka filma nema nikakvu povezanost sa drugim delovima filma, nepotreban je. "Pokret otpora" opet postoji i dolaze kod Kasandre koja opet može da pucne prstima i pobije ih sve, postavlja se pitanje šta će joj onoliki "pomoćnici" da je brane... ima još toliko toga glupavog ali sam pola pozaboravljao. Na primer na kraju filma Paradox u jasnoj opasnosti kao i svi drugi kaže kao "uf, ne možete da uništite mašinu" da bi mu tek onda Vulvi zapretio pa ovaj kao "ali ipak ima način", wtf 🙂

Imam utisak da su prvi i drugi deo bili tako ok i uspešni jer se sa "jadnim" budžetom i bez drugih likova moralo baviti scenarijom i tim momentima, a sad kad je dobio odrešene ruke i "ceo univerzum" bukvalno je gledao kako da ubaci svakog koga može a bez puno fokusa na samu priču.

Najbolji momenat je potencijalno onaj after-credits kad su snimci prvog X-mena i to, čisto čovek da se priseti kako je to sve izgledalo i stvarno otvorilo put za sve naredne filmove itd. 

Da ne bude hejt, da ponovim, kao skup mimova i mini-scena je film super, skoro kao ono svojevremeno što su ljudi gledali failarmy ili kako se zvali oni kanali gde saberu 10 smešnih videa pa puste u jednom.

• Like +1 2

On 10/25/2024 at 9:51 AM, Lucky said:

Deadpool & Wolverine https://www.imdb.com/title/tt6263850/

image.png

Pogledah ovo konačno i ne mogu da kažem da baš razumem sav opravdani hajp i hvalospeve.

Kao kolekcija mimova, film je super. Nasmejao sam se više od 10 puta, vrlo verovatno propustio dosta nekih referenci, dosta referenci skapirao, ali nisam ni krenuo da gledam film da bih jurio reference (uuu vidi srušeni brod od guardians of the galaxy na pola sekunde u petom kadru četres'osmog minuta i ti fazoni). U tom smislu je ispunio očekivanja.

Ali kao konkretan film ovo je blago "razočaranje". Film nema nikakvu radnju. Nategnut koncept Mr.Paradoxa koji u firmi za kontrolu timelineova hoće da aktivira uređaj da bi brže uništio Deadpool univerzum, a razlog je da bi mogao posle brže da ode na kobaje i pivo je vrlo neuverljiv, da bi nakon toga oni bili prebačeni u Void gde se susreću sa najmoćnijim bićem celog MCU otprilike ali ona u svakom scenariju odbija mogućnost da ih pucanjem prsta pretvori u pepeo nego se "cima" oko njih. Tek na kraju filma "šef" Paradoxa saznaje da ovaj pravi gluposti, iako je cela njegova firma pokrivena kamerama. Ovaj iz Successiona ovamo šalje milijarde onih nesretnih vojnika da ih Deadpool izubija dok sa druge strane kad se vrate kod njega u fazonu je "e ćao deste" i to ne jednom nego 2-3 puta ... plus ceo taj fajt sa početka filma nema nikakvu povezanost sa drugim delovima filma, nepotreban je. "Pokret otpora" opet postoji i dolaze kod Kasandre koja opet može da pucne prstima i pobije ih sve, postavlja se pitanje šta će joj onoliki "pomoćnici" da je brane... ima još toliko toga glupavog ali sam pola pozaboravljao. Na primer na kraju filma Paradox u jasnoj opasnosti kao i svi drugi kaže kao "uf, ne možete da uništite mašinu" da bi mu tek onda Vulvi zapretio pa ovaj kao "ali ipak ima način", wtf 🙂

Imam utisak da su prvi i drugi deo bili tako ok i uspešni jer se sa "jadnim" budžetom i bez drugih likova moralo baviti scenarijom i tim momentima, a sad kad je dobio odrešene ruke i "ceo univerzum" bukvalno je gledao kako da ubaci svakog koga može a bez puno fokusa na samu priču.

Najbolji momenat je potencijalno onaj after-credits kad su snimci prvog X-mena i to, čisto čovek da se priseti kako je to sve izgledalo i stvarno otvorilo put za sve naredne filmove itd. 

Da ne bude hejt, da ponovim, kao skup mimova i mini-scena je film super, skoro kao ono svojevremeno što su ljudi gledali failarmy ili kako se zvali oni kanali gde saberu 10 smešnih videa pa puste u jednom.

Sve potpisujem. Prezabavno je iskustvo DP3 bio... MENI, ali na mene jednog u svetu dođe bar 5-6 ljudi, i sa godinama će taj broj samo rasti, koji apsolutno neće moći da shvate šta je to uopšte dobro i smešno u ovim filmu, i šta se uopšte dešava u njemu. Prvi film ima "normalnu" ljudskih priču u osnovi, i ima fazona koji i nisu interne prirode, ovaj je 100% interna šala i interni zaplet zasnovan na multiverse shenanigansima serije koju je malo ko uopšte gledao.

Meni je najjači deo filma i tu sam se ismejao svetski, kad Kris Evans treba nesto da uradi i svi očekuju da uradi nešto kao Kapetan Amerika, a ispostavi de da je on neko drugi :D Ali kad pomislim koliko ljudi prosto ne može i neće shvatiti to, neće povezati, nisu u toku, bude bedak.

Nije samo neophodno da si prosto gledao sve te filmove već i da si određene starosti bio da ostave odgovarajući utisak na tebe i da popamtiš takve detalje, plus poželjno i da te kao i mene interesuju vesti iza kulisa i pamtiš detalje kao da je bila ta  neuspela kampanja Čeninga Tejtuma da vodi solo Gambit film, "produkcioni pakao" od pokušaja da se uradi reboot Blade filma od 2019. Na ovamo, da su Aflek Daredevil i Garner Elektra bili u braku pa se razveli... Koga normalnog to interesuje :D

Edited by millanče

1 hour ago, millanče said:

Meni je najjači deo filma i tu sam se ismejao svetski, kad Kris Evans treba nesto da uradi i svi očekuju da uradi nešto kao Kapetan Amerika, a ispostavi de da je on neko drugi 😄 Ali kad pomislim koliko ljudi prosto ne može i neće shvatiti to, neće povezati, nisu u toku, bude bedak.

Nisam siguran da ljudi neće ovo skapirati, ipak je taj drugi film takođe u rangu ono prvog x-mena itd, bez obzira na to kako je prošao.

da je referenca bila na ovaj noviji reboot verovatno bi lošije prošao, evo ja prvi nemam pojma ni ko sve glumi u ovom novijem :))

doduše, onda kris koji "napada" pajra kao mentol ima opet još manje smisla i potencijalno predstavlja još jednu veliku glupost u filmu :))

1 hour ago, millanče said:

Nije samo neophodno da si prosto gledao sve te filmove već i da si određene starosti bio da ostave odgovarajući utisak na tebe i da popamtiš takve detalje, plus poželjno i da te kao i mene interesuju vesti iza kulisa i pamtiš detalje kao da je bila ta  neuspela kampanja Čeninga Tejtuma da vodi solo Gambit film, "produkcioni pakao" od pokušaja da se uradi reboot Blade filma od 2019. Na ovamo, da su Aflek Daredevil i Garner Elektra bili u braku pa se razveli... Koga normalnog to interesuje 😄

to ti kažem, geek fore i reference su sigurno odlično prošle kod onih koji su hardcore fanovi svega i hvataju sve detalje.

za ove "polu" može da bude ok zanimljivo, ali neko ko krene da gleda "novi akcioni film kao što su oni Avengersi", ne znam dal će se baš lepo provesti.

1 hour ago, Lucky said:

Nisam siguran da ljudi neće ovo skapirati, ipak je taj drugi film takođe u rangu ono prvog x-mena itd, bez obzira na to kako je prošao.

da je referenca bila na ovaj noviji reboot verovatno bi lošije prošao, evo ja prvi nemam pojma ni ko sve glumi u ovom novijem :))

doduše, onda kris koji "napada" pajra kao mentol ima opet još manje smisla i potencijalno predstavlja još jednu veliku glupost u filmu :))

to ti kažem, geek fore i reference su sigurno odlično prošle kod onih koji su hardcore fanovi svega i hvataju sve detalje.

za ove "polu" može da bude ok zanimljivo, ali neko ko krene da gleda "novi akcioni film kao što su oni Avengersi", ne znam dal će se baš lepo provesti.

To ti kažem, neće se provesti nikako uz ovaj, dok uz prvi i nekako.

I to sto smo ti i ja upamtili i povezali fazon da je Evans bio prvo džoni vatreni, pa posle Kap, je zato sto smo sve to gledali sa oko 18-25 godina starosti, da si inace imao 35+ i na pola kapaka predremao uveče Fantasticnu 4, đavola bi ista upamtio i povezao bez da ti neko objasn ili iskopaš po imdb trivijama. To je meni najveći problem filma, previše se oslanja na to. 

• Like +1 1

9 hours ago, millanče said:

I to sto smo ti i ja upamtili i povezali fazon da je Evans bio prvo džoni vatreni, pa posle Kap, je zato sto smo sve to gledali sa oko 18-25 godina starosti, da si inace imao 35+ i na pola kapaka predremao uveče Fantasticnu 4, đavola bi ista upamtio i povezao bez da ti neko objasn ili iskopaš po imdb trivijama. To je meni najveći problem filma, previše se oslanja na to. 

naravno, tako je, a i prosto trenutak je drugačiji, pitanje je da li sada 18-25 gleda marvel filmove na taj način kao što smo mi kad je krenula ta revolucija.

mislim da im je sad pažnja usmerena na nešto drugo.

• Like +1 1

3 hours ago, Lucky said:

naravno, tako je, a i prosto trenutak je drugačiji, pitanje je da li sada 18-25 gleda marvel filmove na taj način kao što smo mi kad je krenula ta revolucija.

mislim da im je sad pažnja usmerena na nešto drugo.

Definitivno je sad dosta drugačije, možda je i suvišno pitati se ko će ga i kad razumeti, i da li će dobro ostariti taj film, jer oni su tu očigledno išli na to da uhvate taj trenutak, i prilično su uspešno poentirali. Film je već odavno najuspešniji R-rated film ikada po prihodu iz bioskopa. 

6 hours ago, millanče said:

Definitivno je sad dosta drugačije, možda je i suvišno pitati se ko će ga i kad razumeti, i da li će dobro ostariti taj film, jer oni su tu očigledno išli na to da uhvate taj trenutak, i prilično su uspešno poentirali. Film je već odavno najuspešniji R-rated film ikada po prihodu iz bioskopa. 

ne sumnjam ja u to i to je sve ok. niko iz bioskopa nije izašao razočaran niti sam se ja ubedačio što sam gledao film 🙂

samo je eto, kao da sam odgledao dužu epizodu Beni Hila :)) ono, sve je to i dalje smešno i super se provedem, ali nema neke povezane priče 🙂

tako da drago mi je zbog uspeha jer ako ništa ima minimum nekih woke gluposti, čak i malo suptilnih prozivki na taj račun, ali pitanje je dal' sad to baš može da se ponovi na ovaj način.

eto vidis, nikako da pogledam dp3 🙂

ali generalno ista je prica bila i sa prva dva filma, kvalitet filma je dosta opao sa drugim delom, ali su ti mim momenti bili prajsles - pa nekako je logicno da ce i 3. deo da nastavi dalje 

fallout_table.gif

13 minutes ago, G!!! said:

ali generalno ista je prica bila i sa prva dva filma, kvalitet filma je dosta opao sa drugim delom, ali su ti mim momenti bili prajsles - pa nekako je logicno da ce i 3. deo da nastavi dalje 

Hoće, biće ti super ukoliko si, kao se to kaže "in on the joke", meni je bilo ekstra, bespotrebno se ja ovde brinem za neke druge :D

1 hour ago, G!!! said:

same fore su možda i najbolje u trećem delu i onda će ti se sigurno dopasti.

radnja je po mom mišljenju dosta lošija nego u prva dva.