Jump to content

pričajte

Recommended Posts

@Kori, odlična!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pozdrav ljudi posle duzeg vremena , evo danas se vratih sa broda .Kad se naspavam kao covek , kacim neke slike za wallpaper i neki detaljniji dozivljaj svega toga :)

Zaboravio sam šta smo doduše odlučili da je potrebno uraditi parama sa broda - kupiti stan, tako nešto? :)

jutros sam se probudio "sam od sebe" oko 6 i 15. Onda mi je u pola sedam zvonio sat ... a ja nemam pojma da li za to postoje neki razlozi :) obično se ne probudim rano osim ako nije trebalo nešto da uradim, a sa druge strane ni ne sećam se kada sam podesio taj alarm. Sad je već 8 i 15 i za sada me niko nije zvao u fazonu "gde si do sad", znači, možda je samo neki random zabag :)

Јел зна неко како функционише организација промоција цигарета, у виду оних анкета, игрица, штагод? Типа хоћу да дођем до оних који раде Camel.

Uuu bolji si, ja sam kupio onaj team 17 evolved jer sam video da na steamu nemam armageddon a kupio sam i prošli team 17 jer na steamu nemam armageddon :D

hahaha :)

Još ja kupim bandl, kliknem da aktiviram na Steamu, kao "already owned". Kao "ju vidi". Na drugu igru, isto, na treću, isto ... proverim Steam, imam sve igre iz bandla. Kao - al' su ovo sad promenili, automaCki aktivira kad kupiš bandl. x sati kasnije mi padne napamet - "a da ja nisam kupio dva puta isti bandl?". Odgovor će vas šokirati!

Јел зна неко како функционише организација промоција цигарета, у виду оних анкета, игрица, штагод? Типа хоћу да дођем до оних који раде Camel.

Ne razumem najbolje pitanje, ali to rade agencije najčešće uz promo timove iz duvanske kompanije čiji je brend.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...