SavKe Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 @Kori, odlična! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Умро Ћирилов. ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Obrtao se u krevetu jedno sat i po, i ustao da izblejim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Pozdrav ljudi posle duzeg vremena , evo danas se vratih sa broda .Kad se naspavam kao covek , kacim neke slike za wallpaper i neki detaljniji dozivljaj svega toga :) 1 I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 kako smara ovo ustajanje po mraku -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Pozdrav ljudi posle duzeg vremena , evo danas se vratih sa broda .Kad se naspavam kao covek , kacim neke slike za wallpaper i neki detaljniji dozivljaj svega toga :) Zaboravio sam šta smo doduše odlučili da je potrebno uraditi parama sa broda - kupiti stan, tako nešto? :) jutros sam se probudio "sam od sebe" oko 6 i 15. Onda mi je u pola sedam zvonio sat ... a ja nemam pojma da li za to postoje neki razlozi :) obično se ne probudim rano osim ako nije trebalo nešto da uradim, a sa druge strane ni ne sećam se kada sam podesio taj alarm. Sad je već 8 i 15 i za sada me niko nije zvao u fazonu "gde si do sad", znači, možda je samo neki random zabag :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 a mozda te niko nije zvao zato sto si sef ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 zaboravljas, stizu te godine :) ja sam u petak zaboravila da li sam pola sata pre toga javila koleginici za neki nalog... zabrinjavajuce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) ... Edited November 17, 2014 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Ma nije zaboravljanje, to je druga tema i ima i toga - kupio sam pre neki dan ponovo isti humble bundle posle 5 dana :( :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Uuu bolji si, ja sam kupio onaj team 17 evolved jer sam video da na steamu nemam armageddon a kupio sam i prošli team 17 jer na steamu nemam armageddon :D jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Јел зна неко како функционише организација промоција цигарета, у виду оних анкета, игрица, штагод? Типа хоћу да дођем до оних који раде Camel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Uuu bolji si, ja sam kupio onaj team 17 evolved jer sam video da na steamu nemam armageddon a kupio sam i prošli team 17 jer na steamu nemam armageddon :D hahaha :) Još ja kupim bandl, kliknem da aktiviram na Steamu, kao "already owned". Kao "ju vidi". Na drugu igru, isto, na treću, isto ... proverim Steam, imam sve igre iz bandla. Kao - al' su ovo sad promenili, automaCki aktivira kad kupiš bandl. x sati kasnije mi padne napamet - "a da ja nisam kupio dva puta isti bandl?". Odgovor će vas šokirati! Јел зна неко како функционише организација промоција цигарета, у виду оних анкета, игрица, штагод? Типа хоћу да дођем до оних који раде Camel. Ne razumem najbolje pitanje, ali to rade agencije najčešće uz promo timove iz duvanske kompanije čiji je brend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 izasla mi potkozna chiba na licu... boliiiiiiiiiiiiii joj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 meni je sa unutrašnje strane nozdrve već 2 dana jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Meni takodje. Mazem neku kremu 3 dana!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Ne razumem najbolje pitanje, ali to rade agencije najčešće uz promo timove iz duvanske kompanije čiji je brend. Corey the rapist je snimio neku promoterku pogodnu za određene radnje, pa sada hoće da dođe do nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Beli Eurokrem Posted November 17, 2014 Popular Post Report Share Posted November 17, 2014 tako sam ja jurio jednu staropramenku fenserusu koja je sljakala neku promociju u cekaonici u bigzu, nasao preko fejsa posle 2 meseca, drink tu i tamo i evo i dalje se vidjamo kod mene s vremena na vreme : ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 baguje mi telefon zbog neke aplikacije, kako da provalim zbog koje? ranije je bilo zbog fejsbuk mesindzera ali sada nije to u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Анинсталирај једну по једну, па види. :) Лако ћеш после инсталирати опет. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 mislila sam da li postoji laksi nacin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted November 17, 2014 Popular Post Report Share Posted November 17, 2014 Daj nekom zagorelom liku da to uradi umesto tebe. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 daj meni ! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 moze i ta varijanta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 daj mu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts