Jump to content

Jakna preko sakoa? Zorana pomagaj!

Recommended Posts

Jeste :D ali je i dugacak kaput ololo. zato je najbolje samo sako i nista vise :D

Na meni da, ali na nekom preko 185 i nije.

Najbolje je patike, farmerke i polo majica leti, zimske patike, farmerke i fajerka za odrasle zimi. Ionako vise nemamo prolece i jesen!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Bila je priča da je neko dobio ban (suspenziju na 3dana) zato što je spomenuo Anđu u negativnom smislu. Doduše, to je bilo pre 6+ god ako ne i više.

Edit typo

Osim ako nemam neko totalno pomračenje svesti, to skroz ne deluje kao nešto što bih ja uradio, mada si me sad pokolebala :) Takođe, ja sam Femke fan, nikad Anđin :)

nisam razumeo ovaj deo sa košuljama kratih rukava, u kojoj kombinaciji to ne ide? :D

Ne ide s krvatom ili ako se oblaci sako preko, onda si detektiv Sipovic ili Vojislav Seselj :) Sve ostalo moze, naravno pitanje je kakav stil oblacenja ko fura. A naravno bitno je i kakva kosulja kratkih rukava :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Neću stvarno opet da ulazim u ove priče, samo vi nastavite da nosite košulje sa kratkim rukavima i jakne preko sakoa, more pussy for the rest of us :D

nisam skapirao komšo, ovi rodjaci hejtuju kaput preko sakoa?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi