manager Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 pa normalno da je super kada je odbranio sarajevo.. a znamo kakvi su cevapi u sarajevu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 a jos je i studirao na mom faksu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ja te sarajevske restorane rangiram na veoma specifican nacin. Ako imaju pravu sarajevsku urmašicu (kolač) onda su dobri. U Beogradu samo Walter i sarajevska pita u Svetogorskoj imaju pravu urmašicu - kakvu je baba pravila. Meni je kod waltera meso i ćevap dobar. Doduše ni jednom nisam bio kod njih u samom restoranu da jedem - uvek sam radio porudžbine - tako da ne znam za higijenu i to. S obzirom na ostale isporuke koje smo jeli od ovih sam najmanje napada salmonele imao. Čak smo i za dečiji rodjendan od njih poručivali. Doduše jes ovaj moj mali malo "ono" ali nisam siguran da je to od ćevapa - pre će da bude genetika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Што се Цице тиче, јесте се једно време искварила, ћевапи су били минијатура, али ми је сад опет скроз добра. Јбг, сто људи, сто ћуди. :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Има после хотела Југославија чим се скрене лево неки фаст фуд "Кош", има нека пљескавица од коњског меса и није лоше. Мада никад пре нисам јео тако нешто тако да и не знам каквог укуса треба да буде, знам само да сам једва појео 200грама исте. Знам да је прича о ћевапима, али морао сам да поделим ово са вама Tu konjsku pljeskavicu je Mendzi hasao kada sam izgubio opkladu i morao da platim klopu, ali sto dobri Stanko kaze, drvce je drvce sto se tice mesa. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted August 21, 2014 Popular Post Report Share Posted August 21, 2014 stanko hvali drvce HOW CONVENIENT 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 reki, smiri se Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 ma i kos je do jaja, stvarno, ali su ga iskvarili zaista u poslednje vreme... jos su podigli cene, moze im se.. @reki desi reki, ae csa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 nisam jeo po kafanam,pa sad ne ne znam koliko mogu dati neki realan sud,ali u svim tim sarajevskim varijantama u Bg cevapi su bili mjeh. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ja te sarajevske restorane rangiram na veoma specifican nacin. Ako imaju pravu sarajevsku urmašicu (kolač) onda su dobri. U Beogradu samo Walter i sarajevska pita u Svetogorskoj imaju pravu urmašicu - kakvu je baba pravila. Meni je kod waltera meso i ćevap dobar. Doduše ni jednom nisam bio kod njih u samom restoranu da jedem - uvek sam radio porudžbine - tako da ne znam za higijenu i to. S obzirom na ostale isporuke koje smo jeli od ovih sam najmanje napada salmonele imao. Čak smo i za dečiji rodjendan od njih poručivali. Doduše jes ovaj moj mali malo "ono" ali nisam siguran da je to od ćevapa - pre će da bude genetika. haha, dopala mi se ova "slučajna" self-prozivka :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Ohh urmasica, ohh Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Poslušao sam top preporuku baj Ivke, skoknuo do To je to i usrao se od 10 upola sa lukom. Baš su dobri. Malo manji od Valtera, deblji čini mi se, a dosta bolji, nekako sam ih proždrao. Lepinja je vrh, iako sam je minimalno jeo, ne valja mešati proteine i ugljene hidrate :) Štos Valtera tiče, od njih sam naručivao u poslednjih recimo 3 meseca povremeno i kako kad kako šta, nabodem ok, nabodem da kasne, nabodem da me iskuliraju (sa Donesi.com) itd. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 ja s danas narucivala iz pantera u zarkovu, nisu losi, jedino se oseca luk malo vise u cevapima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 http://sarajevski-cevapi.com/nas-meni/ ma kakve su ovo cene, jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Tu su mali cevapi, al' dobri. I cene su im skochile u prethodne 2-3godine, pre su bili 128/256 za 5/10 cevapa. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 zna nidža koga da posluša REALNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Ivan burzuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 22, 2014 Author Report Share Posted August 22, 2014 http://sarajevski-cevapi.com/nas-meni/ ma kakve su ovo cene, jebote pa šta kakve, doručak za soma dinara :D:DD Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 "Čevapčići" Ajde da im DDOS-ujemo sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 zna nidža koga da posluša REALNO aj što zna, nego što ti i veruje bez diskusije! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 100g cevapcica 218 din :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 ali somun naplaćuju posebno lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Nije istina Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 probao sam danas i savčić i mogu reći da je najbolji trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 taj savčić (ono u kralja milutina?) je back in the day kidao sa cenama i bio nimalo povoljan, ne znam kakvi su sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts