Katsu Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 11 hours ago, Lucky said: šta li traži kad kuca ujutru Latin_ u Google WINK WINK haha Ma tu sam ja svaki dan lurkujem topike, al ovo za Latinx sto Togfu kaze, nije mi ni palo na pamet da guglam...al kad sam video tvoj "opis" - pa dokle vise. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 10 hours ago, Katsu said: haha Ma tu sam ja svaki dan lurkujem topike, al ovo za Latinx sto Togfu kaze, nije mi ni palo na pamet da guglam...al kad sam video tvoj "opis" - pa dokle vise. ah, još jedan od lurkera! zapravo me čudi da niste do sad provalili za izraz, ako ne zbog same definicije i woke priče etc a ono zbog mimova kojih je u jednom trenutku bilo koliko hoćeš 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2022 Report Share Posted January 31, 2022 https://gizmodo.com/studio-ghiblis-theme-park-is-finally-opening-up-in-nove-1848448533 Quote Announced way back in 2017, Japan’s Studio Ghibli theme park will finally open to the public on November 1. The park will have five lands overall, but a staggered opening, so the first to be unveiled is naturally themed around our favorite neighbor Totoro. According to Variety, locals in the area have learned that one future area is based on Princess Mononoke, with another being split between Kiki’s Delivery Service and Howl’s Moving Castle. Those two lands are expected to release sometime in 2023, while the currently unrevealed final two lands are expected for March 2024. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2022 Report Share Posted February 9, 2022 Izašle nominacije za Oskara 🙂 Bogami, reklo bi se mrtva trka između Dune i Don't Look up :))) I tu i tamo the power of the dog. koji nisam ni hteo da pogledam jer je dobio neke bezvezne kritike kad sam nešto gledao po netu, možda sam pogledao pogrešne 🙂 Best supporting actress Jessie Buckley (The Lost Daughter) Ariana Debose (West Side Story) Judi Dench (Belfast) Kirsten Dunst (The Power of the Dog) Aunjanue Ellis (King Richard) Best costume design Cruella Cyrano Dune Nightmare Alley West Side Story Best sound Belfast Dune No Time to Die The Power of the Dog West Side Story Best original score Don’t Look Up Dune Encanto Parallel Mothers The Power of the Dog Best adapted screenplay Coda (Sian Heder) Drive My Car (Ryusuke Hamaguchi, Takamasa Oe) Dune (Eric Roth, Jon Spaihts & Denis Villeneuve) The Lost Daughter (Maggie Gyllenhaal) The Power of the Dog (Jane Campion) Best original screenplay Belfast (Kenneth Branagh) Don’t Look Up (Adam McKay, David Sirota) Licorice Pizza (Paul Thomas Anderson) King Richard (Zach Baylin) The Worst Person in the World (Eskil Vogt, Joachim Trier) Best animated short Affairs of the Art Bestia Boxballet Robin Robin The Windshield Wiper Best live action short Ala Kachuu – Take and Run The Dress The Long Goodbye On My Mind Please Hold Best supporting actor Ciarán Hinds (Belfast) Troy Kotsur (Coda) Jesse Plemons (The Power of the Dog) JK Simmons (Being the Ricardos) Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) Best film editing Don’t Look Up Dune King Richard The Power of the Dog tick, tick… BOOM! Best makeup & hairstyling Coming 2 America Cruella Dune The Eyes of Tammy Faye House of Gucci Best animated feature Encanto Flee Luca The Mitchells Vs the Machines Raya and the Last Dragon Best documentary feature Ascension Attica Flee Summer of Soul Writing With Fire Best documentary short Audible Lead Me Home The Queen of Basketball Three Songs for Benazir When We Were Bullies Best original song Be Alive (King Richard) Dos Oruguitas (Encanto) Down to Joy (Belfast) No Time to Die (No Time to Die) Somehow You Do (Four Good Days) Best cinematography Dune Nightmare Alley The Power of the Dog The Tragedy of Macbeth West Side Story Best international feature Drive My Car Flee The Hand of God Lunana: A Yak in the Classroom The Worst Person in the World Best production design Dune Nightmare Alley The Power of the Dog The Tragedy of Macbeth West Side Story Best visual effects Dune Free Guy Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings No Time to Die Spider-Man: No Way Home Best actress Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye) Olivia Colman (The Lost Daughter) Penélope Cruz (Parallel Mothers) Nicole Kidman (Being the Ricardos) Kristen Stewart (Spencer) Best actor Javier Bardem (Being the Ricardos) Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog) Andrew Garfield (tick, tick … BOOM!) Will Smith (King Richard) Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth) Best director Kenneth Branagh (Belfast) Drive My Car (Ryûsuke Hamaguchi) Paul Thomas Anderson (Licorice Pizza) Jane Campion (The Power of the Dog) Steven Spielberg (West Side Story) Best picture Belfast Coda Don’t Look Up Drive My Car Dune King Richard Licorice Pizza Nightmare Alley The Power of the Dog West Side Story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 uf, da li nam ovo treba? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 2 hours ago, manson said: uf, da li nam ovo treba? ja nisam ni prošli gledao tako da ne verujem da ću ni ovaj 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 16, 2022 Report Share Posted February 16, 2022 Može i ovde 🙂 https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=15&nav_id=2105710 Quote Holivudski glumac Džoni Dep odlikovan je danas Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Moze Jurassic Park, nije ni prethodni bio los, a i kul mi je ovaj Kris (mada nikad nisam ni bio die hard fan filmova, bili su mi ok zabavni) a i eve ga i rajan rejnlods, covek koji snima filmove koje on hoce, a i ako nece on ih napravi/producira, a i kad to ne radi napravi proizvodnju rakije i proda je za 300 milki lol dobar vajb 80ih rekao bih 🙂 bas lepo sto se takvi filmovi pojavljuju u poslednje vreme, cini mi se da je sve pocelo sa spilbergom i Super 8 pa je eskaliralo sa Stranger Things Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 4 hours ago, G!!! said: a i eve ga i rajan rejnlods, covek koji snima filmove koje on hoce, a i ako nece on ih napravi/producira, a i kad to ne radi napravi proizvodnju rakije i proda je za 300 milki lol dobar vajb 80ih rekao bih 🙂 bas lepo sto se takvi filmovi pojavljuju u poslednje vreme, cini mi se da je sve pocelo sa spilbergom i Super 8 pa je eskaliralo sa Stranger Things gotivan je rajan, a realno i ova blejk lavli, baš su se našli 🙂 čak bih rekao i da im je deo vajba tj. modžoa u tome, iako možda nisu direktno upleteni u te stvari koje rade odvojeno. a ovaj adam project je isti kao ona film iz osamdesetih sa onim klincem što igra igru pa posle leti svemirskim brodom sad mi stade mozak kako se zove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Flight of the navigator ? https://www.imdb.com/title/tt0091059/ ? inace dizni radi ribut ovog filma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 5 minutes ago, G!!! said: Flight of the navigator ? ne, znam ovaj flight of the navigator ali osim ako nešto nisam izmešao u glavi nije taj. ovo je kao igra neka na lokalnoj arkadi tipa space invaders fazon i onda klinac to igra stalno i kao dobar je u tome i onda se ispostavi da zapravo stvarno postoji takav isti svemirski brod ili šta god kojim on upravlja. sad možda sam i izmislio ovo u svojoj glavi ali kao to su čak i namerno stavili tu arkadu da bi videli ko će biti najbolji i onda da mu daju da leti. ovaj deo kažem nisam siguran 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 The Last Starfighter (1984) - IMDb ovaj? A i ovo što G linkova je vrh film. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 19 minutes ago, Lucky said: ne, znam ovaj flight of the navigator ali osim ako nešto nisam izmešao u glavi nije taj. ovo je kao igra neka na lokalnoj arkadi tipa space invaders fazon i onda klinac to igra stalno i kao dobar je u tome i onda se ispostavi da zapravo stvarno postoji takav isti svemirski brod ili šta god kojim on upravlja. sad možda sam i izmislio ovo u svojoj glavi ali kao to su čak i namerno stavili tu arkadu da bi videli ko će biti najbolji i onda da mu daju da leti. ovaj deo kažem nisam siguran 🙂 Pobogu Laki. To o čemu pričaš je The Last Starfighter Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 6 minutes ago, manson said: The Last Starfighter (1984) - IMDb ovaj? A i ovo što G linkova je vrh film. 2 minutes ago, Dandy said: Pobogu Laki. To o čemu pričaš je The Last Starfighter Ma zapravo smo mi o ovome već pričali ovde i sad to deluje kao opis ovoga što ja tražim, ali i dalje nije to to 😞 možda je ovo moje bio neki ripof ovoga ili tako nešto, znam da sam ga gledao na TV-u ono RTS jutarnji termin dečiji program i to. uopšte nemam ni istu estetiku, glumce, koncept u glavi kao last starfighter ... a opet možda sam iskonstruisao nešto drugo kao klinac u glavi. u ovoj mojoj verziji :)) je zapravo otkriće tog svemirskog broda i skoro pa kraj samog filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 mozda si stvarno kao klinac nesto drugo oblikovao u glavi 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 10 minutes ago, G!!! said: mozda si stvarno kao klinac nesto drugo oblikovao u glavi 🙂 nije nemoguće. kao ono kad sam pre x godina pogledao ponovo neku epizodu nindža kornjači i sad kao klincu mi je to bio full HD 4K 8D experience ludila, onda sad pogledah i kao kakav je ovo 10fps šit :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 (edited) deluje zabavno Edited March 3, 2022 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 3, 2022 Report Share Posted March 3, 2022 5 hours ago, manson said: deluje zabavno haha, deluje stvarno dobro u fazonu razbibrige. a i vrlo impozantna lista glumaca: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 Pronadjena nova vrsta: Lav iz Amazona https://variety.com/2022/tv/news/amazon-mgm-merger-close-1235207852/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 38 minutes ago, Nek' said: Pronadjena nova vrsta: Lav iz Amazona https://variety.com/2022/tv/news/amazon-mgm-merger-close-1235207852/ opa, sad će da krenu da snimaju filmove o teškom životu milijardera :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 obećava, i dosta nekih naših ljudi radi na ovome 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 23, 2022 Report Share Posted March 23, 2022 39 minutes ago, manson said: obećava, i dosta nekih naših ljudi radi na ovome deluje nešto sa manjim budžetom, ali deluje isto tako interesantno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 Što reče ona mema - ko još gleda Oskara 🙂 U svakom slučaju: Quote Оскара за најбољи филм… ... освојила је породична драма КОДА – филм о породици глувонемих која живи у малом рибарском граду. Најбоља глумица је Џесика Честејн Двоструки оскаровац Ентони Хопкинс уручио је Оскара за најбољу глумицу Џесики Честејн за њену улогу у остварењу Очи Тами Феј. Шамар, па сузе – Вил Смит је најбољи глумац Ово је дефинитивно занимљиво вече за Вила Смита. Након што је шокирао све присутне ударањем шамара Крису Року, Смит је уз сузе у очима подигао Оскара за најбољег глумца за улогу у филму Краљ Ричард. Џејн Кемпион најбоља редитељка! Апсолутна фавориткиња за освајање Оскара за најбољу режију оправдала је очекивања. Џејн Кемпион постала је и прва жена која је освојила два Оскара за режију, овога пута за филм Моћ пса. Били Ајлиш је и оскаровка! Вишеструка добитница Гремија Били Ајлиш сада је и оскаровка. Са братом Финеасом добила је статуету за најбољу песму на додели Оскара проглашена је нумера No Time To Die из истоименог филма о Џејмсу Бонду. Очекивано и потпуно оправдано – Брајан Конор, Тристан Мајлс, Пол Ламберт, Герд Нефцер освојили су Оскара за најбоље визуелне ефекте за свој фантастични рад у Дини,која је до сада освојила статуете у шест категорија. Ovo za Bili Ajliš su dali samo da bi neko ispod 30 godina zapravo znao da su se Oskari održali :)) A ovo mu dođe najkrindž momenat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 Duzi klip i necenzurisan. WS se zapravo smeje, a zenka mu je iziritirana sto celavi, pa mu van oka kamere kljucne mozak. Sto sama nije otisla da mu lupi samar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2022 Report Share Posted March 28, 2022 47 minutes ago, Nek' said: Duzi klip i necenzurisan. WS se zapravo smeje, a zenka mu je iziritirana sto celavi, pa mu van oka kamere kljucne mozak. Sto sama nije otisla da mu lupi samar. ali meni deluje da je udarac fejk ... nekako mi deluje da ga nije ni zakačio, plus se Kris Rok nekako nagne na napred i "ukoči" a ovaj mu lupi šamar baš kao u filmu. plus kad lupiš šamar čuje se kao šamar 🙂 Ovaj deo posle kad ga psuje, ne znam šta bih o tome mislio. A opet, sve to može biti deo priče "e brate evo ti oskar, ali moraš da nam učiniš uslugu da bi zapravo neko gledao oskare". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts