Jump to content

General Movie News Thread #3

Recommended Posts

On 10/18/2024 at 7:50 AM, manson said:

LOL

ne vidim nijedan problem sa ovim očiglednim remek delom holivudske kinematografije!

On 10/19/2024 at 6:08 PM, manson said:

šta je sad ovo, opet neki cloverfield spin of? 🙂

Nekakav blend Fallouta i srpske epike, sniman nešto mnogo dugo, itrejler obećava... Hajp ili oprez? :D

(Kakav je to meta momenat da film sponzoriše Telekom, a produkcijska kuća se zove "Režim" :) )

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

2 hours ago, millanče said:

Nekakav blend Fallouta i srpske epike, sniman nešto mnogo dugo, itrejler obećava... Hajp ili oprez? 😄

ovo je neko već kačio, ne deluje loše na papiru, možda baš cali, ne sećam se.

a za telekom jbg, sponzorišu sve šta stignu i ne bi me čudilo da je režim neki "prst u oko" momenat kao ono kad je AV izlazio zaista iz frižidera :))

42 minutes ago, Lucky said:

ovo je neko već kačio, ne deluje loše na papiru, možda baš cali, ne sećam se.

a za telekom jbg, sponzorišu sve šta stignu i ne bi me čudilo da je režim neki "prst u oko" momenat kao ono kad je AV izlazio zaista iz frižidera :))

Ko zna kad je kačeno, jer se godinama ovo snima i čačka, "menja vlasnike/dilere", ali sad definitivno u novembru izlazi. Na stranu režimske implikacije, ja bih baš voleo da ovo bude dobro i uspešno nešto.

Mislim, Hrvati valjda rade na filmu ili seriji o nekim svojim kraljevima, tako da i oni ozbiljno ulažu u fantaziju i naučnu fantastiku, ne bi nam valjalo da ne idemo u korak sa vremenom i svetom :D

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

• 2 weeks later...

mnogo su bre skrti bili sa ovim frejmovima u animacijama, ne razumem im taj fazon jer to vise nije nikakva prepreka u danasnje vreme - tako da su verovatno hteli namerno da im to bude autenticnos koja ih krasi t, a meni muka od toga fazona gledajuci samo trejler, bukvalno mucnina u stomaku

fallout_table.gif

28 minutes ago, G!!! said:

mnogo su bre skrti bili sa ovim frejmovima u animacijama, ne razumem im taj fazon jer to vise nije nikakva prepreka u danasnje vreme - tako da su verovatno hteli namerno da im to bude autenticnos koja ih krasi t, a meni muka od toga fazona gledajuci samo trejler, bukvalno mucnina u stomaku

mislim da je to i dalje pitanje troška, iskreno. kao ovaj deo iz invincible:

realno ovaj frejm rejt je toliko loš, podseća na one serije od pre 30 godina, ne verujem da su baš želeli da im to bude stil po kojem će se razlikovati 🙂