Jump to content

General Movie News Thread #3

Recommended Posts

• 2 weeks later...

After years of criticism for a lack of diversity, this year’s slate of nominees contained some notable firsts. It was the first time an all-Black producing team was nominated for best picture, the first time two actors of Asian descent received a nod for best actor and the first year that two women were nominated for best director. When the winners were revealed, it reflected this spirit of inclusion.

:)))

Chloe Zhao, “Nomadland” - Oskar za najbolji film / režiju i glumicu, moram konačno da nađem neku dobru verziju da pogledam 🙂

Tenet za specijalne efekte i Soul za animirani mi je očekivano.

Another Round za internacionalni film me takođe nije iznenadilo bez obizra na naše nesuglasice tim povodom ovde! 🙂

Ali da promising young women dobije oskara, ja to ne kapiram 🙂 doduše konkurencija je bila takođe bajna, ali ono...

Antoni Hopkins za Father, Frensis Za Nomadland.

I tako. Imal' šta da je vas iznenadilo? 🙂

1 hour ago, DJAPEH8 said:

Za promising smo vec rekli da je sama nominacija dovoljno iznenadjenje, tako da za osvojenog oskara ne znam koji termin upotrebiti.. 

Inace ostale nominovane filmove nisam ni gledao, svi su mi nekako previse dramaticni, pa nisam bio u fazonu.

Supporting role za minari su zapravo najbolji odabir mogli da naprave jer je film mimo toga totalno bezveze, pa da ne bi ispalo da ništa nije dobio odabrali su najmanje zlo.

• 1 month later...
19 hours ago, mladenq said:

jedino pitanje nakon trejlera je koliko ce se morati ugasiti mozak da bi ovo bilo gledljivo

pa isto koliko i svaki drugi film u skorijem periodu u kojem je tema to da je neko besmrtan i da vuče sećanja još iz praistorijskog doba sve do danas kao najveći ratnik svakog od tih doba :))