Jump to content

General Movie News Thread #3

Recommended Posts

On 10/5/2020 at 10:26 PM, G!!! said:

Sama cinjenica da sam se smarao da otkucam Vileneuveve  ukazuje da sam bio neozbiljan

Drago mi je da je to jos nekom odlican reziser

жао ми је ако сам испао претенциозан.

• Like +1 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• 2 weeks later...

Škotski glumac Šon Koneri  preminuo je danas u 91. godini života, prenosi BBC.

On je   filmski i pozorišni glumac koji je javnosti najpoznatiji kao prvi filmski Džejms Bond.

Koneri je igrao u ukupno sedam filmova o Džejmsu Bondu. Pored njih glumio je i u filmovima Nesalomivi, Ime ruže, Lov na Crveni oktobar, Indijana Džouns i poslednji krstaški pohod i mnogim drugim.

Godine 2000. Koneri je dobio titulu viteza.

Povukao se sa filma u aprilu 2011.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

LMAO a shta ako nadju da je direktor/vlasnik netflixa napravio neshto slicno, hoce linizbrisati ceo netflix? Najbolje je shto su ovako izbrisali i SVE OSTALE glumce i ljude koji su radili na tim filmovima! 

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

1 hour ago, Sting said:

LMAO a shta ako nadju da je direktor/vlasnik netflixa napravio neshto slicno, hoce linizbrisati ceo netflix? Najbolje je shto su ovako izbrisali i SVE OSTALE glumce i ljude koji su radili na tim filmovima! 

brate, cancel culture što bi se reklo 🙂

kad nađu direktora onda će samo da ga smene neće obrisati ništa ofc - možda obrišu sve filmove sa muškim glumcima :))

23 hours ago, Lucky said:

lol

Svi filmovi u kojima glumi holivudski glumac Džoni Dep, koji je osuđen za zlostavljanje bivše supruge Amber Herd, izbrisani su sa popularne striming platforme Netfliks u Americi i Australiji.

Osudjen je za zlostavljanje? Izgubio je parnicu, koju je sam pokrenuo, za klevetu protiv britanskog Sana, za drugo nisam cuo.

Sklanjanje njegovih filmova sa Netfliksa nema veze sa Amber. Istekla je licenca, a Dizni, koji poseduje veliki broj, ih stavljana Plus.