StrajkMozga Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Meni nista bolje nije palo na pamet kad sam se registrovao na forum. 1 1 Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nick nije bio problem, ali distribuiranje statsova i biranje klase ... sate sam izgubio Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja sam u stvari fejlovao za nick :( To je lik/maskota iz moje omiljene igre, ali mu je zapravo ime Vault Boy i nalazi se na ilustracijama koje opisuju statsove, perkove, skillove, statuse i drugo. Pip-Boy 2000 (kako se u stvari pravilno piše) je naziv za journal uređaj u igri, i zapravo ime još jedne, druge maskote u igri. Pip-Boy 2000 Vault Boy Jedna od velikih misterija univerzuma je da li su zaprvo Pip-Boy i Vault Boy ista stvar... Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ništa bolje mi nije palo na pamet pa sam izabrao svoje ime iz realnog života. Jedino je problem što izgleda ima još njih na forumu koji se tako zovu, pa nas ljudi mešaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Nema veze, čak i ako nisu, imaš originalan nik. Nešto kao MaudDib :)) edit: ah da, nema neke nauke specijalne, nick sa foruma je irl nick iz detinjstva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ništa bolje mi nije palo na pamet pa sam izabrao svoje ime iz realnog života. Jedino je problem što izgleda ima još njih na forumu koji se tako zovu, pa nas ljudi mešaju. ime u realnom životu ti je voodoo_nbgd ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Jeste, Hajlendere! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Uf. Pre nekih 12-13 godina bila je jedna igraonica u YUBC. Prva igraonica u koju sam isao. Pikali smo UT tamo i jos neku WW2 strategiju. Tamo sam se potpisivao kao Staljin jer sam u toj WW2 strategiji igrao Ruse i vise sam ubijao svoje trupe prijateljskom vatrom nego protivnike. Posle smo igrali puno WC3 u Vavilonu i meni se svidjala ta prica o mikro menadzmentu jedinica a i svidjalo mi se sto ja ni na koji nacin, nikad, nisam bio mikro. Spojio sam to dvoje da budem MikroStalja i ostalo. Sad me i zena zove Staljo s vremena na vreme (obicno u kontekstu - kad Stalja krene da se dere... - opet po svojima najzesce - jbg...) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Jebi Ivana T! Za mene su ljudi govorili da sam smoren pa odatle nick! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 jesi siguran da su govorili da si ti smoren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja mislim da je ovaj topik već bio pre par godina, al šta sad, tri burazera, Nikola, Vukašin, Dušan, kako smisliti jedinstvenm, poseban dialup user kod Beotela daleke 1997, ćale se javi sa NikVuD, ja ga malo modernizovao i eto ga. Ovo je zapravo porodični nick, al meni ostao jer sam bio dobar sa tim kompovima kao mlađan, burazere je bolelo dupe Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Ložio se na Q3 nekada i kao igrao malo. Beše ruja, klinac, Unkind tada jako dobar. Overkind da odam počast majstoru, slično ali kao drugačije. Danas me samo Sima povremeno zove tako :) Edited July 24, 2014 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja mislio da je zato što si preterano prijatan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) Name generator u lotro-u kombinovan sa likom iz GWa1. Edited July 24, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 svojevremeno mi bio nick u kanteru prota. tad se kanter još igrao isključivo u lanu, a tad smo se svi znali po nickovima u igricama i meni prota postao rl nadimak. kad sam se registrovao na rur još sam bio duboko u cs priči, pa je logično bilo koji ću nick da stavim. nikad nisam nešto potencirao na tom nadimku, al on me prati kroz gradove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Dule_Pijan :DDDDDDDDDDDDD ja volo CM (championship manager, popularna igrica pocetkom dveiljaditih) pa otud uzoh nik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 (edited) Kada sam se registrovao nista mi nije padalo na pamet za nick a taj dan sam prvi put isao u Zul Farak na prvom wow liku ikad. Tamo je padao Flask of mojo. Samo sam promenio j u y. Edited July 25, 2014 by moyo 1 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 nesecam se ;D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikola kralj Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 Vrlo lako, zovem se nikola, a kralj sam...i eto... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 nesecam se ;D zato sto zelis da se zoves vlada, iako si vlado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 zovem se grbic i eto nika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 Nick sam video od Eugena shtakora iz Vrsca, igrao CS u Syndicate, zna ga Shule, druzio se sigurno sa njegovim pradedom Nikakav poseban razlog tu nema, samo sto mi je zvucalo kul, a i nemam sta drugo pametnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 nije nego si se nazvao kao splav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 25, 2014 Report Share Posted July 25, 2014 zovem se grbic i eto nika stvarno se zoves grbic? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 25, 2014 Popular Post Report Share Posted July 25, 2014 grbic grbic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts