Jump to content

Njuz (nije njuz)

Recommended Posts

4 hours ago, Dule_smor said:

Salu na stranu, meni zaista nisu jasni ljudi koji kupuju nepoznate sumske gljive od random prodavca na pijaci, stvarno treba biti nepametan za tako nesto

apsolutno ... meni frka i ove upakovane u prodavnici nekad da kupujem da ih nije brao neki pijani lik, a kamoli ovako na pijaci kad uzimaš.

19 hours ago, reki said:

image.png.c6421c1cf5d9e1c6607724e2af7fdb37.png

: )

Који му је профил на линкедину? Да га додам, делује као да зна шта прича!

17 hours ago, Dule_smor said:

Salu na stranu, meni zaista nisu jasni ljudi koji kupuju nepoznate sumske gljive od random prodavca na pijaci, stvarno treba biti nepametan za tako nesto

13 hours ago, Lucky said:

apsolutno ... meni frka i ove upakovane u prodavnici nekad da kupujem da ih nije brao neki pijani lik, a kamoli ovako na pijaci kad uzimaš.

Ја редовно купујем печурке од једног лика, који има тезгу на Земунској пијаци (:tf:). 

Мени је још фасцинантније да људи не разазнају исте, но, сличне јесу свакако. 

Svenevideći

8 hours ago, SATAN said:

Мени је још фасцинантније да људи не разазнају исте, но, сличне јесу свакако. 

kako da razaznaju pocepane pečurke? ili misliš ova što ih bere?

ako nisi ispratio ova što ih je brala i prodavala prodavala ih je "pokidane" tu i tamo - ne možeš ni da ih identifikuješ.

3 hours ago, SATAN said:

Ова што их бере. Једино да не види, мада ми је то јако чудно.

О куповини "покиданих" печурака нећу ни да говорим. 

brate, ko zna ko je to prodavao. 

• a. matora baba od 80 godina koja treba da nosi naočare ali ih ne nosi jer "vidi i dalje dobro".
  • b. malo mlađa baba koja je pre toga drmnula 2-3 radže pa je pored tih pečuraka ubrala još pet kila okolne zemlje i travuljage i koječega još 🙂
  • c. neka što je zabole otišla i ubacivala bez razmišljanja jer "tu ne rastu otrovne zna ona tu bere već dvaes' godina"
  • d. neka što ih uopšte nije ni brala nego joj dođao đura stolar i rekao e mileva ubrao sam ove juče deder daj ih tamo na prodaju kod tebe na tezgi delimo po pola profit.
  • e. etc

7 hours ago, Jose Jimenez said:

Leskovac, Vladičin Han..

Vladičin han takođe da.

1 hour ago, voodoo_ said:

Ne lupajte, Užice je jedan od autentičnih srpskih gradova i milina je prošetati tuda. Čačak je prerasla kasaba tho.

Bio sam više puta, stvarno nemam takav utisak.  Uvek neka deprimirajuća scenografija, zgrade one, ljudi... i nema veze sa sletanjem iz njujorka i jezivim utiskom (hvala togfu za podsećanje na taj biser), ima lepih gradića, naselja kod nas, daleko od toga, ali prosto Uzice mi je uvek bio mega bedak. Baš kao i vladičin han.

Evo na primer za Valjevo nemam baš takav utisak, što ima Kili, ali morao bih malo da prevrtim film da se prisetim.

Isto za Leskovac, meni je Leskovac generalno ok, bio sam nekoliko puta, ali evo Kaliju se ne dopada.

Tako da očigledno je ko kako doživi.

26 minutes ago, Lucky said:

Evo na primer za Valjevo nemam baš takav utisak, što ima Kili, ali morao bih malo da prevrtim film da se prisetim.

Tako da očigledno je ko kako doživi.

23 minutes ago, reki said:

zato jer ides svuda kolima. kad izadjes iz kola dobijes opciju da posetis mnogobrojne planine i vidikovce koji su u okolini !

ali to tebe ne zanima jer si BOTINA

Svratio sam u Valjevo posle posete Divcibara, tako da PK Reki!

Svakako mi je bio utisak tuge, cemera i jada cak u samom centru sa sve ljudima koji izgledaju depresivno i gradjevinama iz 90ih koje nisu renovirane od tad.

Mada tako isto mi je izgledao i Nis pre 10ak godina :tf:

U svakom slucaju, sve je bedno sem BGa :DDDDDD

Da "nesreća" nikada ne ide sama možda najbolje zna lider LDP-a Čedomir Jovanović koji, doduše, ovih dana čini sve da upadne u nevolju. Tako je danas, svega četiri dana pošto ga je tašta prijavila za nasilje u porodici, prekoračio brzinu za volanom "tojote" u Norveškoj ulici na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu.