mohr Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 https://www.dotabuff.com/matches/1872657621 ko ima viska slobodnog vremena i zeli da uziva u mojoj patnji tokom ovog gejma,posmatrati necra i druida,obe dijabole su rasovale radiance :),enjoy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 Ajde ne budi nub mohr, ako imas 2 radiancea mozes pokriti duplo vecu zonu radijacijom xe xe xe 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 17, 2015 Report Share Posted October 17, 2015 prozivam profesionalce iz t1 timovajust dota thingsDa vidis kako taj profesionalac igra SF-a mid, sve bi ti bilo jasno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 18, 2015 Report Share Posted October 18, 2015 Mojne Milana da mi dirate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Geno Posted October 18, 2015 Popular Post Report Share Posted October 18, 2015 (edited) https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12115931_819652981474192_2806448013166399110_n.jpg?oh=e92c1a9ed2f9d38eefe48606caae1fa4&oe=56C7B3D5 moze i ovako Edited October 18, 2015 by Geno 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 prob'o da igram dotu danas,prva partija 3 rusa i egipcanin,druga partija 4 rusa...jos 1 obican dan gde sam im pozeleo istrebljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 egipcanin?egzoticno:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 ali 1 egipćanin - kako li znaš da je egipćanin? :)prob'o da igram dotu danas,prva partija 3 rusa i egipcanin,druga partija 4 rusa...jos 1 obican dan gde sam im pozeleo istrebljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 100% da je hteo da im jebe majku rusku pa zaredjao po profilima da dokaze da su svi rusi kad ono egipat ;) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 steam profile check :D,pa samo sam njega i proverio,ove druge nema potrebe,pisu cirilicom,nickovi su im cirilica,prica na micu ruski jezik itd...rado bih dodge uvek ali ovaj novi sistem to ne dozvoljava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted October 19, 2015 Popular Post Report Share Posted October 19, 2015 (edited) Bane u epizodi "sa dva aghanima ult je duplo jaci!"1.http://pokit.org/get/img/2968e37d87e3f64eed5466742a28d582.jpg2.http://pokit.org/get/img/6e381f52e038c6f91ee090e573d5b627.jpg p.s. ja kad sam mu dao aghs, on nije imao nijedan dio za taj svojkktnxmmr Edited October 19, 2015 by Mladenq 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Win Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 i sta da radim sa ovakvom ursom ? kako da ga iznesem? crko majci na rukama sve mu jebem rusko https://www.dotabuff.com/matches/1879882997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 ursa ti topfragger, ne znam sto se zalis:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Jebote, do ovog patcha, kad vidim ljude da idu radi Alchu (koji se uglavnom igrao u safelaneu, ono malo puta sto bude picked) odmah ih kategorisem kao teske idiote, ali nakon buffova sto je heroj dobio radi je toliko core item postao da je to strasno, bar mid alchu ali i safelaneu je bolje nego da ganja dps. Otkako idem ovaj aktuelni build, radi, bot, manta, octarine bukvalno sam samo jednu izgubio i to sa 4 ali bas kompletna degena, a inace je nezaustavljivo.Sad igram partiju, jos relativno pressured, imao 0:2 na midu, 9min radi, pre18min radi, bot, manta.http://pokit.org/get/img/c807bc1c5525f1a333b91523ea27dc02.jpg22min octarine, http://pokit.org/get/img/a958fdfdbc916ae36e990b1fa12c37e8.jpgskk? pa kakva jebena odbrana postoji od toga? da mu nekako deny runu na pocetku, i onda da ga pressure bas silovito u lejnu, pa da mu wardas sumu pa i tu da pressure silovito ali onda ostavljas dosta prostora svim ostalim protivnickim herojima,a i ajde to iskoordiniraj sa prosjecnim 5k mongoloidima. juce igram vs njega mid sa sf, imam baru, charga se, ubijemo ga 3-4 puta, on vadi radi u 13om i onda ubrzo i sve ostalo. znaci jebeno nije dovoljno samo da ga u lejnu shutdown, kol'ko god da jako to uspijes, nego mu moras skroz sumu restrict. gori mi je od dooma trenutno 3x sto se tice predrkanosti... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 imao sam skoro 0-6,1-7,gazili su nas,svejedno sam izvadio sve sto bih izvadio i da me nisu dirali i dobio :D,prozivali me iz moje ekipe za mantu i octarine da bi na kraju bilo,wp mate,u carried us :D,a sto se duma tice,on je cancer trenutnog patcha,odes off i znas da ces dobiti lane ko god da ti dodje a ni trilane cesto nije dovoljan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Ma kakav doom, njega svaki trilane koji je kol'ko tol'ko upoznat sa 3k konceptom zoninga i kontrolisanja lejna unisti, sad drugo je sto debili nece da uzimaju supporte nego idu dual offlane ili np-a woods, qq. Dual se muci sa njim ali postoje i duali koji mogu da ga polome, u svakom slucaju postoji sigurno resenje a to je trilane dok za ovog idiota alcha nemas resenja, bar ne lako primenljivog. Dooma samo cesce pikaju (citaj svaki gejm prvi pick) jer svaki kreten moze da klikne jedno drugme i trci okolo dok splitpushing alch nije bas za svakoga iako nije ni to kvantna fizika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 ali u poslednje vreme cesto praktikuju doom + lich ili svakako doom +1 i bez veoma veoma VEOMA organizvanog trilejna,taj lejn se dobija 9 od 10 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Da da, ja sam govorio doom ako je solo, a ako je dual sa lichom ili manje vise bilo kojim drugim herojem tesko se dobija pa i sa trilaneom. Tu ako je ekipa pametna, uopste ne contestovati lejn, samo ostaviti solo qop ili wr i probati dobiti mid i off, ali u 4 od 5 slucajeva nije pametna i moron koji je od pocetka markirao slarka uzece slarka, imace za supporta solo rubicka i pasce obojica jedno 5x nakon cega idu afk:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Prethodnih par dana sa slarkom imam 3 od 5 vs alch ( dobio bih i ostale dve da nisam imao rambo mod ds-a u jednom i retardiranog axe-a u drugom ), tako da je to moj nacin da igram vs alch. Takodje mislim da je pa jako dobra vs alch. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Jeste da Slark moze jako rano da se bori ali ne vidim sta moze Alchu sa radi, bot, mantom i octarine u 22og minutu osim da mu laje oko noge:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 prestao sam da igram, jel moze neko da mi objasni taj build za alchea? octarine? manta? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 (edited) Octarine smanjuje cd i na itemima, tako da bukvalno skoro pa non stop imas ult i manta iluzije sto te uz radi i acid cini naga sirenom na steroidima. Tesko zaustavljiv splitpush.Igram upravo partiju sa shpancem maloprije, znaci najgori moguci pressure na mene (alcha) na midu, nisu mi dali runu da uzmem, und i es me kampovali, clock non stop dolazio da me genka pa cak i sumu wardali i non stop probali da contest, moj degen support veno pokusavao da me sabotira na sve moguce nacine ali opet sam sve izvadio, jako tesko igrati protiv alcha sa ovim buildom koji zna sta radi.http://www.dotabuff.com/matches/1880690988 Edited October 20, 2015 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 A nije toliki bas haos zaustaviti tog alch ako ga ne prati team dobro. Prirodni counter mu je AA, a ja volim i necroa da igram protiv njega ali je pipavo, i video sam da ga razor apsolutno unisti na midu ako nema bbysit, a fino nafidovan huskar ce uvek biti last man standing ako su timovi podjednaki. Jako pozitivna strana mu je sto mnogo brze dodje online za splitpush od nage i mnogo ga je teze solo gank(song excluded).I nisam mu preterani fan mante ali ok je sto ces svaki put izlupati tower malo sa sigurne distance.Hahaha vidi sto je Mladjo fin i nece da kaze da sam bacio lich ult u lotus orb ;) (so carried). Mada veno je next lvl retard kog ubije lina koja pod wardom shadowbladeuje, koji blokira stackove i krade kripove, mjutovan lik od ranije iako ima 1000+ mmra, a luna je pokrala sve zivo od alchemiste ukljucujuci jedno 8-10 ancient stackova :( Kancer ljudi svugde. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts