Jump to content

Topik mržnje (supported by mohr)

spo(ghost)

Recommended Posts

Jebote, do ovog patcha, kad vidim ljude da idu radi Alchu (koji se uglavnom igrao u safelaneu, ono malo puta sto bude picked) odmah ih kategorisem kao teske idiote, ali nakon buffova sto je heroj dobio radi je toliko core item postao da je to strasno, bar mid alchu ali i safelaneu je bolje nego da ganja dps. Otkako idem ovaj aktuelni build, radi, bot, manta, octarine bukvalno sam samo jednu izgubio i to sa 4 ali bas kompletna degena, a inace je nezaustavljivo.

Sad igram partiju, jos relativno pressured, imao 0:2 na midu, 9min radi, pre18min radi, bot, manta.

http://pokit.org/get/img/c807bc1c5525f1a333b91523ea27dc02.jpg

22min octarine, http://pokit.org/get/img/a958fdfdbc916ae36e990b1fa12c37e8.jpg

skk? pa kakva jebena odbrana postoji od toga? da mu nekako deny runu na pocetku, i onda da ga pressure bas silovito u lejnu, pa da mu wardas sumu pa i tu da pressure silovito ali onda ostavljas dosta prostora svim ostalim protivnickim herojima,a i ajde to iskoordiniraj sa prosjecnim 5k mongoloidima. juce igram vs njega mid sa sf, imam baru, charga se, ubijemo ga 3-4 puta, on vadi radi u 13om i onda ubrzo i sve ostalo. znaci jebeno nije dovoljno samo da ga u lejnu shutdown, kol'ko god da jako to uspijes, nego mu moras skroz sumu restrict. gori mi je od dooma trenutno 3x sto se tice predrkanosti...

• Upvote (+1) 1

imao sam skoro 0-6,1-7,gazili su nas,svejedno sam izvadio sve sto bih izvadio i da me nisu dirali i dobio :D,prozivali me iz moje ekipe za mantu i octarine da bi na kraju bilo,wp mate,u carried us :D,a sto se duma tice,on je cancer trenutnog patcha,odes off i znas da ces dobiti lane ko god da ti dodje a ni trilane cesto nije dovoljan :D

Ma kakav doom, njega svaki trilane koji je kol'ko tol'ko upoznat sa 3k konceptom zoninga i kontrolisanja lejna unisti, sad drugo je sto debili nece da uzimaju supporte nego idu dual offlane ili np-a woods, qq. Dual se muci sa njim ali postoje i duali koji mogu da ga polome, u svakom slucaju postoji sigurno resenje a to je trilane dok za ovog idiota alcha nemas resenja, bar ne lako primenljivog. Dooma samo cesce pikaju (citaj svaki gejm prvi pick) jer svaki kreten moze da klikne jedno drugme i trci okolo dok splitpushing alch nije bas za svakoga iako nije ni to kvantna fizika.

Da da, ja sam govorio doom ako je solo, a ako je dual sa lichom ili manje vise bilo kojim drugim herojem tesko se dobija pa i sa trilaneom. Tu ako je ekipa pametna, uopste ne contestovati lejn, samo ostaviti solo qop ili wr i probati dobiti mid i off, ali u 4 od 5 slucajeva nije pametna i moron koji je od pocetka markirao slarka uzece slarka, imace za supporta solo rubicka i pasce obojica jedno 5x nakon cega idu afk:D

• Upvote (+1) 1

Octarine smanjuje cd i na itemima, tako da bukvalno skoro pa non stop imas ult i manta iluzije sto te uz radi i acid cini naga sirenom na steroidima. Tesko zaustavljiv splitpush.

Igram upravo partiju sa shpancem maloprije, znaci najgori moguci pressure na mene (alcha) na midu, nisu mi dali runu da uzmem, und i es me kampovali, clock non stop dolazio da me genka pa cak i sumu wardali i non stop probali da contest, moj degen support veno pokusavao da me sabotira na sve moguce nacine ali opet sam sve izvadio, jako tesko igrati protiv alcha sa ovim buildom koji zna sta radi.

http://www.dotabuff.com/matches/1880690988

Edited by Mladenq

A nije toliki bas haos zaustaviti tog alch ako ga ne prati team dobro. Prirodni counter mu je AA, a ja volim i necroa da igram protiv njega ali je pipavo, i video sam da ga razor apsolutno unisti na midu ako nema bbysit, a fino nafidovan huskar ce uvek biti last man standing ako su timovi podjednaki. Jako pozitivna strana mu je sto mnogo brze dodje online za splitpush od nage i mnogo ga je teze solo gank(song excluded).

I nisam mu preterani fan mante ali ok je sto ces svaki put izlupati tower malo sa sigurne distance.

Hahaha vidi sto je Mladjo fin i nece da kaze da sam bacio lich ult u lotus orb ;) (so carried). Mada veno je next lvl retard kog ubije lina koja pod wardom shadowbladeuje, koji blokira stackove i krade kripove, mjutovan lik od ranije iako ima 1000+ mmra, a luna je pokrala sve zivo od alchemiste ukljucujuci jedno 8-10 ancient stackova :( Kancer ljudi svugde.

...