Vlada_ Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 miks partyja i solo igraca je verovatno najgora stvar u matchmakingu trenutno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 10, 2016 Report Share Posted November 10, 2016 pobedim gomilu partija gde igram safe, i naravno, jednu me lik zamoli da igra safe i ja kao ajde da suportujem jednu da odmorim. bugarski duo na offlaneu wr i kunkka ima 0:11 vs juggera i licha posle 7 minuta fazon. obojica imaju po 6k+ sati dote. ok Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 8 hours ago, Vlada_ said: miks partyja i solo igraca je verovatno najgora stvar u matchmakingu trenutno qft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 1 vs 9 game,verovatno smo i mogli da dobijemo da poslednjih par minuta nisam razgovarao telefonom i ujedno poginuo 2 puta al sam isuvise bio besan na tinkera kom 3 puta na pocetku gejma kazem da ni pod kojim slucajem ne bira tog heroja,ima da ga ubijaju 24/7,to se i obistiilo,imao 0-6-7 oko 10-tog minuta https://www.dotabuff.com/matches/2770779289 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 svo zlo ovog svijeta za ovog incesta sto je igrao lunu i njegovu uzu i siru familiju klasicna prica, nece incest da uzme bkb do kraja partije, gejm teze izgubiti nego dobitihttp://www.dotabuff.com/matches/2771951108 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 to su te face koje su u fazonu da im manta menja bkb i da im ne treba :)) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 gledas nakazu kako ti throwa dobijen gejm dok pada 3-4x zaredom a da ne stigne ni ult da baci jer ga lion stunlockuje i ne znas sta da mu psujes, da l uopste ista moze da dopre do takve jedne ljudske abominacije a imas u 17om min pt,midas,aghs i 8:1 na bsu, pff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) naredni gejm, protivnicki 5.8k first pick pudge moj degenerik 5.8 randoma beastmastera ali mu to ne valja pa onda randoma snipera u pudge pick,,, jasno je valjda kako se ta partija odigrala... mada tako mi i treba kad hocu da igram posle 00:00 Edited November 12, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 aj ovde da stavim sliku, nebitno :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 ja probao da igram preko dana i -300-400 sam puko kao nikad u zivotu,try hardovo sam vecinu gejmova i vecinu sam se osecao 1 vs 9,ispalo mi je da je nocu ipak mnogo bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) ja bogami sa 3.750 na 4100 za par dana, partije su bile toliko dobre i prijatne da se plasim da igram u narednom periodu :D pomaze i insta mute ako mislim da je neko retard. sigurno bolje nego da se pickaramo pola partije. edit: a da, samo safe igram, eventualno ponekad mid. ranije sam igrao samo mid, ali su mi omiljeni heroji manje vise ispali iz mete. edit: izgleda da bih pobedio da igram kotl-a mid sa satanicom trenutno Edited November 12, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) dje bolje po noci mohr, ja bukvalno mogu svaku noc igrati od 00;00h do 8 ujutru izgubicu pa jedno 90% partija:D evo pocinjem prvu partiju danas, pokusavajuci da budem fin :D:D toeto Edited November 12, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 ja ne znam kakav psihopata moras da budes za takvu reakciju. ako nije klinac koji je kupio akaunt i nema gram mozga, vec je sam dosao do tog mmr-a, onda nek mu je bog u pomoci. za takve mora onda 'we can dual if you want' i svakako izaberes kerija. bude ti lakse posle. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) bukvalno psihopata, inace bih i isao dual i to bi uzeo nekog dobrog last hittera samo da mu zivot zagorcam ali posto sam poceo da ulazim u lose streak reko ae necu namjerno da ruin bas, svejedno smo izgubili na kraju ofc tako da joke is on me:D Edited November 12, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Meni je fascinantno to da svaki put kada sam prepkivao rolu a retard bez ikakve reci uzeo tu rolu pre mene nije odigrao krsteno, juče gubimo 5v4 gejm jer freefarm sven nema bkb, za malo da obrisem dotu posle tog imbecil Sent from my A0001 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 pa zato sto u sustini imas samo dva profila koji ce da ti otmu rolu tako, ili je sto kaze vlada neki klinac retardirani kome je dovoljno musica u susjednoj sobi da prdne kako ne treba i on ce da iztiltuje i da ide sam da pada ili ce da ode afk a drugi profil ti je tip koji je vec u lose streaku opasnom i puca mu kurac za jos jedan poraz i vec je maksimalno iztiltovan pre meca tako da su ti i tu sanse 10% da dobijes ovaj iz mog gejma kontam da je bio ovaj drugi tip posto je odma' nakon 'fuck you' napisao 'go dual, take jugg/pa i dont give a shit' ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Znaci u kakvom mrtvom moru se davim, jebem ti zivot, autolose, autolose, autolose, nula sanse od pocetka gejma i 50-14 stompovi sa ljudima koji su kao zivotinje agresivni, nadrkani i prave neke smecarske odluke... Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 sto ne promenite ime topika u Topik za Zene (supported by mohrANA) i premestite u rastibudjilizovane klejbezable Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 top k3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 ban ga neko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) 3 acc buyera danas :) Ovaj poslednji je posebno sochan 6600>4600, vecina ovih dana je 0-3. Edited November 12, 2016 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) @fora prosla strana puknuo sam od smeha Edited November 12, 2016 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 Šta su ove sličice sa tačkicama? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) To ti je tabela odigranih partija kroz vreme, svaka kolona je jedna nedelja, svaka tackica jedan dan, sto crvenije losije, sto zelenije bolje, sto veca tackica vise partija u danu. Minimalna velicina tackice je 0-3 partije, ako je boja na ekstremnoj vrednosti spektra to znaci da imas 100% win/lose taj dan. Pogledaj detaljnije na dotabuffu. Ovi likovi svi imaju promenjeno ime u datom trenu i kompletni pad winrejta tj tad su kupili acc. Ovaj pusionicar sa poslednje tabele "tackica" je mozda bio i iznad 7k kad je acc kupljen, danas je ispod 4500 vec. Edited November 12, 2016 by shpanac Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted November 12, 2016 Report Share Posted November 12, 2016 (edited) ne znam kako je ovo moguce, bukvalno jebem ljudima sve sto se moze jebati u capsu zadnjih 10 od 12 partija Edited November 12, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts