jasamnepismen Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Kako zaustaviti Wrath Kinga ili bar preziveti 2 criticala? Jel' tad vec kasno? Poshto sam newbie, u svim ovim pochetnim partijama jedino mi je on nezaustavljiv kad je farmed. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 mana burn heroji, qw invo, nyx, kotl, am. void je ok isto, i pa jer ga teras da pravi mkb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Previse je ljudi u tryhard fazonu, partije pocinju da smaraju zestoko, sve su iste, isti pickovi, isti itemi, ista taktika...mislim da u zadnjih mesec dana nisam odigrao partiju, a da tu nije bio tide, prophet, rhasta, void, enigma, wraith king, silencer, razor, mirana, tauren, tinker...od 10 heroja bar 6 su ovi. Valjalo bi nesto menjati, neki balance patch, ova trenutna meta mi je dosadna u pm, a videla zaba (mi nubovi) kako se konji potkivaju (pro timovi) pa i ona digla nogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 ne Objasni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 (edited) Previse je ljudi u tryhard fazonu, partije pocinju da smaraju zestoko, sve su iste, isti pickovi, isti itemi, ista taktika...mislim da u zadnjih mesec dana nisam odigrao partiju, a da tu nije bio tide, prophet, rhasta, void, enigma, wraith king, silencer, razor, mirana, tauren, tinker...od 10 heroja bar 6 su ovi. Valjalo bi nesto menjati, neki balance patch, ova trenutna meta mi je dosadna u pm, a videla zaba (mi nubovi) kako se konji potkivaju (pro timovi) pa i ona digla nogu... Captains modovi? edit: Izbaksuzira samog sebe, Igor pikovao 5 hard farm kerija i kao just play... Edited August 13, 2014 by Komek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Captains modovi? edit: Izbaksuzira samog sebe, Igor pikovao 5 hard farm kerija i kao just play... lol, pa captain modovi su najgori, tek su tu ljudi u tryhard fazonu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Solo venom npr. usere tog tvog op tajda 1v1 Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Tri smrti Igorima i Ivanima zbog kojih sam izgubio 6 za redom u nešto više od 2 sata :) Sada ne znam koliko je to jadan rejting 3900 da tako zaređam, ali hajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 na pocetku gejma rekao da ce da fida on purpose jer je luna rus... http://www.dotabuff.com/matches/837393630 ne znam zasto i dalje nije implementiran votekick ali lik mi je ubio volju za dotom...balavo nemacko govno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Votekick i forfeit pod hitno, mada forfeit su rekli da nikad nece ubaciti 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 On fidao namerno, a ti slucajno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 gubim 5 partija zaredom: 1.kazem da idem carry safe, oni pickuju pre mene bez reci, ja biram supporta, partija se zavrsava tako sto wk ima blade mail i treads, a slark treads i point booster 2.lik bira 4. heroja lunu preko izabranog kerija, mida i off-a, cudi se posle sto smo izgubili 3.lik kaze keri, ovaj bez reci bira voida, treads / mom / deadalus, ne koristi chrono 4.igramo, dobijamo ih, nas meepo dobro igra, pogine 2 puta u random teamfightovima, niko mu nista ne kaze ili slicno, krece da im salje kurira i slicno 5.kazem safe farm, lik randomuje spectre-a koga sam hteo da biram, pitam ga da mi da, on cuti, fejluje posle kaze da je 'drunk as fuck', wd failuje lane i dolazi kod mene mid kaze da nece da ide odatle 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 16, 2014 Report Share Posted August 16, 2014 On fidao namerno, a ti slucajno centaur me u 5-tom minutu jurio sa daggerom a lina me ubijala iz lagune :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted August 17, 2014 Popular Post Report Share Posted August 17, 2014 oce li vise biti tog rata da se istrebe majmunska govna,sve im jebem rusko mrtvo na svet,seme im se zatrlo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Druze preporucujem ti da dotu shvatis kao igru, a ne kao povod za rat Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ja bih samo voleo da mogu da vidim ko su ti megaretardi, uvek me kopka koja je prica tog lika, ako bih se uverio da je klinac od 13 godina bilo bi mi lakse Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 kad ti se desi da supportas ruskog am-a i voida na 5 k ratingu 50 + minuta a uz to jos imas i retarda totalnog furiona i decka sd-a koji je prebio igricu i zbog kog mi je najvise zao i izgubis a likovi su braindead armless russtardi,ne mogu da ne pozelim da sam hiro nakamura koji bi se portao u proslost i rekao hitleru gde je pogresio u drugom svetskom ratu,srbi bi mu naravno bili saveznici :DDDDDD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 ne mogu da ne pozelim da sam hiro nakamura koji bi se portao u proslost i rekao hitleru gde je pogresio u drugom svetskom ratu,srbi bi mu naravno bili saveznici :DDDDDD ahaha, budalo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 u trenutku besa kazes svasta jbg ali ne mozes da se ne iznerviras koliko su retardirani :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted August 17, 2014 Report Share Posted August 17, 2014 Hahahaha legendo, trpaj ruska govna! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 Spustio sam mmr sa ~4300 na ~3700 raznoraznim igranjem po "PS-u" i supportovanjem ruskih retarda, od kada sam krenuo da pikujem Drow-a, pored već 3 pikovana kerija u mojem timu, iako svi vrište na mene, glava me više ne boli, manje hrčem, i napokon imam winstreak. THNX VOLVO Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 zato lepo suportujes mene i duleta. niko ne vristi, samo dule psuje s vremena na vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 ma jok, sad sam baš ušao u fullretard autoattack bild... Dominator, Mjolnir, Bkb... Ponekad iskoristim dominator da pokupim nekog centa ili trola iz šume, za stomp ili ensnare, ali nije obavezno! A najviše se obradujem kada imam snajpera u svom timu. Dva fullretard autoattack heroja u timu su uvek bolja jednog Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Kad vidim da su ljudi kreteni trudim se da pickujem nekog support pushera, tipa Shadow Shamana, Dazzlea, Windrangerku... Wardujem i pushujem 6 towera, i kad stignem do baze, chekam da vidim dal' su ostala 4 idiota sposobna da dovrshe partiju. Mada josh uvek nisam pocheo da igram ranked, mozda mi ovo uspeva jer igram i sa i protiv brainless likova. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Izgubio sam 9 partija za redom, sa kakvim sam sve ljudima igrao to nikad nisam doziveo, sinoc pobedim jednu napokon sad igram partiju odjednom bristle odlucuje da fiduje i afkuje, ali se pomeri cisto da ne dobije abandonment, srecom imam riportove inace bih bio jos frustriraniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts