Zwerko Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 nije, ima baš hd rts1 kanal Da, samo sto su ranije dosta cesto pustali regularan sadrzaj s RTS-a, u regularnom kvalitetu :( zato mi je bio memorisan negde tamo medju poslednjim mestima. Mada sad kad sam ih otkrio sam pogledao i jutros i ok je, ide i HD Dnevnik, Jutarnji program i to. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 bole, jel istina ovo! http://www.6yka.com/novost/58763/abramovic-otplatio-dug-dostojevskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 koliko dugo kikiriki moze stajati otvoren dok se ne pokvari i pocne da raste masa kikiriki drveca iz kesice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 koliko dugo kikiriki moze stajati otvoren dok se ne pokvari i pocne da raste masa kikiriki drveca iz kesice? mislim da si sa pečenim kikirikijem prilično siguran da se to neće dogoditi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 mislim da si sa pečenim kikirikijem prilično siguran da se to neće dogoditi :) Ja sam jednom zasadio cvarak i izraslo mi prase! 1 https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/461/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82+%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%85/1645427/%D0%9E%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8+%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0%BD+%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B0%D1%9A%D0%B0.html :( 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Da, samo sto su ranije dosta cesto pustali regularan sadrzaj s RTS-a, u regularnom kvalitetu :( zato mi je bio memorisan negde tamo medju poslednjim mestima. Mada sad kad sam ih otkrio sam pogledao i jutros i ok je, ide i HD Dnevnik, Jutarnji program i to. Оно што немају у ХД иде у сд :) Типа неке серије или филм :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Sta kao rts ima neke hd kamere u svom vlasnistvu? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 koliko znam, imaju sve što im treba da odavde snimaju i emituju live HD feed, za sportske događaje i slično, pošto im je to otprilike jedini izvor prihoda mimo harača koji kupe od naroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 wow, ajd makar za nešto korisno pare da su potrošili ... mada je ustvari verovatno bilo pod prisilom kad smo organizovali neko od malo popularnijih prvenstava pa je uslov bio da imamo i hd prenos za evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 od skora i Žika seljak u HD, možda i UHD pošto nije Žika amater. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Mislim da oni dobijaju HD stream kad kupe prava za prenos, pogotovu ako je to ekskluzivni prenos za neku zemlju, verovatno se vise ni ne prodaje bez toga, a opremu za HD emitovanje su dobili/kupili pod tom nekom prisilom ili od nekih stranjskih para, tako da im nije problem da ga samo proslede. Konkretno ovo svetsko prvenstvo u poluvremenu ide tacno najzanimljiviji detalji utakmice i neke analize tipa ako je ovaj trcao za ovim drugim, kako se ovaj treci ubacivao po suprotnoj strani, kako su se kretali igraci tokom poluvremena i sl, ocigledno nesto sto je generalno pripremljeno za taj prenos (nema komentara doduse). Mene je sad samo malo iznenadilo sto imaju i Dnevnik i Jutarnji i verovatno te neke bitnije emisije u HD snimku, kapiram da opet snimaju takvim kamerama pa im nije problem da ga puste i tamo u boljem kvalitetu. Jer kazem, kad sam prvi put video taj RTS HD bilo je samo ono Bolji zivot koji je sniman u 4:3 pa razvucen s fazon VHS kopije sto je stvano izgledalo uzasno. Bilo bi interesantno znati da li imaju neke ove novije serije na koje su bacili brdo para u HD kvalitetu, tipa Ravnu goru Inace interesantan kviz, iz testa opste kulture s prijemnog na ekonomski faks http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/479723/1309-ljudi-je-odgovaralo-na-ovih-30-pitanja-Niko-nije-imao-vise-od-23-tacna-odgovora-MOZETE-LI-VI-BOLJE Moram priznati da nisam bio bolji od studenata :) od skora i Žika seljak u HD, možda i UHD pošto nije Žika amater. Zika seljak jeste katastrofa ovako kad ga gledas po konceptu emisije i sve to, ali na tome ne treba bazirati celokupan stav prema njemu, jer on kao i Pink i slicni samo radi ono sto narod voli, u sustini je pet puta profesionalniji od vecine voditelja i autora emisija u Srbiji. Da ne pricam sto je nabavio iPad za vodjenje emisije fazon dva meseca posto se isti pojavio, uopste nije tehnoloski zaostao! 2 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ove godine na exit ne ide niko koga znam, a raijih godina je isla masa. jel se to exit toliko pokvario ili smo mi mnogo matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted July 10, 2014 Popular Post Report Share Posted July 10, 2014 danas godisnjica rodjenja nikole tesle, greota da se ne pomene na forumu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Ajde postujte nesto! Evo ovaj test opste kulture sa filozofzkog, ja imao 23:) http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/479723/1309-ljudi-je-odgovaralo-na-ovih-30-pitanja-Niko-nije-imao-vise-od-23-tacna-odgovora-MOZETE-LI-VI-BOLJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 21, težak user :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 16 ovde tezak user Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 12 :c sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ja imao 11 :c pola pitanja sam isao na random odgovor :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Vaš rezultat je: 21 Vi ste elita! Najuspešniji kandidati na testu opšte informisanosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu ove godine su imali od 18 do 23 tačna odgovora. poz doco :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 16 :c "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 GLUPI VLADO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 znao sam 18, ostale sam lupao i generalno mi je nebitno dal sam pogodio ili ne I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ajmo cs! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 ides na posao sutra pa ne mozes ovako kasno! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts