Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Čestitke Veljoče!

btw, prvi put vidim da negde van centra grada (a i tamo se nešto ne sećam) radnici rade u sred noći ... došli su oko 21h i krenuli da seku ulicu onim "sekačem" da burgijaju i buše da bi evo i dalje radili sada, deluje da su pri kraju tj. vraćaju zemlju u rupu. To deluje da je ispravan način, da ne bi ulica bila zatvorena tokom dana, ali se ne sećam takve prakse.

On 7/16/2014 at 1:26 AM, Lucky said:

Čestitke Veljoče!

btw, prvi put vidim da negde van centra grada (a i tamo se nešto ne sećam) radnici rade u sred noći ... došli su oko 21h i krenuli da seku ulicu onim "sekačem" da burgijaju i buše da bi evo i dalje radili sada, deluje da su pri kraju tj. vraćaju zemlju u rupu. To deluje da je ispravan način, da ne bi ulica bila zatvorena tokom dana, ali se ne sećam takve prakse.

I odoše pre pola sata - I'm impressed. doduše samo su zatrpali zemljom i utabali ali ne i asfaltirali pa će do popodneva da se pojavi ulegnuće, ali možda me iznenade i ovi što asfaltiraju pa dođu uskoro!

On 7/16/2014 at 4:45 AM, Dule_smor said:

a to što ljudi ne mogu da spavaju od buke nema veze:)

haha, to jeste tačno i ja sam se pitao kako su to rešili. doduše kao jesu smanjili buku oko 23h i onda samo "tiho radili" bez mašina i malo ponovo upregli iste oko 4 ujutru :)

On 7/16/2014 at 3:21 AM, Lucky said:

I odoše pre pola sata - I'm impressed. doduše samo su zatrpali zemljom i utabali ali ne i asfaltirali pa će do popodneva da se pojavi ulegnuće, ali možda me iznenade i ovi što asfaltiraju pa dođu uskoro!

Samo da izvestim, nastavljaju se radovi, dan 2, s tim što danas ne fermaju 5% evo u pola jedan noću rade ovi sekači, burgije, bušilice ... stvarno me čudi da neko do sad nije zvao neke pandure :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...