f4ts0 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Ćale tamo uzeo bušilicu i set alata, falilo nešto, otišao da se žali, lik izvadio to što je falilo iz nekog drugog kompleta, ubacio ovde i kao u redu je, poz voz jesi ti kupio taj drugi komplet :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Jesam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 komplet noževa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 hijao:) btw, samo u srbiji! http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/482475/NESVAKIDASNJA-PLJACKA-Vozac-za-sest-dana-ukrao-29000-litara-goriva?ref=fbblic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Prema evidenciji, sipao je dva puta po 650 litara gotovo istovremeno u dva bureta, a posle samo pet minuta napunio je još jedno od 400 litara. Sledećeg dana, on je na narednoj pumpi, oko pola dva po podne, opet sipao blizu hiljadu litara (630+430+55) Drale ovo neki tvoji? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Jerl zna neko gde mogu da kupim ovako nesto na relaciji Sava Centar - Munze? Znam da ima Kanibal u Piramidi, al' trazim nesto prakticnije. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Imaš u Merkatoru dole u prizemlju u "Merkator tehnici" te gluposti. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 (edited) http://www.lyrastyle.rs/site/kontakt/12-lyrakontakt/1-lyrabg preko puta sava centra Edited July 24, 2014 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Bio u Liri juche, devojka me pogledala k'o da trazim 3 kile 'leba, nemaju. Pogledacu u Mrkatoru, hvala. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Bila je u kineskom trznom centru na prizemlju, lokali koji gledaju ka tramvajskoj stanici, ona radnja gde lik pravi sve hi-fi kablove i ima gomilu hi-fi opreme tog tipa. Ako igde ima, ima tamo (ako lik jos radi - bio sam pre jedno 5 godina zadnji put) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Bio u Liri juche, devojka me pogledala k'o da trazim 3 kile 'leba, nemaju. Pogledacu u Mrkatoru, hvala. znam da ja malo dalje, ali imaš u mitrosu tačno ispod crkve one kod Beograđanke http://www.mitrosmusic.com/proizvod/4516-Proel-AT155/ Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja most prelazim jednom u 3 meseca, a bash sam skoro bio u centru. Thanks anyway. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 ako hoćeš, idem ja sutra do hotela juge, mogu da uzmem, pošto sam u prolazu... a ti eto, uzmi koje pivo! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 jeftiniji mu džek adapter od piva :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Čili asocijalac 1 Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 jeftiniji mu džek adapter od piva :D adapter je 97 RSD, ali ih prodaju u parovima! (što naravno ne stoji na sajtu) :D tako da može da se otvori za bar tri Zaječarca za te pare! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 jeftiniji mu džek adapter od piva :D Čili asocijalac ... ali je drugarstvo neprocenjivo!! adapter je 97 RSD, ali ih prodaju u parovima! (što naravno ne stoji na sajtu) :D tako da može da se otvori za bar tri Zaječarca za te pare! pa kad su mitros cigani, u normalnim radnjama to ne košta više od 30-40 din po komadu. http://kelco.rs/katalog/komponente.php?IDgroupweb=6430 pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 najveći ganferi, realno... osim kada treba da se otarase robe koja im ne ide Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 ma i tada su ganferi. Mislim, imaju oni određene artikle i gotivne stvari generalno ali su im cene neretko katastrofa, a daleko bilo da tražiš nešto da se naruči. Nisam kupovao kod njih ništa jako dugo, baš me zanima jel i dalje naplaćuju 30% skuplje za levoruke gitare. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 nem pojma, ja sam uzeo ovo pre koji mesec http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/blackstar-ht-series-ht-drive-tube-overdrive-guitar-effects-pedal za 12,5k :) a fazon u početku su prodavali istu za ~24 soma, ono, totalni degenerici :D isto za đitre, skvajeri su im oko 400 jura... za levoruke nisam video ništa ispod 600, tako da, nopenopenope Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ImbaQQ Posted July 24, 2014 Popular Post Report Share Posted July 24, 2014 Prvi put poceo da igram Baldur's Gate 2 nakon svih ovih godina odlaganja i nije mi krivo :D 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Fala Mare za ponudu, al iscimacu se do Kanibala danas, ako ne nadjem u Merkatoru. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 nema veze, i tebi će se piti pivo jednog dana, a ja ću se iscimati do Kanibala, ako ne nađem u Merkatoru! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Ja ne pijem pivo :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 nepismeni je meni jednom kupio dva piva zato sto sam mu pozajmio modem, car! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts