Koma Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 drugari pomagajte ovo je vazno vadite ikone drugarica zeli da upise psihologiju, ali program i ljudi na fakultetu beogradskog univerziteta joj ne prijaju i ne vidi sebe u tom svetu ja nemam pojma o ovome, ali ona zeli nesto drugacije, ne mora da bude faks, moze i neki kurs i to bilo gde u evropi ali da to nije neka klasicna psihologija kao kod nas bioenergija i te fore takodje dolaze u obzir (sta god to znacilo) ako bilo ko zna za neku alternativu i voljan je da pomogne, bio bih veoma zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Evo mogu ja da ti pomognem najozbiljnije moguće. Prvo šta treba da uradi je da sazna šta je psihologija i čime se bavi. Moguće je da je psihologija ne interesuje, naročito ako kaže: "ali program i ljudi na fakultetu beogradskog univerziteta joj ne prijaju i ne vidi sebe u tom svetu". Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 ili to ili da sačeka da napuni 18 god i prestane da se loži na dead can dance, pa opet da malo detaljnije pogleda plan i program i rako te dosadne stvari 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Evo mogu ja da ti pomognem najozbiljnije moguće. Prvo šta treba da uradi je da sazna šta je psihologija i čime se bavi. Moguće je da je psihologija ne interesuje, naročito ako kaže: "ali program i ljudi na fakultetu beogradskog univerziteta joj ne prijaju i ne vidi sebe u tom svetu". +1 i +1 na ljubaznost koju samo Bole može da pruži. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 ali ona zeli nesto drugacije, ne mora da bude faks Sačekajmo rekija, mislim da on zna šta drugarica može da upiše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Ako ce ti znaciti moje iskustvo, ja sam se opasno lozio da upisem psihologiju (procitao masu knjiga, recitovao frojda i t ako ta sranja) sa 18 jer sam se tripovao da kontam ljude i da im mogu pomoci a jos plus uz sve to sam masivna zena u dusi sa bundakom osjecanja i svega. Onda sam dosao u drugi grad i zivio 3 god sa 2 teska mentola u glavi i skontao sam da nekim ljudima stvarno nema pomoci. Nek odjebe od psihologije, jos plus ako joj odgovaraju kursevi i to predlozi joj neki kurs primjenjenog kulinarstva :D mozda i oprcas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Uzme lepo pocne da cita i shvati da je psihologija zapravo ne interesuje, najbrza pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 jedan od užasnijih klišea mi je žena koja se loži na psihologiju. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 http://gestaltstudio.org.rs/ Nek' baci pogled na ovo. Dve ortakinje idu tamo, al' one studiraju psihologiju. Kol'ko kapiram, svako ko hoce da tera ljude da im prichaju o detinjstvu i majci, ide ovde. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 ne prijaju + drugacije + bioenergija i te fore? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 To gore je link za jedan vid psihoterapije, a ne psihologiju. Psihologija nije psihoterapija. Inače postoje kod nas i druge škole psihoterapije, kao što su recimo psihoanaliza (http://www.bpa.org.rs/edukacija.html) ili konstruktivizam (http://www.ukons.org.rs/index1.htm). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 prota kaziva istinu. To su one što gledaju "psiho-trilere" po teveu, kvalitete kao što su Criminal Minds, Mentalist, itd. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 http://gestaltstudio.org.rs/ Nek' baci pogled na ovo. Dve ortakinje idu tamo, al' one studiraju psihologiju. Kol'ko kapiram, svako ko hoce da tera ljude da im prichaju o detinjstvu i majci, ide ovde. To gore je link za jedan vid psihoterapije, a ne psihologiju. Psihologija nije psihoterapija. Inače postoje kod nas i druge škole psihoterapije, kao što su recimo psihoanaliza (http://www.bpa.org.rs/edukacija.html) ili konstruktivizam (http://www.ukons.org.rs/index1.htm). prosledio sam linkove, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 jebati 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 možda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 bioenergija i te fore takodje dolaze u obzir never stick your dick in crazy Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 život postane dosta teži kad prestaneš da budeš student, ali makar više ne moraš da slušaš pametne priče dvadesetogodišnjakinja da bi prcao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Moras :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 ne mora niko u mom bližem okruženju, ili su se poženili ili prcaju kvalitet :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) Na suptilan nacin receno da ozenjeni prcaju nekvalitet Edited July 3, 2014 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 Svako vidi ono što hoće :D Evo mogu ja da joj držim kurs iz primenjene psihologije! No homo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted July 3, 2014 Popular Post Report Share Posted July 3, 2014 Evo mogu ja da joj držim kurs iz primenjene psihologije!pa necemo da je upropastimo, koma je drug sa foruma ipako/o 4 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted July 3, 2014 Popular Post Report Share Posted July 3, 2014 drugarica zeli da upise psihologiju, ali program i ljudi na fakultetu beogradskog univerziteta joj ne prijaju i ne vidi sebe u tom svetu ja nemam pojma o ovome, ali ona zeli nesto drugacije, ne mora da bude faks, moze i neki kurs i to bilo gde u evropi ali da to nije neka klasicna psihologija kao kod nas bioenergija i te fore takodje dolaze u obzir (sta god to znacilo) Prva recenica u kombinaciji sa poslednjom = jedna od glupljih stvari koje sam procitao u zivotu tako da komo druze, preporuci joj da upise novopazarski ili psihologiju na singidunumu i onda ce joj verovatno odgovarati :D Pritom, slozio bih se sa ostatkom foruma da devojka ocigledno ne zna ni sta je psihologija, tako da sve su prilike da ce srpski lajfkouchevi i blogeri uskoro dobiti novog polaznika. Daj joj istokovu adresu, i ako joj se svidja to sto joj pricaju, teraj je u picku materinu 8 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 (edited) zato sto se tako olako i nekriticki odbacuju sve teorije koje nisu u mejstrimu je psihologija u kurcu. a ni ti u mejsntrimu ne znaju gde biju i svi su protivrecni. ne znam skoro nista o bioenergiji, ali sam ubedjen da ni vi koji pljujete po tome nemate pojma sta je. inb4 pominjanje raznih retarda i ljudi koji uzimaju pare na prevaru (jer to ne postoji u akademski priznatoj psidzi) Edited July 3, 2014 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 znamo mi šta je bioenergija (sama reče kaziva) ali nije ono što ta riba misli. Ona misli na neke "mistične i spiritualne" aure, čakre i ostale gluposti, a pod psihologijom podrazumeva astrologiju "praktično" primenjenu na drugu osobu (aka - mušteriju kojoj se izrađuje astrološka karta... pu). Nego, oftopic, video sam Istoka u daljini malopre kako ide u MUP NBG, onaj saobraćajni odsek :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts