mohr Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 pa sve to stoji,isti dojam sam i ja imao ali dovedi ovoj ekipi pleja,ne mora da bude kvalitet mekejleba/dzerelsa,nesto tipa lafajet,ja garantujem da ce dobiti na 3 pobede zvedu u 4 od 5 situacija,za pavlovica se nesto ne slazem,da ga nisu ubile licne greske koje je brzo napravio,utrpao bi vam 20 +... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 a partizan je odigrao utakmicu sezone :D,dajte molim vas,promasili su 13 slobodnih bacanja ako se ne varam,zvezda je promasila samo jedno,plus ste sabili skokove u napadu,obe ekipe su igrale lose i utakmica uopste nije bila kvalitetna...zvezda ima vecu klupu,to stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 nismo sabili skokove u napadu, nego ste vi očajni u skokuPalovića su ubile lične zbog toga što su ga pojeli na obe strane, jedna od retkih stvari koje je Radonja pogodio ove godine, ne znam kojim čudom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 KESELJ NE DA TITULU! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Ostavicu ovo za kasnije. Ne moze zvezda da pobedi 3 utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 pa ako ne mogu sad sa ovako jadnim partizanom, ne znam kad će Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Ostavicu ovo za kasnije. Ne moze zvezda da pobedi 3 utakmice Mene samo zanima koja je to razlika koja cini da Partizan moze, a Zvezda ne? Pretpostavljam trener? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Ostavicu ovo za kasnije. Ne moze zvezda da pobedi 3 utakmice jel se polufinale igra na dve ili tri dobijene?!? za finale me bukvalno boli qrac... :D besmisleno je... meni je ceo taj sistem u sportu besmislen... valjda treba prvak za xy godinu da bude ekipa koja je jebala te godine, a ne ekipa koja ce da dobije na kraju... fazon potruju se hranom likovi koji imaju 100-0 i izgube... ili polome nogu plej i centar... nebitno sto je zvezda poslednje dve godine zavrsavala ispred partizana regularni deo u kosarci... pa ako ne mogu sad sa ovako jadnim partizanom, ne znam kad će pa nikad... to meni svi grobari pricaju... i vec 15 dina su u pravu... :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 (edited) polufinale 2, finale 3. Ma istrolovao sam da vidim ko ce sve sve da se primi :) Samo nek partizan bude treci i nek se sastanu u finalu i onda me zabole patka ko ce da dobije A sto se sistema tice, isto tako moze da se desi i u sezoni da se potruju/ispovredjuju pa onda opet nije merodavno ko je najvise jebao. Zato lepo odigras sve i onda se na kraju svedu racuni, jer je mnogo teze eliminisati sve te nepredvidive i nesrecne faktore na nivou sezone nego na nivou bo5 Edited February 23, 2015 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 sve na 3http://www.abaliga.com/a4511/League/Competition_System/Competition_System.html Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 verovatno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 polufinale 2, finale 3. Ma istrolovao sam da vidim ko ce sve sve da se primi :) Samo nek partizan bude treci i nek se sastanu u finalu i onda me zabole patka ko ce da dobije A sto se sistema tice, isto tako moze da se desi i u sezoni da se potruju/ispovredjuju pa onda opet nije merodavno ko je najvise jebao. Zato lepo odigras sve i onda se na kraju svedu racuni, jer je mnogo teze eliminisati sve te nepredvidive i nesrecne faktore na nivou sezone nego na nivou bo5 mogu da se potruju i da izgube neku utakmicu, ili da polome noge, pa da se dovede zamena... to utice na rezultate i jbg ne moze da se izbegne... ali to je period od 9 meseci, ovo je fazon 9 dana... i nema popravke... po meni je zasluzeno da prvak bude onaj koji je najbolji od svih ekipa koje ucestvuju... sve i da zvezda npr izgubi svaki put obe utakmice od partizana u regularnom delu... ako zavrsi ispred onda je bolja... overall... posto je taj partizan gubio na drugim mestima... jedino imbecilnije od ovoga mi je ABA do ove godine... igras 40 minuta za evroligu... svaka cast mozgovi... i stvarno mi nije jasno kako se niko nije setio da igra double elimination, ako je vec liga smor... sistem je mnogo pravedniji i zanimljiviji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Au koliko smo ih šmekerski pustili da bi igrali el 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 sad ce grobari da pricaju kako su nas nakantali, a delije da pricaju kako smo ih pustili u sustini prestao sam da gledam posle promasenog kucanja mitrovica sredinom 3/4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 pa ako je zvezda pustila partizan još gore, to znači da su se ukenjali da ih ne razbiju u polufinalu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 e tu stupa prica kako bi srbija imala 2 predstavnika u EL sledece godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 zvezda kao stub srbstva vredi tri srbina, partizan kao ustaški minus jedan srbin... to je to? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 pa ako je zvezda pustila partizan još gore, to znači da su se ukenjali da ih ne razbiju u polufinalu! ili je cojstvo zajebanije od junastva... troprs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Toliko je bilo obv da ćete nas dobiti, da sam all inovao Partizan. Od para koje sam all inovao Zvezdu protiv Jagodine Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 radonjic je ili gluplji nego sto su najveci skeptici mislili ili je genije... posto je juce pokusao da na primeru kosarkaske ubrza entropiju jedne ekipe... i uspeo je!!! videli smo totalni HAOS... sve se potpuno raspalo... mozda je ukapirao da je bolje da ti se nesto sto se mora desiti, desi u martu... za promenu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 srecan rodjendan SD-u i svim ciganima na ruru!!! AE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Da nam kida zivce jos dugo, dugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 srećan nam rođendan, braćo! Neka nam grobari zauvek pasu kurčinu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Srecan rodjendan! Nekako prikladna pesma za ovaj dan Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts