Doca Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 (edited) ja brate mislim da ti stvarno imaš psiholoških problema, sry :( ili do jaja troluješ, nešto od ta dva. Edited January 30, 2015 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Он се само идентификовао са партизаном и сад кад неко напише лоше о клубу он то доживи лично . Зато и реагује овако. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Он се само идентификовао са партизаном и сад кад неко напише лоше о клубу он то доживи лично . Зато и реагује овако. identifikovati se sa kkp je ok, zamisli da se identifikujes sa dv... e to je vec psihopatologija... :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 ako su ti prodali pricu da je FMP Zvezda, uprkos https://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4 Prodace ti i da je papke bacao Libijac(by Coki), da je marketing zasluzan za kes, da Pavlovic i Macvan imaju po 200k (iako godinu i tri meseca nemamo pleja u klubu), da Terza nije ukrao titulu... Sve je paranoja debele svinje. Bratov ortak je bio na Realu u lozi sa svojim prijateljem, Jovicom Antonicem i Saletom Djordjevicem. Kaze da se Andrej ponasa kao najveci huligan. Cuo sam jos gomilu raznih prica od njega o tom mamlazu, a vidim i sta se svakodnevno desava u drzavi. Dobro je da postoji jos jedan klub osim Partizana, sa nekoliko odlicnih mladih srpskih kosarkasa, a mi cemo biti drugari pa cemo je zvati Zvezda.(iako zvi znamo kako se zove, pogledaj klip iznad), ponekad cemo se yeyati za FMP, a vi cete se ljutiti jer nismo politicki korektni. Stukli ste pare u taj 'projekat', favoriti ste, imate maksimalno isprimani drzavni vrh na raspolaganju i ne trazite 'laze Dule 200k' alibije za eventualne neuspehe zato sto imate moroncinu od trenera. :DDDDDDD Ne vredi :D Ok :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 džizs :D a to je ono klasično smejete mi se jer znate da sam u pravu!! ili žele da nas smaknu jer smo najbolji!! ili ljubomorni su jer smo bolji od njih!!! :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 ovaj lizhr ko da slusam tegeltiju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 jebote lizr dao vujosevicu acc :DDD zao mi je sto nemam vise pluseva da ih dam kaliju koji pokusava da nadje razumevanje za ove baljezgarije :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 ALI NJEMU JEBENO BOBI NE IGRA ZAVRSNICU PA JEBEM TE U DUPE POGRBLJENO upravo ga je ubacio .... moroncina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 jebem ti sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 (edited) Realno nije Radonja kriv sto ovi retardi imaju 0/19 za 3. Ne pamitim da sam video da neka ekipa ima 0% za 3 poena. Edited February 6, 2015 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 nije kriv, relano Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 ja ne verujem koliko je Blazic retardiran Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 jebote, imas 17 ofanzivnih skokova, ovi imaju 17 izgubljenih LOPTIJU i ne mozes da pobedis jebene bednike. Kolektivno stanje tima se najbolje videlo kada jebeni Jaka nije sutnuo za izjednacenje. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 6, 2015 Report Share Posted February 6, 2015 Neverovatno je da Bobi imao indeks 35, morali da skupljaju reket zbog njega, a da su ostali sutirali trojke 0 od 19. Dzenkins klasican preplaceni run and gun crnja, ispucavao se kao moron, a Radonja ga ne vadi iz igre, Blazic sam na sutu, krene na ulaz i udari u donji deo table.....Mislio sam da cete da ih pregazite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Sta je ovo bre, ne verujem da posle najgore cetvrtine od ovoj godini ovako dobro momci odigraju, druga petorka car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Jebeni Radonja bacio onaj pas za kontru i onaj aut odigrao :D Preiskusne ekipe ovako resavaju, dve preslikane trojke koje ne mozes da branis u bonusu i cao, dobra utakmica posle onakvog starta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Nije Radonja kriv, realno Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Na koji napad mislis, ono kad nisu uspeli OPET da fauliraju(ili sudije nisu svirale) pa je Sloter zakucao? I da, ja bih bio najsrecniji covek kada bi Blažič igrao koliko igra Rebic, ako moze i manje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 Deklasirali smo ih. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 opusteno, slucajno smo dobili namestio vucic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 bolje izvodjenje slobodnih bacanja odlucilo,obe ekipe ocajno sutirale za 3,ako partizan dovede crnju na pleju mislim da osvajaju abu,u suprotnom uzima zvezda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Da je samo to faktor odavno bi oni uzeli bilo koga pristojnijeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 jebali smo ih bez kurtona Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 nešto mi je poznata ova priča, zvezda osvaja kup... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 bolje izvodjenje slobodnih bacanja odlucilo,obe ekipe ocajno sutirale za 3,ako partizan dovede crnju na pleju mislim da osvajaju abu,u suprotnom uzima zvezda...ajd, razumem ja da se nadate, i da se istorija često ponavlja (Radonja se izdebilira, Čović nekog otpusti, Zvezda bude Zvezda etc), ali da li je neko od vas normalnih grobara svestan da je juče zvezda igrala taman koliko joj je trebalo, plus je u očajnoj formi?znači, tekma je od jednog jedinog vodjstva od 5-2 za Partizan bila strogo one way, i nikad niste imali realnu šansu da stignete, čak ni na 45-42. Skoro nisam gledao derbi koji je bio ovako izvestan da nisam ni u jednom trenutku razmišljao kako će se završiti.Evidentno je da imate prednost na četvorci, Mitrović ne može da odbrani Mačvana (ne bi mogao ni mnogo bolji igrač), ali ostatak ekipe vam je jedna velika nula, na čelu sa Pavlovićem koga su pojeli u odbraniosvajate Abu ili domaće samo ako se mi gadno izretardiramo, a ja ne vidim kako mi možemo gore od ovoga, iskreno. Opet, videćemo, mada bih ja voleo da ostanete četvrti u ABA i da vas razrešimo lagano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts