dovlagsi Posted June 21 Report Share Posted June 21 Njena porodica uzme stvari u svoje ruke 🤷 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21 Report Share Posted June 21 pišu tamo ljudi po komentarima ofc da svi znaju ko je batica, sin nekog lika što drži neke restorane šta li. dal i ovo ide ovde? Ухапшен Д. Д. због сумње да је у Раковици, управљајући "мерцедесом“, након конфликта у саобраћају са возачем комбија испалио неколико хитаца из ватреног оружја у његовом правцу. Д. Д. је, како се сумња, најпре возилом ударио у комби које је ударило у мотоциклисту који је том приликом задобио лаку повреду. Како се сумња, Д. Д. је јуче у Раковици, управљајући возилом "мерцедес", након конфликта у саобраћају са 25-годишњим возачем комбија марке "опел виваро“, испалио неколико хитаца из ватреног оружја у његовом правцу, саопштио је МУП. Док су се удаљавали, Д. Д. је, како се сумња, на територији Чукарице, најпре возилом ударио у наведени комби који је ударило у мотоциклисту који је том приликом задобио лаку повреду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago E ovo me sad baš zanima kako je ovaj car ušao ovde u suprotan smer View this post on Instagram A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) tu ulaziš iz bulevara vojvode mišića, tri trake u smeru ka savskoj, da bi ušao u ovaj suprotan smer moraš dobrano da se iscimaš da napraviš polukružno i uđeš u taj smer alternativa koja mi pada napamet je da iz savske skroz tamo kod panduracije nekako uđeš u kontra smer pa onda ideš pravo u susret kolima i "isključiš" se u ovaj kontra smer. Našli su lika i kaznili ga, u ovom slučaju mi deluje da se samo lik nekako izretardirao, ali i dalje mi je nejasno kako. jer ako ga je ovde smotao polukružno trebalo je da kazna bude da mora ponovo da polaže vožnju ispočetka, mislim da bi to bio najbolji momenat a ne ovo 120.000 dinara i poeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Ozbiljno retardiran treba biti da izvedes ovaj potez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts