togFU Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 6 hours ago, Lucky said: juče sam video klip na netu sad ne mogu da ga pronađem, gde su najmanje tri lika u kolima, ovaj treći iza snima, i sad neka je gužva na nekom magistralnom putu ima on dve trake sa obe strane + zaustavnu ali ne deluje kao ful autoput jer nije podeljen po sredini osim na tom jednom delu gde ima bankina i sad gužva je u ovom desnom praktično stoje vozila i lik ide u levi deo u suprotan smer i vozi tih pola kilometra da "preskoči" gužvu i onda se kao vraća kod sebe u smer, sve vreme mu u susret idu kola iz drugog smera i izbegavaju ga. sad kad razmislim ne bih mogao da kažem iz kog je perioda, ali deluje da je snimano kod nas. Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo. Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Ovaj konkretno snimak sigurno nije od nas jer prosto ovakav auto put, tj takve podele i takve bandere, ne postoje kod nas, moja pretpostavka je da je neka srednje-azijska zemlja. A to podržava i činjenica da snimak prenosi portak koji je najčitaniji u ZDK, a kad pogledaš ZDK je Zeničko-Dobojski Kanton 🙂 I jeste Lada Granta što opet podrazumeva neke zemlje koje gravitiraju Rusiji ili možda i sama Rusija. A isti klip imaš da nađeš od srpskih preko španskih i ruskih kanala na društvenim mrežama i isto je sečen jer svi hoće da dobiju lajkove na konto "ludaka". Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, togFU said: Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo. Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0 jes to je to 😞 jbg delovalo mi je dovoljno slavic da provalim da nije iz amerike ili šta god a opet nisam se detaljno udubio da vidim dal su neka kola koja baš nema kod nas u srbiji, ali dok sam pisao post sve mi je više delovalo da može biti nešto matoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts