Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Uopšte mi nije jasno kako se ljudi snađu oko toga gde žive u zgradi od 100 spratova sa 100 stanova po spratu koji su jaje jajetu :)

da, znam, zapamte broj stana, mnogo ste pametni.

gledao sam pre jedno 5 godina neki film hong kong produkcija gde se skoro cela radnja odigrava u jurnjavi po jednoj jedinoj zgradi.

gledao sam pre jedno 5 godina neki film hong kong produkcija gde se skoro cela radnja odigrava u jurnjavi po jednoj jedinoj zgradi.

Inace su sve ove slike iz Hong Konga, oni realno malo bas preteruju s time :)

Edit: Inace obratite paznju da zbog ustede prostora unutar zgrade vecina zgrada ima vodovodne i kanalizacione cevi sa spoljne strane fasade :)

Edited by Zwerko
  • Upvote (+1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

ja sam izvalio da u 99% slučajeva kada idem kod nekoga kod koga sam bio jednom ili dvaput bez ikakvih instrukcija i bez lutanja dođem do ulaza, a onda zovem "e koji ti je interfon, otvori mi ulaz" pa onda 10 sekundi kasnije "e na kom si spratu" ako se nisam setio da pitam kad i za interfon... 

ja sam izvalio da u 99% slučajeva kada idem kod nekoga kod koga sam bio jednom ili dvaput bez ikakvih instrukcija i bez lutanja dođem do ulaza, a onda zovem "e koji ti je interfon, otvori mi ulaz" pa onda 10 sekundi kasnije "e na kom si spratu" ako se nisam setio da pitam kad i za interfon... 

podeliš broj stana količnikom broja spratova i broja stanova po spratu (moraš da se popneš na prvi sprat, jebiga). 

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

podeliš broj stana količnikom broja spratova i broja stanova po spratu (moraš da se popneš na prvi sprat, jebiga). 

ili pozovem ponovo mobilnim pošto je 21. vek :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...