overkind Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 За 4 епизоде се сага од 7 сезона завршава, и сада се догађаји, за мој укус, мало пребрзо одвијају. Сцена са Браном је мени лично кул. Риђана је заплакала као "ево га мали бата", а он је Бог-Отац. Нема времена за њу, показао је да не лаже, и рекао јој ајде не смарај ме. Он чека Џона, као што Ђенерал вели. Санса му није циљна публика. Допада ми се надмудривање и како се рат одвија и главе падају. Надам се и озбиљном ватромету до краја серије :) И наравно чекам Ариу. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Ima još jedna sezona posle ove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 "Čekaš"? "Ariu"?"Čekaš"? "Ariu"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Toksičan si u crevca Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 meni je ova epizoda bila mnogo cudna =o) tj mnogo sam se lepo zabavio dok sam je gledao (pogotovo pohvala za vise vremena provedeno na svakoj lokaciji pa cela stvar nema bljutavi vajb serije "srecni ljudi") , ali evo dan kasnije nakon prvog gledanja utisak mi je skoro pa negativan, najvise zbog mega trzavog tempa kojim se odvijaju paralelne radnje (nakon toliko sezona razvlacenja i govorancija i cega sve ne, tokom kojih smo naviknuti na sporiji tempo, ovaj bunny hopping likova svuda po mapi blago iritira) takodje, predstavljanje jedne strane, koja je na kraju prosle sezone bila full OP, kao totalno retardirane da bi se snage izjednacile (verovatno kako bi njihov krajnji okrsaj bio napetiji) je blago receno vestacki na kraju, jos jedna epizoda bez hounda i tormunda i sa agonalno neiskoriscenim bronom...sad =o( Kori, GRRM od prosle sezone uopste nema veze sa produkcijom serije do cetvrte sezone je saradjivao na strukturi sa denom i dejvom + pisao 1 epizodu po sezoni od pete vise ne pishe nista, a od seste, kada im je dao krajnje obrise price kako on planira da zavrsi knjige, vise nema veze ni sa cim ako zavrsi 6. knjigu "uskoro", za taj rumored 2018. release date, mooozda dobije priliku da saradjuje na scenariu za neku od epizoda u poslednjoj sezoni ali to je bas veliko mozda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 У преводу, говна смо зато што подржавамо ово скрнављење. Поводљиви смо на чуло вида и слуха, јер мрзи нас да седнемо и прочитамо књиге. Тако нам и треба!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 meni je bila ok epizoda dzejmi je ipak sposoban vojskovodja, i bilo mi je ok obrt da su nadmudrili protivnika, samo je to izgledalo previse plitko i bez ikakve napetosti zbog jebenih 7 epizoda po sezoni, i nemanja vremena za detalje i produbljivanje desavanja, jer je ovo ipak bitan zaokret od momenta neprijatelji su svuda oko nas pescana mama i omg cerka su om nomnom :P steta sto ce im kraj biti uskoro dzon je kilavo objasnio kakva je pretnja na severu, i fazon deneris kao ok nema veze bicemo super ortaci evo vam kopajte sta god... previse blago i bez napetosti sve u svemu, vidi se da je tu mogla situacija dodatno da se zategne, al jbg nema se vremena, mora saljivi sem da dobije svoju minutazu i da malo razveseli decu generalno atmosfera u ovoj sezoni je mnogo manje mracna sto je realno smorina, vrhunac izvitoperenosti opet neka sex scena bate i seke ala tv 1000 - nepotrebna, jer vise niti je sokantna niti zanimljiva bren jos uvek nije OP, jer je i sam pojasnio da ne vidi jasno sve slike vec fragmente i tek treba da masteruje tim darom, pa svakako nije mogao da locira sve sto je potrebno iste sekunde, sto je sasvim ok neke price u ovoj sezoni se desavaju prebrzo, a druge presporo i otuda disbalans u ritmu tokom epizoda ali zabavno je i pored manjka ucesca omiljenih mi likova serseji ponovo jase, i imala je odlicne dijaloge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Ja imam jedno glupo pitanje. Šta je OP? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Vitja je OP toxic!Meni je ova treca epizoda malo bolja od druge, a malo losija od prve, sve u svemu nit smrdi nit mirise!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 meni je dobra epizoda, svidja mi se sersei i njeno ludilo u njoj koje ne jenjava inače, sve mi se više čini da će deneris da pogine u nekom momentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 (edited) Што се тиче Арие Па да, чекам да се довуче до севера и да видим где се она уклапа у расплет. Edited August 1, 2017 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 18 minutes ago, overkind said: Што се тиче Арие Hide contents Па да, чекам да се довуче до севера и да видим где се она уклапа у расплет. Ima da jaše ona dva zmaja sa bratom od tetke Usput kako zmajevi nisu nanjušili Snowa da je "njihove krvi", to mi je bilo malo meh ili je još prerano 2 hours ago, G!!! said: meni je bila ok epizoda Hide contents pescana mama i omg cerka su om nomnom :P steta sto ce im kraj biti uskoro "omg" ćerka što je "odgajila bucka" što joj visi ispod pupka dok je vode ulicama. je bilo baš bljak fuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Leakovala 4. epizoda. Veeelika, veeeelika količina carevanja. Drakarys ihaj :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 epizoda je leakovala u varvarski niskoj rezoluciji od 360p spoileri za s07e04 na snazi do sledece srede (a ne 2 dana od danas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Je l ima sve ono što je pisalo u procurelom draftu što je mogao da se nađe na imgur? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Da. Doduše, ja sam to video na greenchilli-ju, ne znam da li je isti source kao za Imgur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Dajte link za torrent ili sta god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Stavi barem u spoiler.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 mnogo bre kratka :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Nemo neko da je spojlovo, biće batfakovan. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Jebote pa već je malkice spoilovano u prvom postu. Nisam očekivao Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 1 hour ago, Komek said: Stavi barem u spoiler.... Zabole me baš, ako si karakter izdržaćeš da ne pogledaš. Naravno, nemojte da spojlujete drugim ljudima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts