Crno-Sunce Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Sto se Euronovog poklona tice, jedino sto vidim dovoljno vrednim je glava zmaja ili sam zmaj. mama zmija i zmijici jednostavno nisu tolko vazni, pa cak ni Tirion sem Serseinog licnog hejta nije dovoljan razlog da zbog njega prihvati ponudu. Treba nam dobar razlog da mrzimo negativca treceg arc-a a i da ga se plasimo, sve sem pada zmaja mi posle Joffrey-a i Ramsey-a deluje smesno. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Мени је Ариа пала на памет. На ркају крајева, путеви им могли лако да се укрсте. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 nekako bas bi mi bila truba da je zmaj... urusilo bi mi sliku o zmaju nekako kao sto pokazuju white walkere i ekipu malo malo pa mi ceo hajp opada i oko njih isto mi je zapalo za oko euron i najveca armada ikada, pa koliko ima njih uopste, koliko ih ima kad mogu i da naprave toliko brodova i da upravljaju njima oko pola vesterosa sve je to nakrafski nebitno za seriju, samo nekako me malo trglo u toku gledanja... epizoda skroz ok, the hound i scene sa njim sve bolje i bolje, obozavam ovu pojavu, totalno stripksi trip imam kada ga gledam sansu nekako ne mogu da smislim, i glumica mi je iritantna i daleko od simpaticne :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Ко је рекао да је симпатична? :D Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 4 hours ago, Debeli said: tell them that winter came for House Frey. arya imperial assasin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Ja nemam pojma o čemu vi pričate ovde! HAHAHAHAHHAHAH! GoT je bezveze! Twin Peaks je najbolja serija ikad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 a sta se desilo sa Juronovim kostimom? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Juron je po meni marginalan lik i služi da dođe do clash-a Cersei i Jon/Deneris ekipe, a zapravo, da se JonDeners ekipa uopšte skonta i spoji Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 nego sto je previse veseo i duhovit, ako me secanje sluzi u knjigama (omg!!) je bas bio mracan zajeban i nadrkan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 ne kapiram referencu :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Spojlovao si mu sad citanje knjige G!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 ah to, veliki sam fan lego crtaca i igrica, koji su stvarno za retarde :D rl lego je sa druge strane sasvim ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 The LEGO Movie je objektivno vrhunski! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Samo objektivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Kaće Lego.Batman.1080p.SPARKS.VUDU.mkv Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Samo da Bluray ispadne iz kamiona kad bude prolazio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 glupe Brnabićke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 rofl, da =o) mnogo jaka epizoda nakon koje ocu odma da vidim sledecu (sto nije bio slucaj sa prethodnom epizodom) Nymeria \o/ Arya car! Hotpie car! =oD Nathalie Emmanuel <3 pobi Euron sve vajperke sem "bed pusi" - mozda bude bron u sledecoj epizodi da se operu sto nije bio Hound u ovoj =o) vecina rezova izmedju scena su vrhunski! Sve u svemu, ako izuzmeo zjapece odsustvo Sandora i napaljenog Tormunda, sve je super sem dzhona u kripti sa bejlishom, taj potez je na n-ti stepen gluplji od najglupljih stupid ned stark poteza...i mislim da nije u skladu sa svim sto je lik prosao do sada... e da, i vrljava balista koja jedva dobacuje 50 metara kao high tech superweapon je bilo mega-sad...al ok treba imati love za naval battles pa kao ok =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Znam da smaram i niko me ne tera da otvaram topic, ali zar nismo ranije stavljali spojlere makar dva dana od izlaska nove epizode:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Mene je epizoda smorila filerom, al kontam mora sezona da se pristavi. U stvari, jedino Juron bode oči kao mega buffed boss sa nepobedivom flotilom. Nema karakter dovoljno istorije da ga toliko guraju, pa se nadam da neće dugo živeti. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 ima par momenata koji su bas bas mnjeh i nepotrebni fileri kada ima toliko toga sto se moze pokazati, a ima i toliko toga sto je trebalo da bude simpaticno ali mi nesto nije kliknulo E to je Juron kako sam zamisljao, samo sam ga zamisljao sa dugom crnom i sedom kosom, kao smrt koja hoda :D relativno smor epizoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Ni meni nije nesto legla epizoda, ne znam sto je Kole toliko odusevljen:)Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 (edited) isto. osećam se kao da je filer epizoda, malo lošiji nastavak prve epizode. ne mogu da ne primetim lezbejsku orgiju u dragonstonu i tu neku podvučenu poruku, gde se u prostoriji nalazi 5 žena, 4 muškarca od kojih samo jedan ima kurac i to je patuljak. najveći kurac u sobi u principu ima jara grejdžoj. nije da mi smeta, ali čini mi se da se prepotencira bez neke poente. Edited July 25, 2017 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 (edited) pa jeste, generalno u seriji su muskarci u svojim ulogama jako tupavi, lako zavodljivi, izdeformisani ili fizicki ili u glavi, zli, nesposobni, naivni, i ako su bili sposobni to je bilo cisto na prevaru, dok su zene sve do jedne izuzetno hrabre, lukave, snazne, nezavisne, neustrasive, velike, male, princeze, kraljice, svestenice, stare ili mlade i sl.. muskarci su prosto ovce spremne za klanje, i smara nije da ne smara ali jbg to je trend... dobro je da bar nema transgender tripova, gej brakova i ostalo dobro si to primetio... mene licno je pocela da smara ekipa oko deneris, iskreno se nadam da ce na kraju da plavusica prolupa i da joj neko skrati glavu Edited July 25, 2017 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Ma jebace ih Sersei sve, prvo u picku, a posle normalno ofc!Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts