nickwood Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Za nedelju dana, Ruromobil majica na Aliexpress.com, samo 0.59 USD, free delivery Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 Pre ce biti na Flipkartu :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 2 hours ago, Highl1 said: meni ovaj sa Grujom liči na Cida ahaha, malo liči to je tačno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 (edited) Helsingborg, Sweden Ushanka i kriva njonja za kraj Edited January 11, 2017 by VEGE edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 vege 1 reki 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 3 hours ago, VEGE said: Helsingborg, Sweden neveruem da si bio tamo, jedno 2-3 nedelje planiram, pa daj da pitam odmah i kako si otišao tj. koja je najbolja opcija? Malme pa tamo ili Kopenhagen? Hteo bih svakako da odem i ovde - https://en.wikipedia.org/wiki/Sofiero_Castle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Wizzair iz Bg za Malmo, pa me ortak koji živi u Helsingborgu sačekao kolima, mada imaš i bus do Centralne stanice u Malmeu pa uzmeš voz do Helsingborga. (Te linije uvek rade koliko sam ukapirao i sve piše i na engleskom). Mi smo išli u Kopenhagen za NG. Trajektom 25 min iz Helsingborga u Helsinjor i onda voz oko sat vremena do Kopenhagena. Iz Malmea ne znam da li postoji trajekt ali može se preći onim mostom što se kasnije nastavlja u tunel ispod mora. Prelaz za kola je 40e u jednom pravcu, tako sam načuo ali nikada nisam išao. MIslim da sam prošle godine posetio taj zamak ali nisam siguran. Ponesi brdo love, Švedska je paprena, Danska malkice jeftinija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Danska jeftinija od Švedske? Kad se to desilo? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Da, da, nešto tako i razmišljam. Išao sam ja već u Kopenhagen i Malme, baš tim tunel-mostom (genijalna stvar) nego mi nedostaje taj deo priče kako od Kop/Mal doći do Helsingbora. Deluje mi jednostavnije čak iz Kopenhagena nego iz Malmea, al' verovatno postoje obe opcije i možda je realno ova Mal-Helsingbor bolja. 6 minutes ago, VEGE said: Ponesi brdo love, Švedska je paprena, Danska malkice jeftinija. očekujem tradicionalne skandinavske cene :) još se sećam puta u Stokholm :) Upoređivao sam i cene karata za neke koncerte koje sam jurio i bukvalno je dva ako ne i tri puta skuplja karta "gore" nego u tipa Španiji. Na kraju sam otišao u Španiju :) 2 minutes ago, Highl1 said: Danska jeftinija od Švedske? Kad se to desilo? Ja se ne sećam neke prevelike razlike - neke stvari su bile povoljnije a neke skuplje kada sam upoređivao. Gledajući Numbeo, izgleda da zavisi šta sve uzmeš u tu računicu - https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Denmark&country2=Sweden&city1=Copenhagen&city2=Stockholm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Mislio sam na alkohol. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 2 hours ago, Lucky said: Da, da, nešto tako i razmišljam. Išao sam ja već u Kopenhagen i Malme, baš tim tunel-mostom (genijalna stvar) nego mi nedostaje taj deo priče kako od Kop/Mal doći do Helsingbora. Deluje mi jednostavnije čak iz Kopenhagena nego iz Malmea, al' verovatno postoje obe opcije i možda je realno ova Mal-Helsingbor bolja. očekujem tradicionalne skandinavske cene :) još se sećam puta u Stokholm :) Upoređivao sam i cene karata za neke koncerte koje sam jurio i bukvalno je dva ako ne i tri puta skuplja karta "gore" nego u tipa Španiji. Na kraju sam otišao u Španiju :) Ja se ne sećam neke prevelike razlike - neke stvari su bile povoljnije a neke skuplje kada sam upoređivao. Gledajući Numbeo, izgleda da zavisi šta sve uzmeš u tu računicu - https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Denmark&country2=Sweden&city1=Copenhagen&city2=Stockholm ja sam bio u Švedskoj daleko više puta, u Kopenhagenu svega dvaput, ali je uvek Kopenhagen bio osetno skuplji od Stokholma, tako da mi je ovo po numbeu poprilično precizno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Jebote ja kupujem i ovde premia 365 proizvode :) :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Zato te i volimo :) Što si osto naš! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 svetski a naš. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 I jel ima nešto tamo u Belgijskom delezeu u 365 brendu a da je made in serbia? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 jel to delhaize otkupio onaj keks sto je bio sa belom cokoladom i borovnicom, sa lesnikom, i sa tripple chocolate, ili su samo napravili svoju verziju? posto mi se cini da je losiji nego sto je bio. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 neptun ubio topik slike forumasa jednim keksom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 uslikao bih ti keks sad ali sam jos uvek na new year resolution pa nemam keksa u kuci Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Živele tr(g)ovačke marke! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Ajmo zvezdo!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 jese u zarkovu navija za zvezdu ili imate neki lokalni klub Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 pa onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Jedna praznicna novogodisnja Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Jelka do Svetog Save! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Ja skidam kad skinu po gradu dekoraciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts