gruja Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Drale, ja se manje vise sve slazem sa tobom sta si napisao, nego si uleteo u diskusiju sa pricom da mi podrzavamo ono skraceno coravo govno, sto apsolutno nije istina. I onda si napisao u fazonu kako nije slucajno da smo bas sad prvi, a realno, pa nije slucajno, bolji smo ove sezone:) Ne radi se uopste o tome da li ja pratim sport ili ne, nazalost prinudjen sam da pratim domaci sport :)Pa zar nije Vucic tu vec par godina, nije tu od juce jebote? 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 skraceno coravo govno Mislim da gresis Grujane, vecina navijaca podrzava Cokija ili Duleta. Skandira im se na utakmicama and shit. Istina je da je Zvezda bolja u basketu ove godine, vlike su sanse da ce ostati tako do kraja sezone. Sto se fudbala tice, tu je manje-vise neki egal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 bas mislim da cemo ih oprati u basketu sad kad se vratio bertans,iako bez draganceta i westermana,a da smo u fudbalu nekako ispusili i da ce eventualno taj derbi nesto odluciti ako ne kiksnemo jos neku do kraja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Ja iskreno ne znam jednog coveka koji podrzava ili gotivi Covica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Mislim da gresis Grujane, vecina navijaca podrzava Cokija ili Duleta. Skandira im se na utakmicama and shit. Duletu da, za Cokija prvi put cujem da mu se skandira, to je besmislica. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Bilo kako bilo plakaćete na kraju F4 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Ne skandira se pudlici, nego Vesni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wowww Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2a9vYK5LIq4 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Scazy^techno Posted April 8, 2014 Popular Post Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Xaxaxaxaxax gde ga nadje najaca provala je kada kaze 'zumbiram' krvavi su :D :D Edited April 8, 2014 by Scazy^techno 3 Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Skazi, spusti se do Beogradjanke, sad ce da prodje gumeni autobus. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Vidi ovog Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Duletu da, za Cokija prvi put cujem da mu se skandira, to je besmislica. onda mozda nisi video ovo https://www.facebook.com/telegraf.rs/posts/1574017186156049?stream_ref=10 Ja iskreno ne znam jednog coveka koji podrzava ili gotivi Covica... Edited April 8, 2014 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) Mozda sam lose formulisao pa da se ispravim, ja ne poznajem coveka koji za njega ne misli da je zlotvor, prevarant i koji ga velica kao vi(vi kao vecina grobara) Duleta, bio on navijac Zvezde ili Partizana. Edited April 8, 2014 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted April 8, 2014 Popular Post Report Share Posted April 8, 2014 dule je trener i ima rezultate iza sebe,covic je who ? sramota je kad ta 2 coveka stavis u istu recenicu,na stranu to sto mu je ponasanje krajnje neprimereno u poslednjih par sezona ali razumem njegovu frustraciju donekle... 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Sramota je sta ta dva govnara rade a ne sto ih ja stavljam u istu recenicu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 je li, jel ako pickousti izadje iz srpskog sporta, jel to znaci da dzaja ide nazad pod led? pored stalonea i veslija?:D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 (edited) dule je trener i ima rezultate iza sebe,covic je who ? sramota je kad ta 2 coveka stavis u istu recenicu,na stranu to sto mu je ponasanje krajnje neprimereno u poslednjih par sezona ali razumem njegovu frustraciju donekle... Ако ћемо да вадимо тако ствари из контекста Чоки је испред Дулета увелико. Чоки је инжењер и ако мој професор није лагао први је почео да ради са роботиком у Србији. Био је асистент на машинцу и човек је стварно нешто створио за разлику од Дулета који је тренер. Edited April 8, 2014 by Kal1mero 1 1 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 A pored toga i svinja. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Drale, ja se manje vise sve slazem sa tobom sta si napisao, nego si uleteo u diskusiju sa pricom da mi podrzavamo ono skraceno coravo govno, sto apsolutno nije istina. I onda si napisao u fazonu kako nije slucajno da smo bas sad prvi, a realno, pa nije slucajno, bolji smo ove sezone:) Ne radi se uopste o tome da li ja pratim sport ili ne, nazalost prinudjen sam da pratim domaci sport :) Pa zar nije Vucic tu vec par godina, nije tu od juce jebote? pa treba sve da se odradi, nije to izglasamo CZ za šampiona kao Vučića za PVa. :) šalu na stranu, znam d ame bije glas da sam žena koja ne prati sport, ali u svoje vreme sam pratio jebeni Partizan čak u rukometu. i dosta. voleo bih da since vodim na zapad, da gledamo Partizan opet, ali šta je tu realno ostalo? jad i čemer... da navijam a znam da će sad CZ da bude miljenče države? da gubim živce oko toga i lomim prste po forumima? ajd' odo'... :* Ако ћемо да вадимо тако ствари из контекста Чоки је испред Дулета увелико. Чоки је инжењер и ако мој професор није лагао први је почео да ради са ротобиком у Србији. Био је асистент на машинцу и човек је стварно нешто створио за разлику од Дулета који је тренер. ali Ćoki se nije dokazao kao mašinski inženjer, nego kao Slobin gradonačelnik i pionir-fabrikant devedesetih, pa onda dvehiljaditih, pa i dan danas. 'ajde Kali, pusti me na miru da odem odavde... :) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 Па цела прича је глупава. ( другачија и не може бити кад је језуита направио све :) ) Људи извлаче ствари из контекста ( што си и ти урадио кад си не знам коме објашњавао да нисмо у праву што бранимо Човића а то нико овде није урадио , барем ја нисам прочитао тако нешто ) :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 8, 2014 Report Share Posted April 8, 2014 :))) :)) :))) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 Coki je mozda pravio robote. Dule pravi ljude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 mislis prasad? 1 4 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 jebuci vas, da.. ne znam sta bi moglo drugo da ispadne od svinje:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 9, 2014 Report Share Posted April 9, 2014 sta sad imamo,robotolike prasice drugog reda sklone plakanju? Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts