Vlada_ Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 vadi se gore nego sapic nakon supermena na beogradjanki. cak i da se sprdao, lik je opet nepismena ciganstura, pogledajte vi njegov twitter ceo jebeno :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 au kakav gol sipca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Ipak Kurwa pobeđuje! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 otarasismo se jebenih kozojeba :D Ode i Vels u cetvrtfinale, kada budemo fejlovali u sledecim kvalifikacijama eto spremnog alibija :DDD 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 odvratne dve tekme, nadam se da ce prstati veceras! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Točno. Odličan styling Perišića. Idemo Rakitiću! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Ljubinko "DA KAZEM" Drulovic Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted June 25, 2016 Popular Post Report Share Posted June 25, 2016 IDEMO BRE!!! [ 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 prebedna utakmica do sada Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Au ovaj Portugal, koliko užasna skupina glupih i nefudbalskih poluigrača. Do ulaska Kvarežme 0 fudbalskog. Pepe je bukvalno Maradona i Tesla za sve ostale, osim za Kristinu koji ni ne igra. 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 jel moze neki stream za bracu rvate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 au...nagledacemo se fubala Poljska-Portugal 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Renato Sančez - kako je ovaj lik dospeo do Bajerna i 30 miliona evra!? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted June 25, 2016 Popular Post Report Share Posted June 25, 2016 Ja ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu, ali urpavo taj klinac Sančez je doneo promenu i baš dobro odigrao... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 hrvate je sjebao hrvatski sindrom, koji je isti kao i nas, samo se zove drugacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 2 minutes ago, togFU said: Ja ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu, ali urpavo taj klinac Sančez je doneo promenu i baš dobro odigrao... bas to + ima 18 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 dobro je igrao renato. mozda ne u ofanzivi ali je dobro sekao lopte Hrvatima. U svakom slucaju danasnje utakmice su bile najdosadnije do sada, sa ovom poslednjom sam cak i zaspao na jedno deset minuta u drugom poluvremenu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 najgori dan eura od kad je poceo...naprzio se da gledam ovu trecu a ono ispala najlosija utakmica dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 izgleda da sam ja lud, svuda čitam "loša utakmica, dosadan fudbal", a meni je bila baš zanimljiva utakmica, tvrda, taktički odlično pripremljeni portugalci, zatvorili Modrića dosta dobro, Perišića je lik isto sabio po toj njegovoj levoj strani, i to toliko da je ovaj u jednom momentu morao da pređe na drugu stranu... znam da ću nekome zvučati kao da sam iznad situacije, ali ono, nisu samo golovi fudbal... nije da su davili loptu previše ili ne znam šta, bilo je lepih akcija, dodavanja, borba na sredini uz malo grublju igru... sigurno mi je bilo zanimljivo i to što se do samog kraja nije znalo ko će proći dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 kakvih lepih akcija nije bila ni jedna prilika da se sutne lopta u okvir gola 90 minuta :( nije bila bas dosada kao severna irska - vels ali je bila svakako dosadna utakmica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 bila je prilika da se šutne u gol i to više, ali nisu šutnuli u gol već pored :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 fudbal se igra zbog golova jbg,radije bih ponovo odgledao onu utakmicu izmedju madjara i portugala i 6 komada od kojih su neki bili bas lepi,onaj siptarov gol makazicama danas vredi vise nego li obe sledece utakmice zajedno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 igrao sam na hrvate, ali ne mogu da lazem da sam navijao za njih i/ili da mi je zao. cim je perisic istrcao na teren odma' sam pozeleo da izgube 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Jbt Psy bratina, i ja isto:) Stavio da kroasani prolaze, boleo me kurac kad sam puko, narocito jer su igrali ko go kurac, verovatno im se govno steglo. O jucerasnjem kvalitetu fudbala necu nista da komentarisem, bukvalno bih voleo da umru i FIFA i UEFA najsporijom mogucom smrcu. Btw, ako je Nani ono hteo da doda, najbolje dodavanje svih vremena:DDDDDDDD Plus naravno da je Kristinica ono promasila jer je pickica. Jbt celo jutro gledam trolove na indeksu:)))))))) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 pa mislim da je cak i hteo da doda, lepo moze da se vidi na usporenom snimku.. a to sto je promasio, jebi ga, nije promasio, golman je lepo odbranio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts