SavKe Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Kakav car Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) nvm proradio tvsvuda Edited October 14, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 vec je na internetima. http://www.youtube.com/watch?v=MN-fSdEvjMM Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ali koliko se ovi pacenici izvinjavaju "gledaocima " odnosno vučicu Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 3 1 Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Лице са десне стране је Иса Бољетинац, шиптарски терориста са почетка 20. века, познат по изјави ''Косово ћемо прекрити костима Срба''.lagano Edited October 14, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Video sam na livescoru da je prekinuta utakmica. Sta se tacno desilo? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 A ko je desno? Neki random narodni heroj? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=rS0y_8ReyZ8 ma daj bre! strajnica za ministra policije! Edited October 14, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Оде гледа утакмицу. Упадне у кадар: "Вучићу педеру!!!"Пре 5 месеци био представник СНС на изборном месту Барајево - село Лисовић 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted October 14, 2014 Popular Post Report Share Posted October 14, 2014 Video sam na livescoru da je prekinuta utakmica. Sta se tacno desilo? Evo ja ću da napišem mini izveštaj brazu iz amerike :D 1. Iznad terena se pojavljuje zastava koju je gore iznad alfy okačio, okačena na neku letelicu na daljinsko upravljanje. 2. publika reaguje bacajući baklje i petarde na teren 3.Igrači to skontaju i kažu sudiji, sudija prekida igru. 4. Sranje se spusti, toliko da Mitrović uspeva da dohvati zastavu, koju kreće da slaže i namotava taj kanap (znači nikakvo cepanje zastave i sl.) 5. dotrčavaju šipusi da "brane zastavu", otimaju mu je iz ruke i tu kreće tuča na terenu, uleću i sa tribina itd... bukvalno mi ne bi bilo žao da je uletelo 300 cigana i da su isekli na komade šiptare, toliko sam se bio iznervirao u tom trenutku.... 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 realno, trebalo je izlomiti svako siptarsko govno tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa albanskom zastavom posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic". Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 nema bolje prilike od ovoga za pravljenje međunarodnog skandala. ali kao i uvek, teško da ćemo iskoristiti ovu priliku. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Sad sam bas odgledao clip. Sta oni kog djavola ima da brane zastavu? Provokacija koju je trebalo ukloniti i nastaviti sa igrom. I naravno na kraju cemo mi da izvucemo deblji kraj kao i uvek. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ПУТИН Posted October 14, 2014 Popular Post Report Share Posted October 14, 2014 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sunshine. Posted October 14, 2014 Popular Post Report Share Posted October 14, 2014 ma idemo bre to je to, posle parade 16tog odma sa rujama se spustamo na kosovo i ne stajemo. zovite debelog da organizuje rur, ponesite rukavice extra u ruksaku za prezivljavanje 10 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted October 14, 2014 Popular Post Report Share Posted October 14, 2014 realno, trebalo je izlomiti svako siptarsko govno tamo 7 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) Edited October 14, 2014 by free! 13 Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ne razumem? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Evo ja ću da napišem mini izveštaj brazu iz amerike :D 1. Iznad terena se pojavljuje zastava koju je gore iznad alfy okačio, okačena na neku letelicu na daljinsko upravljanje. 2. publika reaguje bacajući baklje i petarde na teren 3.Igrači to skontaju i kažu sudiji, sudija prekida igru. 4. Sranje se spusti, toliko da Mitrović uspeva da dohvati zastavu, koju kreće da slaže i namotava taj kanap (znači nikakvo cepanje zastave i sl.) 5. dotrčavaju šipusi da "brane zastavu", otimaju mu je iz ruke i tu kreće tuča na terenu, uleću i sa tribina itd... bukvalno mi ne bi bilo žao da je uletelo 300 cigana i da su isekli na komade šiptare, toliko sam se bio iznervirao u tom trenutku.... S jednom razlikom, to nije bila zastava nego albanski ekvivalent linije Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, znaci, cista provokacija i nista drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 http://www.novportal.com/index.php/vesti/srbija/item/266-saznajemo-letilicom-upravljali-albanci-iz-lo%C5%BEe-stadiona Pa naravno da je upravljao neko iz albanske delegacije. Nije upravljao Milos Obilic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 (edited) S jednom razlikom, to nije bila zastava nego albanski ekvivalent linije Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, znaci, cista provokacija i nista drugo. jok nego je bila leteća torta sa nacrtanom velkom albanijom... napisao sam "zastava koju je alfy gore okačio", ne "zastava albanije" Edited October 14, 2014 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 kad smo kod toga :DDDD http://youtu.be/2MVFpa-BzD4 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts