reki Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 sto minusate celu jer je postao kompjuteras :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ako je neko planirao da kupi nesto u najku, imam popust od 35% posto za neograniceni broj artikala u martu, pa mogu da poklonim nekome Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 imaš nešto za woman's secret ?jao bljak You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 jok, to nije Miskovo. imam za hondu i mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 daj minija preko veze :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 alo, mendzi, ne moze da se hipsterises! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 a cek, sto, kao, vezuju mini za hipsteraj? ili si to samo ti istripovala? ne znam ko mi je jos pomenuo kao OMG MINI HIPSTERSKI AUTO lol. zaista lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 pa jeste hipsterski auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 uuuuu do jaja argumentovano! mendzhi hipsterae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Od sad te tako zovem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullenceee Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Cao drugari.. Adminiadmini, je l' hoce neko da mi vrati stari acc.. imam restrikcije ka lakiju ^ .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicacacaca Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Rejvovao sinoc, spavanja nema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Pa zar nije tamo negde ivan napisao sta bi trebalo da uradis za acc da bi dokazao da di ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 imam neki proces u task menadzeru koji ne mogu ni da izguglam sta je lol fykogub.exe , description : Cloud solution ...path mu je : C:UsersEmilAppDataRoamingYkrawiwe u jednom trenutku mi pojeo cpu na 100% i morao sam da ga ubijem tu u taskbaru, ali se non stop pojavljuje... jel sam fasovao neki uber virus? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 a cek, sto, kao, vezuju mini za hipsteraj? ili si to samo ti istripovala? ne znam ko mi je jos pomenuo kao OMG MINI HIPSTERSKI AUTO lol. zaista lol. pusti budale, mini je car @Laki: ma mene generalno mrzi da svaki dan pečem pileći file na onom gril tiganju, pa zato pitam, lenj sam do bola 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Za to i onda treba ovo: http://www.tehnomanija.rs/rostilji-i-grilovi ja konkretno imam ovaj: http://www.tehnomanija.rs/rostilji-i-grilovi/gorenje-gril-kr-1800-ks.html i dosta je retard friendly, tj. ne može da se desi da ti zagori, zapeče se, zalepi ... osim ako ne zaspiš ili tako nešto :) Staviš, posle 5 minuta okreneš na drugu stranu i posle još 5 minuta jedeš :) Možeš ako si baš baš lenj možeš da ga preklopiš sa gornje strane, onda nema okretanja, ali meni to nešto nije "gušt" :) Isto se iscimaš kao za mikrotalasnu jer i ona traži okretanje hrane u gril modu (možeš da je "ispališ" pa ne okreneš, ali će na pola pečenja da se pauzira i traži da okreneš klopu) tj. otvoriš-zatvoriš vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 pusti budale, mini je car @Laki: ma mene generalno mrzi da svaki dan pečem pileći file na onom gril tiganju, pa zato pitam, lenj sam do bola treba da se boriš protiv lenjosti a ne da si olakšavaš ;) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 nije meni cilj da ja dignem noge i gledam tv dok mi mikrotalasna peče meso, već da ga iskoristim na pametniji način, tipa čitam nešto, vežbam i sl, to je poenta olakšavanja 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 ah te floskule tipa " na ovaj način, to vreme možete iskoristiti za pametnije stvari" ne, sad stvarno, treba ti 20 min da lepo ispečeš to mesce, malo prethodno utrljaš senfa/začina, malo sipaš pivce vince, malo secneš salate, pa uživaš dok se prži moraš malo uživati i prepustiti se nekad dokolici. nećeš za 20 min ništa pametnomuraditi, a možeš doživeti zen dok kuvaš.aj sad fore kako smo ja i vudu zen majstori :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 mene iskreno to smara, stojim pored nečega, gledam i ne radim ništa. Jednostavno, mrzim da čekam stvari, i smaram se u tome, ne vidim nikakvo zadovoljstvo, just my 2 cents 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 emoj pero :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 aj sad fore kako smo ja i vudu zen majstori :) mene iskreno to smara, stojim pored nečega, gledam i ne radim ništa. Jednostavno, mrzim da čekam stvari, i smaram se u tome, ne vidim nikakvo zadovoljstvo, just my 2 cents Е'о! “All of humanity's problems stem from man's inability to sit quietly in a room alone.” Blaise Pascal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 “All of humanity's problems stem from man's inability to sit quietly in a room alone.” Blaise Pascal Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts