exile Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Jooooooooj kako mi se spava... jedva cekam vikend :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 ali tek je sreda :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Danas sam usao na MSN posle godinu dana i od 130 ljudi jedno je Vica bio online. Poe Vico! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 zar nije ugašen msn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja mislim da su ga spojili sa Skype-om, tj kontakti bi trebalo da su se prebacili? 1 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Sinhronizovano je sa skajpom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 crkni mikrosofte Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Moze da se skine plugin da koristis samostalno MSN. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 ja imam još sigurno 20ak ljudi koji su spojili MSN sa skype-om i redovno se loguju 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 a hotmejl je mrdzovan sa outlookom.... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ja s vremena na vreme putem nekih od klijenata, tipa Adium, uključim i ICQ i iznenadim se kad vidim neke ljude koji su online :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Cimao sam jedno 10ak ortaka, poznanika i ortakinja koji su u fazonu "JAO BRATE, TREBA MI POSAO, KRIZA, NEMAM STA DA RADIM", da posalju cv za one i amere i stave mene kao preporuku, posto smo ostali kul. I ono, jedini je kili bio u fazonu "matori, premisljam se, zato sto sam pljunuo 100k za cisko kurs", dok su ostale marmencine u fazonu "e, matori, ne mogu danas da pricam, moram sa ujakom da pecem prase za slavu ehehehehehheeeeeee" SUPICKUMATERINU Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 90% ljudi koji kukaju, samo i kukaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Eh koliko takvih i ja imam... mada, kad bih se ja pitala, trebalo bi da radno vreme bude max 6 sati :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 90% ljudi koji kukaju, samo i kukajuреално.млади релативно лако могу наћи шљаку...јебига, радиш у магацину нпр. док не дође боља шљака, мислим ако је баш толика фрка Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Kilija ceka pozicija u mojoj firmi cim polozi ccna, to je sredjeno vec o/ o Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 jedan po jedan molim vas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 реално.млади релативно лако могу наћи шљаку...јебига, радиш у магацину нпр. док не дође боља шљака, мислим ако је баш толика фрка E pa nije bas tako lako. Npr mene nisu hteli da zovu za tako te privremene i sezonske poslove ili prodaje po buticima jer sam završila faks pa kao otići ću čim nađem drugi posao. I jedno vreme sam konkurisala za sve i svašta i 3 i po meseca sam tražila posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 па ниси се довољно исцимала, а и за те послове увек можеш да слажеш са факс, ако већ толико смарају (сад то чујем први пут)ја не знам баш никога ко се лома исцимао да није нашао посао. наравно да плата не може бити велика, али то је привремено решење Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 реално. млади релативно лако могу наћи шљаку...јебига, радиш у магацину нпр. док не дође боља шљака, мислим ако је баш толика фрка posle vojske sam povremeno rokao moleraj i plocice, lupao sam se u dupe kad mi je ortak ponudio da nosam kupus, banane i krompir za fiksnu platu mislim, na stranu sve sto se zajebavamo i prozivamo ovde, ali evo i cela, pored toga sto zivi za taj boks, roka 12h skelu, i verovatno zna zasto treba da sljaka a ne da drka pisicu kod kuce Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Npr mene nisu hteli da zovu za tako te privremene i sezonske poslove ili prodaje po buticima jer sam završila faks pa kao otići ću čim nađem drugi posao. normalno je da niko nema zelju da radi u trafici ceo zivot. sto im vise ljudi bude to iskreno reklo vremenom bi prestali da se prave da su glupi i da dele neverovatno dobre poslove u vreme nemanja posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 posle vojske sam povremeno rokao moleraj i plocice, lupao sam se u dupe kad mi je ortak ponudio da nosam kupus, banane i krompir za fiksnu platu mislim, na stranu sve sto se zajebavamo i prozivamo ovde, ali evo i cela, pored toga sto zivi za taj boks, roka 12h skelu, i verovatno zna zasto treba da sljaka a ne da drka pisicu kod kuceне капирам те шта си хтео да ми кажеш :)ја сам само хтео рећи да ако ти је фрка, а тренутно нема бољег посла јебига, узми ради неки тако "безвезе" посао док не улети боље. Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 ја сам само хтео рећи да ако ти је фрка, а тренутно нема бољег посла јебига, узми ради неки тако "безвезе" посао док не улети боље. dis :) a da ne pricam sta bi radio da mi je neko ponudio i taj sugavi tracing od 12h onda Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dMwhZryRUr4 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts