Lucky Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Najkraće moguće - mašina je velika i ne može da se ugradi u postojeće kuhinjske elemente. Samim tim je recimo 2,5m udaljena od sudopere i odvoda i još "pod uglom". Ako se ne varam, ta creva moraju da imaju pad i da budu "specifično" postavljena da bi sve šljakalo kako valja, pa ne znam da li u ovoj konfiguraciji ta mašina uopšte može da se postavi? Da li bi onda crevo bilo predugačko da to sve šljaka kako valja? Da ne pričam što moram da sečem pet elemenata da bih provukao crevo (opa!) ali ajde to ne bi bio toliki problem. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 ne moraju creva da imaju pad, samo odvod mora da bude ispod određene maksimalne visine. što se dužine creva tiče, pogledaj u uputstvu da li možda piše koja je maksimalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 hm, taj prvi deo nije problem, odvod jeste već ugrađen i ispod je neke visine (recimo da je 20cm od patosa ili tako nešto). Nije mi palo napamet ovo za dužinu creva da piše u uputstvu, baš ću da bacim pogled. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Ja sam tako isto nesto petljao sa sudoperom i na kraju se zavrsilo zvanjem vodoinstalatera koji mi je to sve sredio, ako oces dacu ti broj, korektan covek :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2014 Author Report Share Posted January 9, 2014 daj, što da ne, i to mi je ok opcija, ako je sposoban da sredi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) A ja sec vec 2sata jebavam da ubacim sporet. Fali mi 2mm, a fora je u tome da mogu da skinem dasku koja povezuje elemente i ubacicu bez problema, ali se plasim ako nju skinem da ne sjebem nesto.A i vec sam pokusao da je skinem, bez cekica nema vajde. Bolje se na slici vidi. Kao sto se vidi na slici ta daska se rotira. Edited January 9, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Pitaj Draleta :* 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 slomio sam i sve u kurac, namestio Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 slomio si kurac? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Laki, prodaj tu masinu realno Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 jesi probao da skines gornji deo masine za sudove i time dobijes malo prostora? mislim da tu opciju imaju sve masine.... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 to nije problem, problem je širina, čak ni ona uža 45cm mašina ne bi mogla da stane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Laki, prodaj tu masinu realno I šta onda da radi? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Да прода стан и купи нов са већ уграђеном машином ! :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 I šta onda da radi? pa da nema mašinu a da ima pare Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ja sam tako isto nesto petljao sa sudoperom i na kraju se zavrsilo zvanjem vodoinstalatera koji mi je to sve sredio, ako oces dacu ti broj, korektan covek :) Ел чика Божур? :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Hahaha, nije :) ovo mi je bilo za ovamo gde sam se preselio pa sam preko poznanika iscimao nekog coveka da dodje 31.decembra da mi ne bi curela voda za Novu godinu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 pa da nema mašinu a da ima pare dovla, napusti forum Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 pa nije sigurno hteo mašinu za sudove :D (u tom njegovom slučaju za koji znamo nas trojica) ..osim ako ceo tvoj riplaj ustvari nije deo nekog jajinačkog trol-pokušaja Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 aj što ti je trebalo 4 dana, u redu. Al opet si rekao ništa :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 Meni je najzanimljviije od svega što mi zwerko i dalje nije poslao kontakt tog lika :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Možda su ga uhapsili 2 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 Viđen je danas na više lokacija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Eto, opet ja ispadoh grbav, znas da mene se mora podsecati, a i racunao sam kad ne cimas resio si to vec nekako, saljem ti popodne kad dodjem gajbi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts