PrimEviL Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 За шта служе онда тагови које смо слали на тему за слање тагова? xD PrimEviL#2850 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Humungus#1241 Treba da vidimo šta se dešava ukoliko izbaci battlenet u toku meča (meni se to dešavalo par puta, nekad protivnika nekad mene), i šta radimo u slučaju nerešene partije (kad oba heroja ginu istovremeno, jer se obojici vodi kao poraz). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brximus Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Brximus#2443 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Dobra pitanja ... ako izbaci, igra se novi meč, bez obzira na "stanje" (samo predlog). A u slučaju nerešenog, igra se novi meč koji odlučuje pobednika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Radul#1187 Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 MadzunaR#2850 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leadb Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Sabbath#2442 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
re1 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 reiser#2597 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 OK, ajde ujutru ćemo da izvučemo parove za tokom dana, nadam se da nije kasno pošto se i dalje prijavljujete, ili makar kasnije večeras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Dobra pitanja ... ako izbaci, igra se novi meč, bez obzira na "stanje" (samo predlog). A u slučaju nerešenog, igra se novi meč koji odlučuje pobednika? Izvinte što se mešam, ali ovakvo pravilo bi bilo podložno eksploataciji i namernom vađenju kabla, gašenja igre, kompa... Osim ako ne planirate da igrate u kontrolisanom okruženju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Izvinte što se mešam, ali ovakvo pravilo bi bilo podložno eksploataciji i namernom vađenju kabla, gašenja igre, kompa... Osim ako ne planirate da igrate u kontrolisanom okruženju? Sve vise od jednog puta bilo bi sumnjivo. Ako ce neko to da radi da bi pobedio na prvom Hearthstone turniru onda ako, neka pobedi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 I nije samo to, ovde je više nekako ekipa koja se međusobno poznaje, zaista bi bilo blesavo da se očekuje tako nešto. Slažem se da rešenje nije najsrećnije, ukoliko neko zna neko bolje, neka predloži :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodrag009 Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 MiodragPanic#2873 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 UltraNumb#2218 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 SoulShadow#2147 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Makondo#2512 bolje da su tagovi u drugoj temi da mozemo brzo da nadjemo onoga sa kim se padnem but mkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 OK, ja sutra imam prepodne neke obaveze, nadam se da ću biti pored kompa najkasnije do 12h da odradimo pravljenje parova turnira, pa da posle to može lepo da se igra nadalje. Bilo bi samo dobro da neko drugi takođe bude tu da asistira po potrebi, evo recimo Spiro :) Mada nema tu šta, kad podelimo ko sa kim igra, trebalo bi da ide lagano nadalje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Ja nisam siguran da li sam tu za vreme pravljena parova i toga, ali do početka turnira (16h) sam sasvim sigurno u kući i za kompom, tako da znate. :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Dolazim ja do 13:00. Lucky skupi samo imena svih koji igraju pa cu da napravim turnir format sa random bracket-om ovde http://challonge.com/ Tu svi mogu da udju i da prate nas turnir, sa posebnim linkom znaci. Edited December 28, 2013 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Frizhideron#2395 zaboravih ovo xD lol Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 ninjazinedin#1392 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 E, ok, evo prijavljenih za turnir: MarcusGaius Zr.ninja SpiRo Miodrag009 Rejz Pipboy Fenodrim loshmi_ Pesma-mrtve-dece Stevan94NoT Makondo OTAC Sajro Virus. salejemaster leadb Савовски Nepravda Mammothead re1 kblo11c Kačim ovako ako Spiro hoće na challongeu da napravi sopstveni bracket. Inače, daj mi Spiro svoj user tamo da bih ti dodao permisije na ovome koji sam ja napravio. Na osnovu broja igrača izvukli smo parove, i ceo bracket izgleda ovako: http://challonge.com/prvihsnew Naravno, ako hoćete nekako drugačije, nije ni to problem, možeš Spiro slobodno da ga izmiksuješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Kblo11c se pojavljuje u Rundi 1 i 2, neshto ne valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Много је добар па да му дају две прилике. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts