kAitorA Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Oprosti Dendi, nisam te prepoznao. Vidim da ne kapiras na sta sam mislio da ti pojasnim malo. Ti/vi ( kako god ) ocekujes da u svakom gejmu svako pikuje sta treba( msm da uklopi heroja kolko tolko u lanes i da on ima odredjenu sinergiju sa ostalim ) i da radi ono sta treba ? Ne bi to vise bio pub onda.Sto pre shvatis manje ces da se nerviras. I btw oprosteno ti je. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Vidim da ne kapiras na sta sam mislio da ti pojasnim malo. Ti/vi ( kako god ) ocekujes da u svakom gejmu svako pikuje sta treba( msm da uklopi heroja kolko tolko u lanes i da on ima odredjenu sinergiju sa ostalim ) i da radi ono sta treba ? Ne bi to vise bio pub onda.Sto pre shvatis manje ces da se nerviras. I btw oprosteno ti je. Otvoren je topik da pricamo oko ranked matchmaking, a svi dobro znamo da je to deo puba naravno. Ne znam zasto si komentirao to stvarno, nije bilo potrebno :) Skontali smo mi dobro da je to pub i da uvek ce da ima retarda, ali fora je u tome sto je ranked mathcmaking bio lansiran kako bi smalio nivo-a retarda u taj pub mode. Zbog toga sto su uvek tamo, bez razliku sto igramo ranked, mi kritikujemo taj sistem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Ti towere NISTA ne kapiras. Idi malo pogledaj igricu LOL. Tamo je ranked napravljen 10 puta bolje nego ovaj sto sada imamo u doti, totalno je sistematican i izbalansiran maximalno. Podeljeno je sve u 5 medalja sa po pet divizija. Da bi presao igras quals, sve je brutalno smisljeno i OPET ljudi gube zivce pizde i nerviraju se jer jednostavno je igra , kao i dota, puna razlicitih shvatanja jer je jako kompleksna i svako za svakog moze da kaze da je noob i retard. Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. A na tebi je da mi to dokazes tako sto ces me pobediti 5vs5. Moze sa tobom da igra ko god hoces na ovom svetu, znaci mozes zvati ceo navi. E sada, problem je u tome sto ces ti reci pa ne mogu ja sam da te pobedim jer nemam 4 dobra igraca. A ta 4 igraca nemas jer si i ti sam uzasan i ne mozes i ne zelis to da shvatis i prihvatis. DAKLE, jedini nacin da igras igricu i da se jako malo nerviras je da igras sa 4 drugara/poznanika/saigraca, gde cete svi biti na pribliznom nivou razumevanja i shvatanja igrice i necete se nervirati, flejmovati i terati inat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) DAKLE, jedini nacin da igras igricu i da se jako malo nerviras je da igras sa 4 drugara/poznanika/saigraca, gde cete svi biti na pribliznom nivou razumevanja i shvatanja igrice i necete se nervirati, flejmovati i terati inat. Manje vise se slazem, ali onda dolazimo do cinjenicu da je ranked matchmaking bezkorisan kad ti moras da igras sa tvoje POZNANIKE koje igraju dobro a ti to znas kako bi odigrao solidnu partiju. I opet spominjes kako smo svi mi retardi za tebe i opet pominjes da smo svi mi idioti i nubove koji smo postirali na ovu temu. Nije mi stvarno ko tebi daje pravo da sudis dali sam los/dobar igrac prema tome dali se meni svidja sistem ili ne? Edited December 25, 2013 by tower- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 Oprosti Dendi, nisam te prepoznao. Ovo me podseti na nesto jako interesantno - Pre 2-3 meseca gledao sam Dendijev pub live stream gde je izgubio 2 partije za redom -Jednom sa templarkom, drugu sa pudgom dok je trecu igrajuci DK-a bilo 50-50 kada sam morao da gasim stream. Mislim da nema potrebe ni govoriti koliko je iskidao midera sa druge strane ali je na kraju gubio partije zbog dijabola u drugim lejnovima. Kapiram da je to pub i da ga boli kita da se ozbiljnije cima, ali jednostavno, jos jednom potkrepljuje cinjenicu da mozes da budes i jebeni Dendi (i ne, ne insinuiram da ja igram kao on, da napomenm dok se ne nakace ovi bedni trolovi u pokusaju) i na kraju da izgubis partiju. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Smrt rusima! 1 1 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 ma mozes da budes i na hotmatches-u ruske dementine su ruske dementine,jel to tolko tesko da im se zabrani igranje na eu west seme im se zatrlo bolesno,supportam sa dazzlom a rustard pravi vanguard na ursi,jako popularan item u zemlji nam bratskoj,kud ih neko ne sravni ko hiroshimu i nagasaki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 eo izgubih jos jednu partiju gde nam je jedini rus bio carry(namerno taj redosled :D) ali ono..dobar game ako nista,prvi put igrao ember-a prokleti brood picker,uvek ga mozete videti u top 5 gejmova na hotmatches broodmother 24/7 :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) DAKLE, jedini nacin da igras igricu i da se jako malo nerviras je da igras sa 4 drugara/poznanika/saigraca, gde cete svi biti na pribliznom nivou razumevanja i shvatanja igrice i necete se nervirati, flejmovati i terati inat. Ne, prestani da se retardirash. Edited December 25, 2013 by Zr.ninja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 ma mozes da budes i na hotmatches-u ruske dementine su ruske dementine,jel to tolko tesko da im se zabrani igranje na eu west seme im se zatrlo bolesno,supportam sa dazzlom a rustard pravi vanguard na ursi,jako popularan item u zemlji nam bratskoj,kud ih neko ne sravni ko hiroshimu i nagasaki. Ti pravis frku zato sto lik pravi vang na ursi? Pa tebi treba zabraniti da igras. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted December 25, 2013 Popular Post Report Share Posted December 25, 2013 pa razumeo bih da ga je napravio u prvih 10 minuta al ne u jebenom 25-tom,umesto da se ovde medjusobno podrzavamo u govnanju maloumnih dementnih rustarda vi napadate jedni druge :D,chill 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) Ovo me podseti na nesto jako interesantno - Pre 2-3 meseca gledao sam Dendijev pub live stream gde je izgubio 2 partije za redom -Jednom sa templarkom, drugu sa pudgom dok je trecu igrajuci DK-a bilo 50-50 kada sam morao da gasim stream. Mislim da nema potrebe ni govoriti koliko je iskidao midera sa druge strane ali je na kraju gubio partije zbog dijabola u drugim lejnovima. Kapiram da je to pub i da ga boli kita da se ozbiljnije cima, ali jednostavno, jos jednom potkrepljuje cinjenicu da mozes da budes i jebeni Dendi (i ne, ne insinuiram da ja igram kao on, da napomenm dok se ne nakace ovi bedni trolovi u pokusaju) i na kraju da izgubis partiju. Jel to znači da ako dendi dobije mid (kao što dobija u 90% slučajeva) navi ce uvek dobiti meč Ili su ostali iz njegovog tima dijabole i gube partije? Edited December 25, 2013 by method- 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 Bravo. 1 Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Vangard na ursi je skroz ok item. Prestaniteeeee da se zaliteeeeeeeeee! Tower , ovo sam napisao Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. Tako da ne moras tu da ubrajas sve, nego prvo pokusaj sam da se odbranis od ovoga ili priznaj i kazi "DA, ne znam da igram igricu i retard sam sto stalno nekome kenjam, sto svaki pub mislim da sam najpametniji i da svi oko mene grese!" 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 los si troll al mozda jebes igru ! odoh da spavam,poz :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 dis mohr :D juče laki i ja zaboli neke микулке и шоботке sa obe strane, ali su momci počistili pod nama, stvarno dobro odigrali, čak su me i sačekali kad mi je pukla konekcija sa serverom csb e jeste, bila i neka babotka, mislili smo da je to bole. ali i ovi sto su sa nama u ekipi bili su skroz ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 jebo vas bole Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Rusi jesu najretardiraniji zato sto ih najvise ima pa i najvise igara unistavaju, srbi nisu ni malo bolji od rusa a turci su najgori.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Nezavisno od nacije , uvek ima retarda , evo sinoc igram partiju koja traje oko 1h , nasa mid templarka za to vreme "uspela" da isfarma dedalus i dager .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 ја сам успео јашу и дагер и био сам на пола дедалуса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 jbt...kad ce nesto slicno poput chernobila samo u nesto vecoj razmeri...ovo je nepodnosljivo,ma necu ni da obrazlozim ovde sa kakvim ruskim govnetom sam ja upravo igrao,kolko je hitler u stvari pametan lik bio...obrisao bih goveda sa lica zemlje bez trunke grize savesti 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Samo cu reci Italijani.Ti ljudi su retard verzija ruskog retarda.Turci takodje imaju prilicno retardirane igrace.Nasi su medu najvecim ragerima.Nema veze sto ne znaju gde udaraju,prvi su po kenjanju kako su svi ostali losi i kako ih svi drugi sputavaju. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 uff,kad nervni slom nisam dobio jutros...gde nadje italijane :D,turcima je inace bilo zabranjeno igranje na doti 1 gde sam ja igrao...ceo community ih je hejtovao ali u poredjenju sa ovim sto se desava na doti 2 i rusima,nedostaju mi turci :/,srbi jesu rageri ali iskreno uopste nisam nailazio na lose igrace,bugari takodje fino igraju,o skandinavcima ne treba trositi reci,kidaju likovi,portugalci/spanci najvise zaostaju u tom delu evrope,valjda ce jednom srediti ove regije i onemoguciti selektovanje eu west-a a zivis u maltene jebenoj aziji aka sibir :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 a sta ti trazis na eu westu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts