Jump to content

konjsvinjazaba

The X
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by konjsvinjazaba

  1. wannabe samo ti uplati jer i da nema mesta vratice vam pare... nista ne gubis, al bolje uplati jer za sada ima jos 2 mesta
  2. Ja bih rekao da je Zr.ninja dota degen. Ovako inace je kul lik.
  3. Hocu da kupim tu graficku od tog sto osvoji, pa mi treba i garancija.
  4. Vangard na ursi je skroz ok item. Prestaniteeeee da se zaliteeeeeeeeee! Tower , ovo sam napisao Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. Tako da ne moras tu da ubrajas sve, nego prvo pokusaj sam da se odbranis od ovoga ili priznaj i kazi "DA, ne znam da igram igricu i retard sam sto stalno nekome kenjam, sto svaki pub mislim da sam najpametniji i da svi oko mene grese!"
  5. Ti towere NISTA ne kapiras. Idi malo pogledaj igricu LOL. Tamo je ranked napravljen 10 puta bolje nego ovaj sto sada imamo u doti, totalno je sistematican i izbalansiran maximalno. Podeljeno je sve u 5 medalja sa po pet divizija. Da bi presao igras quals, sve je brutalno smisljeno i OPET ljudi gube zivce pizde i nerviraju se jer jednostavno je igra , kao i dota, puna razlicitih shvatanja jer je jako kompleksna i svako za svakog moze da kaze da je noob i retard. Za mene si ti totalni retard u igrici dota2 koja je se igra 5vs5. A na tebi je da mi to dokazes tako sto ces me pobediti 5vs5. Moze sa tobom da igra ko god hoces na ovom svetu, znaci mozes zvati ceo navi. E sada, problem je u tome sto ces ti reci pa ne mogu ja sam da te pobedim jer nemam 4 dobra igraca. A ta 4 igraca nemas jer si i ti sam uzasan i ne mozes i ne zelis to da shvatis i prihvatis. DAKLE, jedini nacin da igras igricu i da se jako malo nerviras je da igras sa 4 drugara/poznanika/saigraca, gde cete svi biti na pribliznom nivou razumevanja i shvatanja igrice i necete se nervirati, flejmovati i terati inat.
  6. Lebrone, dam ti moj acc da ga furas jedno 15 dana i nabudzis mi soloQ pa mi ga onda vratis, ja nmg da prolazim kroz ovaj pakao droge. Platim sa 2 mitikala i 2 rera.
  7. Od prvog do poslednjeg posta mi se 3 puta promenilo misljenje, a to je vrv zato sto svi imate pravo u neku ruku. Cak sam ovih dana i igrao neke no rank pabove pa onda onih 10 za solo q rank i zivot mi se zgadio kako mi upadaju odvratni i protivnici i saigraci, ali to vrv jer nikada nisam nabudzio svoj pub rejting. E sad, slazem se npr da upadaju totalni idioti i samo Rusi koriste ono sranje da ti pricaju ruski u partiji. Za ovo "pickica je ko ode afk" se polu slazem. Ne treba odma ici afk i plakati, ali zavisi da li imas dota menstruaciju ili ne (odnosno koliko vise imas strpljenja za budale). A usput mislim da vecina vas blage veze sa dotom nema i da jako cesto u ocima drugih izgledate kao uzasni Rusi koji namerno skrnave gejm , iako to verovatno ni ne radite nego ste za te neke ljude ultra lowskill - ali naravno toga niste svesni jer ste vi SRBI sabijaci igrice.
  8. Postovao je jednom jedan decko status na fejsbuku u kom je jako dobro ali i jednostavno objasnio sve ovo oko cega se vi raspravljate.
  9. U svrhu uplate pisite prijava za turnir - IME EKIPE , da mladi Mladen moze da razvrsta sve lepo. Poz
  10. Sta se desava Juricu sa turnirom? Sta ce biti sa fondom nagrada ako bude ovih 9 ekipa a ne 16?
  11. Necu da se druzim sa tobom, dolazim po robne nagrade, nemam slusalice.
  12. Jako laguje, ne mogu da uzivam u tvojim potezima :/
  13. Onda si imao neku losu auru, verovatno je to zato sto ti noob radi u igraonici :) A bice i ovde verovatno slab odaziv zbog svih tih stvari, pogotovo posle festivala koji je bio preplavljen sponzorima. Jedino sto je ovde neki boost za ekipe da dodju, je raspad ekipe ONE, pa ce se vrv svi ponadati da mogu jednom postati najbolji u drzavi u doti 2 ^_^ A prob kod tebe je bio i to sto nije Beograd, pa je pored svega jos i malo dalje itd itd... Mada kad skupis ponovo volje da organizujes turnir, ja cu te podrzati, i probati da ti pomognem da zavrsis neko sponzorstvo. Sportski pozdrav! :D I ja sam konjsvinjazaba, tri svete zivotinje, kao sto su u doti earth fire i storm pande, tako su ovo delovi mene. Nije 2 puta konj. :*
  14. Ne treba ti lineup, saznace se na dan turnira. Btw, vidi Kobrice kako se odgovara na post -stupili smo u kontakt sa coolermasterom, tako da se nadamo i robnim nagradama :) Dok si ti poceo rat :)
  15. Da li je tim jos uvek u fetus fazi, da ne kazem ranom zacecu ili ste malo uznapredovali? Meni se tim raspao, pa gledam gde bih mogao da se uvalim...
  16. konjsvinjazaba

    .

    Laki u svakoj corbi mirodjija.
  17. Prijavljujem jos jednu sigurnu ekipu, naziv BDT. Sportski pozdrav!
  18. Mislim da bi bilo pametno da se pronadju bilo kakvi sponzori da ubace neke robne, tipa tastature ili miseve , bar da se skupi za drugo mesto, pada prvo bude 50k, ovako je nekako i tesko za podeliti tih 40 na 5 delova :D Prijavljujem ekipu BDT, sportski pozdrav!
  19. konjsvinjazaba

    .

    Pa kako te nije sramota da pises ovakve gluposti? :) (u slucaju da si ozbiljan- a ako nisi svaka cast, ja sam se lepo ismejao) Aj ovako, prvo pokazite ozbiljnost i trud tako sto cete doci na neki lan turnir. Onda pokusajte da ostvarite top 5, pa da mozete da kazete mi smo jedna od boljih srpskih ekipa. Treci korak je da napravite post na srpskom, ali , kada dodjete do tog nivoa, shvatice te da se takve stvari ne rade sa postovima. Sportski pozdrav!
  20. Ajmo tamo lajk na https://www.facebook.com/MatrixGamingNs?fref=ts bice postavljene slike i zajebancije sa turnira
×
×
  • Create New...