Coyote Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 onaj ambient occlusion vise ubija njega na disabled u video setovanjima kao i postprocess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 Usao sam opet danas. I posto igram smo armu 3 u poslednje vreme, video sam da je arma jedno 85x optimizovanija od DayzSA. Ako neko hoce da mi se pridruzi igram 3 moda. 1. Nedeljom u 22h(UTC+4) Nato vs Rusi 60vs60 se igra,ili koliko bude ljudi, ogroman front i odlicna komunikacija, igra se 3h. http://arma-wargames.com/forum/ 2. Tactical Battlefield, nesto slicno Project Reality BF2 ako je neko igrao. Ovo igram casual u vecernjim satima, obicno se igra 25vs25. Mada moze i sa manje igraca. http://www.tacticalbattlefield.net/forum/index.php 3. Capture The Island, ovo je najkezhual mod, ali isto tako zanimljiv, mrzi me sad da detaljisem oko modova, ako je neko zainteresovan potrudice se sam! http://www.eutw.net/index.php?id=home Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 pogresio si topic :P salim se, jbg kada bude 5$ na steamu kupicu armu 3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 23, 2014 Author Report Share Posted January 23, 2014 (edited) moj topic moj! arma 3 u iz ru na steamu 50e, koliko je iz srbije? mislio sam cena da ce da padne, ja sam u pre orderu uzeo za 20e Edited January 23, 2014 by biss Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 gledam slike iz Kijeva ovo sranje što se dešava, i ono ladno Dayz :) 1 Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 arma 3 je isto 50e na steamu :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 23, 2014 Report Share Posted January 23, 2014 Ja uzo na preorderu. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Ovo je malo poduze ali soooo true NEgo - cujem da je i onaj Rust ludnica (mada se cini da nije ovako napeto vec je vise pljacka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Lepo urađeno :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZwWlXP9svnc Koji ludaci A tek ovi sto pevaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 auuu, sinoc je bilo veselo, na NEA je bio fajt 6 njih na 3 nas ubismo 6 i njihoh poslednji ubije nas dva sa ledja :< i nas treci prezivi, dotrcao mu neki lik posle 20 minuta i udario ga bejzbolkom i ubio jer je bio low sa statovima, umresmo od smeha :D tih sat vremena je bilo neverovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 (edited) Upadoh u igru danas, vilenio sam po mapi trazio supplies. Naisao na nekog afk lika, ukrao sam mu sekiru i pobego :D E da, jel mi ostaju itemi svi kada menjam servere ili se resetujem ? Edited January 26, 2014 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Kada menjas uglavnom da, osim ako ne promenis tip servera (hardcore ili regular) neki regular serveri imaju svoju politiku pa se moze desiti da se spawnas opet go, samo izadji i promeni server, isto tako mozes dobiti poruku "You are dead" samo promeni server :D Ako se resetujes, onda mislim da sigurno kreces ponovo od pocetka.. Mislim da je taj lik bio mrtav ili u nesvesti (sto mu dodje isto ako se izlogovao) samo tada i ako se preda mozes uzeti nekome iteme :D hint: nemojte farbati mosin jos uvek, izbaguje se chamberuje samo 1 metak umesto 5.. -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Ima li poente koristiti weapon cleaning kit ? Edited January 27, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Mislim da je izbagovan trenutno. Ja ga ne koristim. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Mislim da ima bug, ako vam je weapon pristine, a iskoristite taj cleaning item, stavi vam weapon na worn? Mozda je taj cleaning item bio worn nemam pojma, hteo sam kao da ga probam da vidim sta radi, ali eto to je rezultat.. :D Izbegavati do daljnjeg.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ozbiljno razmišljam da batalim faks, zaposlim se na kiosku i dignem kredit da kupim komp i igram ovo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 27, 2014 Author Report Share Posted January 27, 2014 Mozda navucem nekog na Altis Life Arma3)))) Nasao nekog klinju i krenuli da harasujemo ljude. Situaciji je prethodila jurnjava na autoputu i ubediti coveka da stane, kada je odbio, otisli smo 500m ispred i izresetali mu gume) Ceo dan igram ulogu road bandita. 1 Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 (edited) Ozbiljno razmišljam da batalim faks, zaposlim se na kiosku i dignem kredit da kupim komp i igram ovo :D Ni ne treba ti jaka masina za ovo. Ja sam na AMD Phenom II x4, GeForce 9800gt(x) 1gb vidram i 6gb rama.Naravno, ovakve igre se igraju na low zbog detalja (lakse uocis zombija/igraca iz daleka - r_picmip anyone?), a tek posle zbog sranje kompa. :D A i cak na low, izgleda mnogo dobro. Edited January 27, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Mnogo lose mi radi mouse kontrola a ne mogu da iskljucim ovaj moronski accelerator. Moze li da se popravi nekako kada stojim u mestu jedva se okrecem oko sebe kada trcim vrtim se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Na sve se covek navikne! :D @biss prestani da nas uhodis na tvom kanalu! :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Ne kapiram igru, ja jeste da sam tek poceo ali prosao sam 4 grada i obisao sve kurce u njima i na kraju sam umro od gladi ne nasavsi bukvalno nista da pojedem, ni jednu jebenu stvar. Preko sat vremena sam trcao u igri. Onako zaista sam se iznervirao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Pa jebi se :) Mi smo do sada igrali, još malo pa kačim klip. "Zašto ne treba igrati DayZ umoran". Zato što ja ne vidim, malo falilo da izginemo sva trojica. :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ljudi kad cemo neki premade praviti za ovo :S ja se bojim solo igrati :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) Akcija počinje oko 12 min. Igramo Coyote i naš drugar Loki. http://www.youtube.com/watch?v=YwMwYsnU6NU Edit: Youtube još "obrađuje" video, te će 720p i 1080p biti raspoloživo kasnije. Edited January 28, 2014 by Santa 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts