gruja Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 to je kao prica, Mesi je kurac bez Cavija i Inijeste. Ja bih voleo da gresim, jer ja njega ne mogu da pogledam ocima, bode mi oci svojim postojanjem, nesto kao Pepe :) Ali brate on se toliko VRHUNSKI krece, toliko zatvara sve rupe, ima milion tackleova po utakmici, ali je njegov posao takav, jednostavno nevidljiv. Pritom, hladan je kao spricer, vrhunski tehnicar, to sto je on funkcionisao u jednom ustaljenom sistemu i nismo ga videli izvan njega, jebiga, kada dodje taj trenutak i ako on fejluje, ja cu biti srecan jer je govnar ljigavi i vrlo rado cu se radovati sto sam pogresio :) I apsolutno se slazem da nema sta da trazi sa Xabijem na terenu, potpuno potiru jedan drugog... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Sta je super pobeda? to kao dupla pobeda ili nesto drugo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 nije obaveza da igrač ima do jaja sezonu da bi konkurisao za repku, tj samu igru.... Silva ne bi odigrao više ni minut kod mene posle onog katastrofalnosg promašaja protiv Holandije (kada je izašao 1v1 na golmana i pokušao da ga lobuje, mombril). ne mora da ima dobru sezonu da bi igrao za repku + ne bi odigrao vise ni minut zbog jednog promasaja, daj covece... + ovaj strucnjak iz fotelje momenat Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ja sam ispratio sve do sada sa tiketima i kurac. Istorijski uspesi na sve strane kako nesto odigram :D Uglavnom lep tiket, slicno sam mislio da odigram, samo bih Italijane radje igrao iz X-a nego da nece primiti gol, protiv engleza im je bas curilo tamo po levoj strani ako se dobro secam i generalno mislim da im je najslabija odbrana u prethodnih nekoliko prvenstava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Igrao sam kladžu: - Italija, super pobeda - Francuska i GG - Ekvador, super pobeda 500 -> 13700 Grujo, pa ne znam šta da ti kažem, nije obaveza da igrač ima do jaja sezonu da bi konkurisao za repku, tj samu igru. Ne znam koji ih je kurac i vodio kada su mu sedeli na klupi. Tores je odigrao dobru sezonu, ne kažem da je briljirao, ali mi je ostavio utisak da je znao da se nađe tu, bilo da asistira/napravi gužvu ili da ušunja neki gol... Silva ne bi odigrao više ni minut kod mene posle onog katastrofalnosg promašaja protiv Holandije (kada je izašao 1v1 na golmana i pokušao da ga lobuje, mombril). Buskec i Pedro se videli nisu na terenu, ono, da si posadio dva strašila imalo bi više koristi jer su njih dvojica odigrali užasno. Što se tiče Engleza, kapiramo se, Lampard je morao da igra, ali bih ja dao šansu i Vilširu, jebiga. za Silvu se slažem, da ga je lepo metnuo u drugi ugao, bilo bi 2-0 i posle toga bi odradili i Čile. Celo prvenstvo im je propalo zbog jednog promašaja, tj gluposti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 ovaj Pirlo doktor igre 1 1 Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) sad ide vanredna reorganizacija barselone i spanije, doziveli su to da su postali fudbalski demode Edited June 20, 2014 by Carlito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Nisam gledao raspored i to ali Kostarika vs Chile u finalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 pojesce ih svabe sve Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 namestio tole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Koliko god mrzeo frazu " danas svi igraju fudbal", stvarno svi igraju fudbal jbt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 jebi balotelija fxd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 sva iznenadjenja dolaze :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) onakvo okretanje dupeta nema ni na rur fudbalu, a i kada bi ga bilo, figl bi prekinuo fudbal :D Da ih ja vodim a Doca da mi je asistent, odbranili bi smecari titulu 100%, prvo jer bi poizbacivao sve iz Barce sem Inijeste i Albe ;) Ispade mi Italija ajmo da krenemo opet fudbal da igramo Alo Laki, ja sam bre gospodin covek, imao sam 10k postova jos pre 6 godina kada sam poslednji put postovao ovde, kakve su ovo malverzacije, pa ni Picousti ovo ne radi :( Edited June 20, 2014 by Figl 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 The tremor...in the force...it is...teh Figl! o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Figl prizvao Koleta, šta će još da se desi? Da Brazil osvoji!!! Nego, Englezi sada nemaju ni teoretske šanse da prođu, a Urugvaj mora na pobedu da bi prošao dalje!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) posle kapitena... Edited June 20, 2014 by Bliss 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Jedva cekam da vidim Francuze protiv neke ozbiljne ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Da ih ja vodim a Doca da mi je asistent, odbranili bi smecari titulu 100%, prvo jer bi poizbacivao sve iz Barce sem Inijeste i Albe ;) Ispade mi Italija ajmo da krenemo opet fudbal da igramo Alo Laki, ja sam bre gospodin covek, imao sam 10k postova jos pre 6 godina kada sam poslednji put postovao ovde, kakve su ovo malverzacije, pa ni Picousti ovo ne radi :( Uf, Figl, prijatelju, prilično sam siguran da se niko nije bavio smanjivanjem broja postova na tvom nalogu :) ili makar ja ne znam za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 sjajni francuzi, jebi zabare! nisam ocekivao da ce ovoliko da ponize svajcarce! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 dajte neki sajt na kome postoje svi dosadasnji rezultati na SP-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 http://www.fifa.com/worldcup/matches/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 neko je vec kacio ovo , mozes da vidis lepo sve ovde isto http://pocketworldcupschedule.info/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 ja mislim da cak gugl na pocetnoj stranici ima link ka svim rezultatima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts