mohr Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 brazil sa ovakvom igrom ako dodje do 1/2,mogu da budu srecni,presmesan penal i ne volim to domacinsko sudjenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 http://gfycat.com/ArtisticSecretBalloonfish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Hrvati su lepo odigrali, sudije su ih pokrale. Penal nije postojao, kod trećeg gola je bio faul Prolaze grupu lagano, Brazil će ispasti u 1/4 najkasnije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Dobro igra momcad,gadi mi se hejt po facebooku. Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Čim sam na početku video da sudi jebeni japanac, znao sam da to ne može da izađe na dobro... Ajde penal, nego gomila drugih sitnijih gluposti što su sudili, jedno 4 auta pogrešno dosuđena, ono kad je Olića pogodila u glavu pa sudio ruku itd... Dajte još sudija iz afrike i japana čisto da bismo širili toleranciju i ljubav u svetu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Pokrali ustaše, lagano. Al' ko ih jebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 sramotno..ne gleda mi se fudbal kad ovo vidim.. brazilska odbrana je smesna..kad god su hrvati napali ovi su panicili i gubili se Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 koliko je besmislen ovaj fudbal, sto ne uvedu neko drugo misljenje osim slepih sudija, ovo nije realno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Sta ste ocekivali od sudija ko daje vise penala nego zuti kartona? :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Никад нисам очекивао да ћу навијати да Бразил омаши пенал против Хрвата на СП-у...срамота за фудбал. 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 a neimar se ukenjao da sutne penal kao da igra u zvezdi... zamisljam da smo mi bili na mestu hrvatske... vec mi se zgadilo prvenstvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Hrvate bi vise pokrali da se igralo u favelama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Ocekujem zanimljiviji fudbal sutra, i to bas na mecu izmedju Meksika i Kameruna, jer Spanija vs Holandija vec mogu da zamislim kako ce izgledati :) Dobri hrvati, mislim da bi mi losije odigrali od njih da smo otisli tamo; do duse, verovatno jer smo svi gledali majstora Mihajlovica na klupi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Komentari na zidu :D https://www.facebook.com/pages/Yuichi-Nishimura/139437866069491 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 ne ako se roben pita! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 ali ono sto me iznenadilo u startu - iako su mozda vec jednom igrali u tom sastavu (mozda bas protiv nas?) Hrvati su izasli da igraju protiv Brazila bez ijednog pravog zadnjeg veznog ili kako to sad vole da kazu bez holding midfildera..A ispred sebe su imali ekipu u kojoj su Gustavo kao izraziti dmf i Paulinjo koji se ponekad tu pozicionira.. Kovacic, Rakitic i Modric su plejmejkeri i kreatori, niko od njih ne zna specijalno da bije i da udara i da stiska u odbrani..Perisic i Olic su sa strane pokrivali bekove ali u sredini nema nijednog razbijaca, stvarno hrabro..Video sam da je Rakitic nesto kao malo stajao iza ali opet on nije igrac za takve zadatke.. i na kraju se na celu tu organizacijju sudija posrao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Al oni ni nemaju pravog zadnjeg veznog, osim Vukojevića koji nije u formi. Sa klupe su mogli da udju Brozović ili Samir, a oni su CMF. Ni povredjeni Badelj ili Kranjčar nisu zadnji vezni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 mislio sam to i pre tekme sa nama, a sada sam siguran, Brazil na publiku i kradju moze u najboljem slucaju da se nada polufinalu... Nisam mislio da ce bas ovako ocigledno odmah da pokradu :D Brazil presmesna ekipa, sa cigom Nejmarom, i raspalim FREDOM u napadu...Oskar koji prakticno ni ne igra na svojoj poziciji (a bio je najbolji sinoc), Paulinjo koji je nepotreban pored Luiz Gustava, a o Hulku ne vredi ni trositi reci, jednostavno, ekipa je raspad, i sramotno su pobedili, jedino sto me boli kurac jer sam igrao keca za velike pare :DDDD imao sam slican utisak kao Nigrola, cim sam video da sudi zutac, umro sam od smeha, znao sam da ce nesto biti lose :)i da, isao sam i bacao trolove na index :DDD 1 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Ali sto je Alves odmah pritrcao da pojasni svima kako je, zapravo, bio penal! https://www.youtube.com/watch?v=HIioyB3-gfY 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 glupa tekma, niđe fudbala. hrvati dobri do svog gola, posle se povukli, nisu imali 2 dupla pasa, sem nešto izerno pred kraj, modrić slabo mada je imao par dobrih dubinskih lopti. brazil loš, ništa od poznate kreativnosti i lucidnosti koja je krasila generacije fudbalera iz brazila.kad sam video da brazil centrira svaki napad, smorih se. žao mi je što nejmaru nisu sloili nogu, kao da su se plašili duela i davali im previše prostora, umesto da su bili čvrsti pa i svaki put za žuti karton. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 nego sta vi kazete za marseille turn by olic ivica? :DDDDDDDDDDDDD Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 ^^ u prazno je izdrblao. dobar je bio u odbrani 2,3 akcije a onda je prodao isto toliko. falio im je mandžuka. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Ako ima neko neki iole normalan sajt sa ok streamovima bacite link, neki od nas ne mogu sve tekme da gledaju na TV-u :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 ja koristim http://www.wiziwig.tv/ i instal sam acestream, imam i sopcast ali ace je bolji. ako imaš iole dobru konekciju i komp, imaš sliku u hdu i možeš da uživaš :D Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts