Kal1mero Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Дакле маторцу је потребан лап топ јер жели рачунарски да се описмени :) Ако неко има стари лап топ нека се јави :) Перформансе треба да има само да потера икс-п :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Al sabijaš englesku transkripciju! Reci mu da se kasno setio i da je bolje da obrađuje njivu, vidi kakva vremena dolaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Није мој маторац у питању !:) У последње време ме много јебете на руру кад тражим помоћ !!:))) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 možda da vidiš na limundu ili tako nešto, prodaju krševe tamo svakakve, pa možda iskopaš nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 Ценим да су мање шансе да ме неко превари на руру него на лимунду или где већ :))) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 Gde nadje bas 80 evra lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 A brate, za 80 evra će te prevariti bez namere svako, mislim, za te pare dobijaš krš obrni okreni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 ovaj kali zivi u leskolendu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 daj ti meni tih 80e, u ponedeljak ti vracam 250e pa kupi krsteni lap top! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 6, 2013 Author Report Share Posted December 6, 2013 A brate, za 80 evra će te prevariti bez namere svako, mislim, za te pare dobijaš krš obrni okreni :) Нисам ни мислио да добијем сјајан лап топ за те паре :) И једно је превара са намером а једно је без :) Gde nadje bas 80 evra lol Мислиш да чекам да ддр5 изађе ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2013 Report Share Posted December 6, 2013 A brate, za 80 evra će te prevariti bez namere svako, mislim, za te pare dobijaš krš obrni okreni :) pa stoja minus 20 niggerovih je 80, čista matematika 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 haha :) realno, takav laptop jedino da ti neko izvuče neki svoj prastari koji mu skuplja prašinu. Ja imam neki thinkpad iz 2002 koji fura XP ali nema šanse da se setim gde mi je sada. Pa nešto na taj fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 (edited) Taj laptop koji vredi 80 eura se isplati uzeti samo ako neko poklanja - hardovi za te laptopove su odavno crkli ili pred crkavanjem, novih nema... Nema smisla to uzimati, brate... u toj prici je najisplativije da iskopate desktop tipa celeron/sempron, 1-2gb ddr2, int. grafika, bilo kakav sata hard, i 17-19 inca tft, sve do stotinak eura... na laptop ces samo baciti pare Edited December 7, 2013 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 haha :) realno, takav laptop jedino da ti neko izvuče neki svoj prastari koji mu skuplja prašinu. Ja imam neki thinkpad iz 2002 koji fura XP ali nema šanse da se setim gde mi je sada. Pa nešto na taj fazon. Па то ми и треба !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Ubedi ga da da samo malo vise para, eno kolega grbic na forumu prodao pre neki dan vrlo solidan laptop star 3-4 godine na kome win 7 radi super za 130 (bar je toliko trazio). Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Pa realno ako zeli da se opismeni vise bi valjalo da ima Win7 a ne XP. Ne vidim da ima puno smisla da se navikava na nesto sto niko ne koristi vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 a kad smo već tu, bolje da se opismenjuje na bržem kompu nego na sporijem a i verovatno će hteti da opika kantericu, a gde je kanterica tu je i crysis 4 a super bi bilo i da posle sinkuje sve to što je naučio sa iphone 5 da može da ponese sa sobom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 luky stahp go home ur drunk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 bio sam jutros, sad me već popustilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 7, 2013 Author Report Share Posted December 7, 2013 Ubedi ga da da samo malo vise para, eno kolega grbic na forumu prodao pre neki dan vrlo solidan laptop star 3-4 godine na kome win 7 radi super za 130 (bar je toliko trazio). Ех политичари :) Убедите људе да ураде нешто што им не одговара :) Баш ме занима шта би то човек од 70 година који први пут долази у контакт са рачунаром добио ако би узео вин 7 уместо хп..... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 imam ja jos jedan lap top za 70e ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 (edited) Ех политичари :) Убедите људе да ураде нешто што им не одговара :) Баш ме занима шта би то човек од 70 година који први пут долази у контакт са рачунаром добио ако би узео вин 7 уместо хп..... Ma ne bi nista on dobio, win 7 sam usputno pomenuo samo u kontekstu novijeg kompa pa se Dei na to nadovezao. Poenta je da sta sam video po oglasima za cifru koju covek cilja su bas matore krsine od kompova koji su vrlo izvesni da mogu da riknu uskoro i da popravka kosta znatno vise od 50 evra. A ovo sto je covek prodavao za 130 je u svakom pogledu solidan komp za danasnje standarde, ukljucujuci i taj famozni win 7 :) Mislim evo primer dva random oglasa na kupujemprodajem - za 80 i za 130, razlika drasticna. Edited December 7, 2013 by Zwerko 1 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Ех политичари :) Убедите људе да ураде нешто што им не одговара :) Баш ме занима шта би то човек од 70 година који први пут долази у контакт са рачунаром добио ако би узео вин 7 уместо хп..... lakse bi updateovao profil na fb i twitovao You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 (edited) Zwerko objasnio, ovaj od 80 eura šta god da crkne, samo kanta, a hard je 90% prec crkavanjem sigurno... Evo, ja imam neki sličan laptop, lošije je očuvan, stoji mi bezveze. Ima punjač, pali i radi, ima 512 rama, ne radi mu rezač i neispravan je hard. Bateriju nema, što je isto kao i da je ima posle toliko godina :-) Ja ti ga pošaljem za 20 eurića, za još 30-40 nađeš hard i optiku, i instaliraš mu sistem. I gataš u pasulj da će taj hard sastaviti još koju godinu :-) to ti je taj laptop od 80 eura, ovako će te koštati 60-65... Znači glupost, šta će nekom to? I šta će matorcu od sedamdeset godina laptop, da ga nosi u park kad hrani golubove, lol :-) Da reumatičnim prsima nabada po tastraturi i touchpadu, da ne vidi ništa na malom ekranu? Daklem Ех политичари :) Убедите људе да ураде нешто што им не одговара :) Баш ме занима шта би то човек од 70 година који први пут долази у контакт са рачунаром добио ако би узео вин 7 уместо хп..... Kao prvo matorac sa laptopm previše gubi zbog ograničenja i smetnji za korišćenje laptopa koje mu being matorac nameće :-) A sa win 7 sposobnom desktop mašinom dobija baš mnogo - znači čovek je praznan list papira, naučiti ga da radi kako je moderno i u toku sa vremenom, Bolje je pitanje šta dobija navikavanjem na prevaziđeni sistem i zastareli hardver? Ništa... On je verovatno čuo da je taj laptop fazon i 'oće to, ali jeftino. Tvoje je da ga od toga prijateljski odgovorš, i navučeš na "desktop mašina od stotinak eura" (dotičnu se zaista, u većini slučajeva, i dalje isplati popraviti ili upgrade-ovati po potrebi) ili "laptop od 130+", i tako mu učiniš uslugu. Ako mu pomogneš da protera taj hir i obezbediš taj laptop od 80 eura, činiš mu medveđu uslugu, realno... Mislim, grafike na tim laptopovima daj bože da je su tanju da teraju i jebeni youtube normalno, i to na windowed 360/420p, o fullscreenu mislim da nema govora. Ne znam da li ti je to poznato... Edit: Na t umašinu koji god moderniji antivirus instaliraš, komp postaje skoro neupotreblijivo spor... I to ti ove performance concerns prenosim iz iskustva sa DESKTOP verzijama tog hardvera, gde to radi bolje i brše nego u svojim mobile varijantama... Edited December 8, 2013 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 Pa recimo, svedeniji korisnički interfejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts