Jump to content

Intesa online banking problem


moyo

Recommended Posts

   Imam jedan problem sa Intesom. Imam dva racuna. Devizni i devizni za internet ili kako se vec zove. Online mogu da prebacujem sredstva sa jednog na drugi. Matorom sam dao punomoc za ovaj devizni racun posto ja nisam kod kuce. Pre 3 nedelje sam povukao neke novce sa moneybookera na internet racun medjutim kada su ulogujem na intesa online tamo nema nista. Matori je bio do banke i rekli su mu da su pare na racunu ali na ovom drugom za koji on nema punomoc a ja ne mogu da ih prebacim jer glupi online banking pokazuje da pare nisu tu.I sada su mi pare zaglavljene dok se ja ne vratim u Srbiju. Jel ima neko neku ideju kako da resim ovo?

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Link to comment
Share on other sites

stani, stani - taj devizni račun na koji je trebalo da stignu pare i ćale ti ima ovlaštenje, nije stiglo, a na ovaj drugi je kao stiglo ali ti kada pogledaš na sajtu ono nije stiglo? Jesi gledao izveštaj o uplatama? I da, kad su uplaćene pare tj. koliko je prošlo vremena od uplate?

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Da. Proslo je skoro mesec dana. Prvo sam mailovao moneybookers i oni su mi potvrdili da je withdraw uspesno odradjen. Ne znam sad tacno koji je koji racun posto online izgledaju isto. Uglavnom imam racun A i racun B. Pare su legle na racun A a cale ima punomoc za racun B. U banci su potvrdili da su pare na racunu A. Prosli put kada sam radio withdraw samo sam prebacio online sa racuna A na racun B. Medjutim sada online banking pokazuje da je racun A prazan. Kao da pare nisu ni legle.

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Link to comment
Share on other sites

ćale podigo, spičko, pravi se lud, bgk :D

 

šalim se, jesi proverio izvode šta kažu? To imaš na sajtu, ako nema da su otišle pare negde, onda je bag neki i moraš da kontaktiraš njihovu podršku mejlom. Mislim da ćeš pre tako dobiti odgovor nego da odeš u banku lično jer ovako imaju više vremena da istraže šta je problem. Reci da banka potvrđuje da su pare tu, ti na sajtu ne vidiš, wtf? Možeš i skrinšot da im pošalješ.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

svi se oni prave blesavi. Ja sam imao vise puta tih problema. Fazon je da kada trebas da napises izjavu, oni treba da te pozovu ili posalju poruku. Mene nisu obavestili dva puta. Ne jebi te iz inteze 2 % ! Zovi, smaraj, pitaj...  Izjava moze da ti bude i naknada za pevanje u crkvenom online horu. 

Link to comment
Share on other sites

po 1000ti put ponavljam da za priliv novca iz inostranstva/interneta na vaš devizni račun morate banci da potpišete izjavu.

 

Takodje postoji mogucnost da potpisete samo jednom i onda ukoliko dobijate novac od istog lica oni knjize automatski i ne mora da se potpisuje izjava. Ovo vazi za pravna lica samo, jer u slucaju primanja novca od strane privatnih lica sve se knjizi bez ikakvih izjava. Ovo je vezano za Erste banku, za ostale ne znam ali ovako je ovde. Na primer u Nemackoj ne moram da potpisujem nikakve izjave bilo da mi priliv dolazi od privatnog ili pravnog lica.

Link to comment
Share on other sites

Jednom godisnje se potpisuje. Potpisuje se zbog eventualnog poreza.


Vise neces morati da dajes izjavu u narednih godinu dana. Moj ti je savet da ako ne moras, ne povlacis sa MB na intesu. Isplativije je uzeti skrill master card. Kosta 10 evra godisnje odrzavanje. Cak je i kurs povoljniji ako dizes pare na bankomatu.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...