togFU Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Update 4.4 o/ i ovde o/ Molim vas, najljubaznije vas molim da mi objasnite čemu se radujete? Zaista pitam bez trunke trolla ili hejta, samo pokušavam da provalim taj google marketing, čiji je krajnji rezultat ovo što sam kvotovao. Sa1nt je čak okačio na facebook sliku ekrana dok na njemu piše "installing system update"... ok, razumem da se svi ložimo na različinte stvari, ali zaista ne kontam ovo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 a sta je update 4.4 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 pa apdejt tvog jezika u čmakicu Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 no homo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 no homo. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 rc 4.4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Molim vas, najljubaznije vas molim da mi objasnite čemu se radujete? Zaista pitam bez trunke trolla ili hejta, samo pokušavam da provalim taj google marketing, čiji je krajnji rezultat ovo što sam kvotovao. Sa1nt je čak okačio na facebook sliku ekrana dok na njemu piše "installing system update"... ok, razumem da se svi ložimo na različinte stvari, ali zaista ne kontam ovo. realno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 rc 4.4 :(( Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 za one koji ne znaju o čemu se radi, u pitanju je update za android, ima i topic - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234932273 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 :(( ne kapiras foru za stanka i rc (rč)a kao ono rc release candidate Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted November 26, 2013 Popular Post Report Share Posted November 26, 2013 Molim vas, najljubaznije vas molim da mi objasnite čemu se radujete? Zaista pitam bez trunke trolla ili hejta, samo pokušavam da provalim taj google marketing, čiji je krajnji rezultat ovo što sam kvotovao. Sa1nt je čak okačio na facebook sliku ekrana dok na njemu piše "installing system update"... ok, razumem da se svi ložimo na različinte stvari, ali zaista ne kontam ovo. taj fazon. kao da android mobilni telefoni vibracijama nezno masiraju skrotum i kao da ce ta nova verzija iz korena da promeni zivote svih njegovih korisnika. a u stvari je i dalje samo obican telefon koji niti u potpunosti menja plejer, nit' menja komp, niti moze da zameni aparat. a, da, baterija mu barem drzi dugo drzi 15 minuta. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 is k Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 dobro, jasno je da se digrejzo diskreditovo za dalju raspravu, ali da je lozenje preveliko, jeste! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 vec dugo mi je nejasno to mahanje android kurcevima, morao sam da se ispraznim =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 pa srecni su ljudi zbog updatea neceg sto ih zanima. neka ljudi budu srecni u moru nesrece koja je svuda okolo, barem zbog sitnica. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 Meni je to isto malo nejasno, u smislu imam u sobi uredjaj s androidom 4.0, 4.3 i 4.4 i ne uspevam da vidim neku sustinsku razliku. Ono, nema ni jedan feature zbog koga bih rekao "e bedak je sto ovaj sto ima 4.0 nece dobiti 4.4"... 1 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 pa srecni su ljudi zbog updatea neceg sto ih zanima. neka ljudi budu srecni u moru nesrece koja je svuda okolo, barem zbog sitnica. dobro, svakako da je pozitivno to što su srećni u moru nesreće :D ali ja se nešto ne sećam da su ljudi vikali "izašao xp SP3 o/" ili "izašao windows 7 o/", zato se divim google marketingu :) I dalje čekam odgovor od rbds i Sa1nta, pošto su oni ti koji su ispoljavali tu sreću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nevrstahp Posted November 26, 2013 Popular Post Report Share Posted November 26, 2013 update 4.4 je bolji od 4.0 zato sto je 4.4 veci broj od 4.0 smirite se 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 (edited) Pridružujem se ekipi kojoj nije jasan android update hajp, pogotovo što znam gomilu ljudi koji se zanose time, apsolutno mi je nejasan taj fenomen voršipovanja operativnog sistema na mobilnom telefonu. Usudiću se da upotrebim malo jaču reč, ali mi je sve to razmahivanje raznorazim galaksijima i sličim glupostima nekako snobovski, u domenu likova bogatih roditelja koji su kad smo mi bili klinci furali skupe telefone kao statusne simbole. Edited November 26, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 @capkeSnobizam je uzas naravno, ali mi nista manje nije ogavan trip suprotan tome koji se javlja malo u tvom postu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) al realno, android je sa 4.0 dostigao neki nivo gde se masa stvari iskristalisala...razlika izmedju gingerbreda i ics-a je velika, izmedju ics-a i jb-a manja, a izmedju jb-a i kitkata jos manja itd! Edited November 27, 2013 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 мудро збори довла, иако је смедеревски љапан!уфффф јеботе... већ видим да ће бити патња у превозу :с Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 hahaha pobedio vas je vitja upravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 dobro, ja nemam biber frizuricu i mislim da je preterano lozenje i sta cemo sad? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 (edited) da, ali jedno je 'meni je kul sto sam dobio apdejt', a drugo je 4.4 o/ .o . . o. .o . . o. o/ o ,.-'`'-.,.-'`'-.,.-'`'-.,.-'`'-.,.-'`'-.,.-'`'-. o//// oo IDEMO *posts screenshot* B) a to je ono sto ljude cudi ako me kapiras! Edited November 27, 2013 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts