Shomi~ Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 naravno da ima gomila riba, cule da mare dolazi tamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Pa jel to isto nešto novo, ne sećam se da sam tu ikada video neku kafanu? Мало је завучено, онако у дворишту, мислим да су тек скоро ставили неку видљивију таблу. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Elvise, nisam siguran da li ja sad mislim na istu kafanu kao i ti, jel ona ima (ili je imala) neko zvonce ili slično gde pozvoniš da gazda vidi ko dolazi i onda otvori i pusti narod? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Можда је имала некад, сад нема. То је буквално трећа-четврта кућа са десне стране кад се уђе у Крунску из Београдске, ту се уђе у двориште и унутра је кафана. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Ma da, to je ta kafana, poklapa se i lokacija i ta priča sa dvorištem samo ne znam kako nisam speo da upatim ime Odlična je to kafana, na zimu 2011/2012 sam išao često tu, mogo bi da svratim ponovo neki put ove zime. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 lol gradimir nije kafana, gradimir je car :) najvise mi se tamo svidja kako su resili problem sa ventilacijommislish na prozor? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Samo meni cudno ovo zvonce sto je spominjao savovski ili sta ? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 mislish na prozor? mislim na to sto nema ventlacije :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Imaju i secret handshake. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2013 Author Report Share Posted November 25, 2013 Obezbeđenje kafane „Još ovu noć” brutalno me je bez razloga pretuklo u nedelju oko jedan sat i celu noć sam proveo u Urgentnom centru. Povređene su i moja rođaka i drugarica koje su pokušale da me zaštite, priča Beograđanin E. S. (30) i najavljuje tužbu. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/422545/Obezbedjenje-kafane-brutalno-pretuklo-mladica-njegovoj-rodjaki-slomili-zub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 nije teo da plati jakne sto posto Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 kafana sa obebedjenjem lol lol lololol Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2013 Author Report Share Posted November 25, 2013 pa to je to o čemu smo pričali. Svaka od tih novih "kafana" ima obezbeđenje. Gradimir nema doduše, ali smo već konstatovali da nije normalna kafana :) Još pritom, kakva je to kafana koja ima garderobu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 Verovatno ista ona gde 80% ljudi nosi starke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 ^boemi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 što kaže naš narod, jebeš ti to kad su seljaci počeli da nose starke a hipsteri piju vinjak! 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 хипстери рокају само медовачу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 26, 2013 Report Share Posted November 26, 2013 meni je gotivna Cuburska lipa, cene su tu i tamo, mozda malo vise, al je tamburica super i nikad nikakvih problema nije bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2013 Author Report Share Posted November 26, 2013 Čuburska lipa je ok za tu muziku i tako to a Čubura više za klopu, mada su se i oni nešto "promangupirali" u skorašnjem periodu, ali mislim da im je hrana najbolja u tom "regionu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post babaphet Posted November 26, 2013 Popular Post Report Share Posted November 26, 2013 sad ima i kafana "ona moja", "limun zut" i druga kuca.. Ja ne znam sta fali starogradskim imenima kafana.. :( 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 http://youtu.be/c4vuKOz3kus Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts