Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Na ovom forumu (bar sam ja tako doživljavao) svako ima "retard kredit" koji može da iskoristi s vremena na vreme a da mu se to preterano ne uzme za zlo. Dakle imao sam žutu minutu čekajući sto godina u nekom tamo redu i preznojavajući se kao svinja. Pritom čoveka uopšte ne poznajem, i inače od toliko godina interneta i forumašenja, ljude koje ne poznajem doživljavam samo kao avatare koji ispuštaju neki tekst, a ne kao prave ljude s realnim pričama, al to je već druga stvar. Naposletku, pse zaista volim i onaj post (bar iz moje perspektive) definitivno nije značio "joooj baš se radujem što si morao da ubiješ svog psa, gnjahahahah" Tako da sisaj kurac, neš ti meni držati kurs iz empatije ovde ko da sam debil pa što onda kukaš ko ženica što su ti avatari koji ispuštaju tekst dali minuse? i prestani da psuješ, pomislićemo da iver ne pada daleko od drugog ivera Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Zato što u tih 20 minusa verovatno ima solidna količina onih koji nisu avatari koji ispuštaju tekstove Psujem jer sam presisao sinoć, glava me otkida i svi me nervirate trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 opa saturday night fewer :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Leave voodoo alone! There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post peja_ Posted November 17, 2013 Popular Post Report Share Posted November 17, 2013 ne znam sta je gore, to sto je napisao ono sto je napisao, ili sto se ovako smrtno uvredio (ej, on se u ovoj situaciji uvredio) jer je dobio minuse pa je ugrozena njegova interenet reputacija 4 The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Zato što u tih 20 minusa verovatno ima solidna količina onih koji nisu avatari koji ispuštaju tekstove verovatno više od polovine. napisao si nešto ultra glupo, dobio si minuse koji su najblaži vid prekora, više nećeš pisati takve gluposti i idemo dalje. čovek uči dok je živ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 (edited) Vudu opusti se, ljudi te ovde vole više nego 98% drugih forumaša, šta si se uzrujao što te napunili minusima na jedan post, eto i ja sam ti dao minus jer mi je stvarno bilo neukusno da se šališ sa čovekom koji je upravo morao da ubije svog kućnog ljubimca, ali ni jednog trenutka nisam pomislio lol vudu retard nego više '' vidi ga bre ovaj vudu što nije razmislio šta je napisao, evo mu minus''. Edited November 17, 2013 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Вуди, ја сам ти дао плус, јер је добра фора. ја сам се насмејао. без обзира што је црњак и што се иза аватара који сере текст налази стварно људско биће које тугује. нико не мисли да си лош човек. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted November 17, 2013 Popular Post Report Share Posted November 17, 2013 Dakle lawl-e, ja ti se stvarno izvinjavam što sam ti sipao so na ranu, eto crnjak fora je crnjak 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 jedno je komentarisati i smejati se onim stripovima a drugo je bacati fore liku koji je ostao bez kucnog ljubimca (a da je normalan kucni ljubimac, ne neka egzoticna zivotinja kojoj nije mesto u kuci) vudu ispao si los, jebi ga, popusi kurac (minuse) i iskuliraj... POE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Dakle lawl-e, ja ti se stvarno izvinjavam što sam ti sipao so na ranu, eto crnjak fora je crnjak Прави мушкарац стоји иза својих речи !!:)) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 стварно га оставите на миру. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 da je neko drugi ostavio taj komentar pofasao bi mozda i duplo vise minusa ali bi mu se pritom svi redom iskenjali u usta, ovako dobronamerno ukazujemo vuduu na gresku koju je napravio.. ivane, mojne se ljutis, ali tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 све то стоји, али Вуду није било ко, а и фасовао је минусе и извинио се, јер је свестан шта је урадио. зато је добио 2х мање минуса и не кења му се у уста. Вуди то никад не ради, а пукло му је, синуо му је пенал у једном тешком тренутку. не згражајте се сад као пуританске бабе са 'ладним трајнама. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 jebeni vudu, zbog ovakvih stvari sam napustio rur ovog meseca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ahaha, Vudu prepio sinoc pa je sad prek! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ahaha, Vudu prepio sinoc pa je sad prek! :D Ahahha...doktoru zao sto nije i on.... 1 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Naravno da nije, ja nikad ne prepijem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 A sto si onda uvek prek QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Јер је нестало алкохола !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Samo 70% IDEMO BRE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Jbt... klinac slusa pesme za decu... kakvi tragicni momenti kad krene: Neka skačesve što ima nogu...Neka trčesvi koji to mogu... Pozdravio ih Nick :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 trpaj nemketa sad minusima! 1 1 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ja ih nisam jeo vekovima, i onda sam se zadnjih meseci navuko na njih :) Pošto sam tamo krajem avgusta nekim čudom počeo da ustajem rano evo sve do dana današnjeg, pa sam krenuo da idem redovno i na doručak u menzi, a tamo svakog dana sveže preženice, toplo mleko i sir da se maže na njih o/ Eee, lepi studentski dani! :-) Kao bgd dete imala sam pravo na 30 obroka (ručak/večera). Često sam jela u Loli. Zaboravila sam kojim danom je bio pravi kolač za dezert. Sve pohvale za Rifat i Košutnjak! :-) Mislim da mi je tu negde čip kartica i žeton. Inače, mama je od 1.11 u penziji, tako da stalno pravi neko testo. Prošle subote je pravila krofne, pa u ponedeljak kiflice.. Počele su visinske pripreme za zimu. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts