Doca Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 (edited) nije to, nego je bor istočno od beograda pa mrak pada ranije. Edited November 28, 2013 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ja cuo da sada pada mrak u 16h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ovde na periferiji jos ranije, kod vas mrak stigne oko 4, ovde bude vec oko 3 i 15! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 јер на цераку Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 nije, ali znam da su tamo onakve zgrade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 али, чекај!!! како бре видим по интернету људи се само жале, а чим изађем у град, видим град пун фенсера и хипстера одевених у најновијим модним комбинацијама, кафићи пуни, а и клубови? шта, једу кући саламе само ш квалитета, а по граду мора да се виде канађанке од 10к и ајфон од 400е? ако је стварно толко лоше, једино објашњење ми је то. а ако је стварно таква ситуација, онда су људи монголоиди. мохр, тебе питам, јер живим и ја у нишу a možda samo kukaju oni koji ne izlaze a oni koji izlaze ne kukaju? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ne budi bukvalista plz :D,a to za davljenje,moz da probas :) kad vidim ko sve danas diluje muka mi bude, nekad si morao da izbodes 6 ljudi i da ubijes dvojicu da bi uopste poceo, sad diluju deca 7 razred jebote bog I da, naravno da mogu da probam posto sam najjaci, a ako sam najjaci, jaci sam od tebe i to mi ne predstavlja nikakav problem ? 7 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 ipak ne :( sat ti je u kkkkkkvaru, ko jos koristi XP?!? :D Sta mu fali, radi pos'o ?! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 хијао ћело! рекао ти мохр да кад би били бинарни систем он би био 1, а ти нула! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 mozemo to da proverimo he he he he he he When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 cely prfvr Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 mendzi koji mis imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 emku Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 emka je bolja od kalasa :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Opet zavisi sta dilujes. Nemojte porediti babe I zabe aman. 2 http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 U Memphisu igramo neki turnir sutra i prekosutra. Bas fin gradic. Svidjaju mi se ove njihove metropole od 1-2mil stanovnika. Ne preveliki kao npr Chicago ili NY. Steta sto nisam ovde turisticki da obijem grad malo vise "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Shekk Posted November 28, 2013 Popular Post Report Share Posted November 28, 2013 U Memphisu igramo neki turnir sutra i prekosutra. Bas fin gradic. Svidjaju mi se ove njihove metropole od 1-2mil stanovnika. Ne preveliki kao npr Chicago ili NY. Steta sto nisam ovde turisticki da obijem grad malo vise postao si pravi crnja 5 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 mendzi koji mis imas? mx500 ofc vec 10 godina, i preko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Pocele pripreme za ispite, tesko je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bad1 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 али, чекај!!! како бре видим по интернету људи се само жале, а чим изађем у град, видим град пун фенсера и хипстера одевених у најновијим модним комбинацијама, кафићи пуни, а и клубови? шта, једу кући саламе само ш квалитета, а по граду мора да се виде канађанке од 10к и ајфон од 400е? ако је стварно толко лоше, једино објашњење ми је то. а ако је стварно таква ситуација, онда су људи монголоиди. мохр, тебе питам, јер живим и ја у нишу I ja sam Nislija , skoro sam izaso u grad sa drustvom posle x godina , ofc , taj novac sam skupljao ceo mesec... i gledam onako pijan , i pitam se jebote kolko ja nemam :) skorz si u pravu ovo sto se tice fensera i likova cija odevna kombinacija sa sve fonon bije oko 1000 e , i neko napisa , mislim Laki mi sto kukamo , retko izlazimo , ja licno imam i drugare koji kukaju a ne izbijaju iz Sparka , Diamonda (ex Studio) , i lokalnih kafica .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 brat astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) Dobro, jutro! Idem na neku konferenciju, preko faxa, na Zlatibor, u one studentske smeštaje. Kao svi idu zbog predavanja. Edited November 29, 2013 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Zvuci kao da ides na blogomaniju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 priznaj inferno, provaljen si! .)))))))))))))))))))))))))))))) :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts