Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jedno pitanje iz radoznalosti.. da li ikad ima koristi od ovih survija? btw. popunio sam citko i ljubazno!

Ja ove podatke prikupljam da bih napisao zakljucak seminarskog rada. Profesore zabole patka da li su ti podaci istiniti tako da vecina ljudi izmisli rezultate, dok ja ovo radim sa stvarnim ljudima cisto da zadovoljim svoju radoznalost. Nema neke preterane koristi od anketa posto cak i kada razliciti ljudi popunjavaju anketu, treba uzeti u obzir da su to random ljudi sa fejsa i u ovom slucaju forumasi i da ce neko sigurno popuniti anketu ne pogledajuci pitanja.

Tebi hvala na popunjavaju! Ukoliko ima zainteresovanih, mogu izloziti rezultate kada budu spremni.

U proslom semestru sam radio sa par kolega jedan rad na temu letovanja i tad sam molio rurljane da pomognu.

Evo zavrsnog rada sa rezultatima ankete: https://dl.dropboxusercontent.com/u/109599654/MI%20Letovanje.docx

Ideja ovog "Vodič" alta je skroz zabavna, šteta što realizacija manjka, inače je mogao da bude dobar štos.

Ova magla ne posustaje ... jutros je neko kuče krenulo da skviči oko 05 i onda se još 30 kučića iz kraja uključilo u lajanje, a ne vidi se prst pred okom pa ni ne znaš o čemu se radi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...