RUN.atheistP Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Da mentola ima,ima ih koliko hoces ali je cinjenica da moras da imas kakav takav kompromis s bolidima jer si u timu s njima i sto se vise budete flejmovali gora situacija ce da bude,jer se igra multiplayer igrica zato ja volim WC3 gde sam odlucujes o svojoj sudbini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Ma jos od pick-ova trolujem igru, ako vidim moronske pick-ove. Uzmem Gazlowe-a ili Azmodana i cepam srecan, igram svoju igru ne obazirem se na saigrace. I u ne malo slucajeva pobedim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Evo, upravo sam izgubio sada partiju zbog 2 lika. Cela partija je dobro isla, sve vreme smo pobedjivali i imali prednost. Ta dvojica jesu fidovali ali nije bilo toliko strasno . Umiru obojica pet sekundi pre nego sto se sponuju 3 altara. Uzimaju nam 3 altar-a i boss-a, i izgubimo. Ne mozes da pobedis kada ti igra nameni da izgubis, nebitno kako igras. Znaci znao sam da treba odma AFK, cim je jedan od te dvojice debila uzeo drugog specijalistu. Nikada mi nije zao sto AFK-ujem, zao mi je kada zelim da AFK-ujem a ne uradim to iz nekog razloga.25 minuta truda je otislo u kurac za 30 sekundi. I sta? Mislis da ih boli penis sto smo izgubili zbog njih? Mislis da su rekli sorry ili nesto? Ne ne, nego udju u sledecu partiju i isto to rade. Jel me pita neko sta mislim o tome? Jel me pita blizzard jel sam zasluzio da izgubim pts? Boli penis Blizzard, boli penis nubove, pa onda boli i mene penis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 ahahah good point :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Evo, upravo sam izgubio sada partiju zbog 2 lika. Cela partija je dobro isla, sve vreme smo pobedjivali i imali prednost. Ta dvojica jesu fidovali ali nije bilo toliko strasno . Umiru obojica pet sekundi pre nego sto se sponuju 3 altara. Uzimaju nam 3 altar-a i boss-a, i izgubimo. Ne mozes da pobedis kada ti igra nameni da izgubis, nebitno kako igras. Znaci znao sam da treba odma AFK, cim je jedan od te dvojice debila uzeo drugog specijalistu. Nikada mi nije zao sto AFK-ujem, zao mi je kada zelim da AFK-ujem a ne uradim to iz nekog razloga.25 minuta truda je otislo u kurac za 30 sekundi. I sta? Mislis da ih boli penis sto smo izgubili zbog njih? Mislis da su rekli sorry ili nesto? Ne ne, nego udju u sledecu partiju i isto to rade. Jel me pita neko sta mislim o tome? Jel me pita blizzard jel sam zasluzio da izgubim pts? Boli penis Blizzard, boli penis nubove, pa onda boli i mene penis.Ne možeš očekivati da igra sa milionima igrača ima samo pro igrače :)) Već smo pričali o tome da je sistem napredovanja takav da ako samo klikneš na READY i onda random pomeraš lika da ti ne bi flegovao kao AFK ti možeš da doguraš do 40 levela - sporije nego ostali, ali doguraš. Što znači da nema načina da neko tebi samom uredi da igraš sa i protiv super kul timskih igrača i poznavalaca hotsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ne možeš očekivati da igra sa milionima igrača ima samo pro igrače :)) Već smo pričali o tome da je sistem napredovanja takav da ako samo klikneš na READY i onda random pomeraš lika da ti ne bi flegovao kao AFK ti možeš da doguraš do 40 levela - sporije nego ostali, ali doguraš. Što znači da nema načina da neko tebi samom uredi da igraš sa i protiv super kul timskih igrača i poznavalaca hotsa.Ma ja pricam o HL-u i "rank 1" igracima koji ne zasluzuju da budu rank 30. Ako Blizzard kaze da je ovaj igrac na mom nivou onda je realno da ocekujem da igra na tom nivou. Ako ne igra na datom nivou onda zasluzuje da izgubi. Ja ako vidim lika rank 28 u mom timu, necu da ocekujem od njega da plese i da me nosi u pobede niti cu da ga vredjam, iako je sasvim moguce da ce da plese posto rankovi u ovoj igri nemaju blage veze sa realnoscu. Zahvaljujuci Blizzard-u opet. U sustini za sve je Blizzard kriv, nisu krivi igraci koji imaju visoke rankove a ne zasluzuju ih. Mada ima bolida koji kupuju akaunte, ali to je druga prica.Postoji i pitanje nevidljivog MMR-a. Kako da dizes MMR kada te non-stop sputavaju likovi. Tako je sistem napravljen, da svaki rank ima 2% baze igraca, sto znaci da je igra napravljena da imas 50% win rate. Zamisli koliko ti retardiran treba da budes da napravis da ima ista kolicina "rank 1" igraca i "rank 38 "igraca, to je bezumno. Onda imas ljude koji dobro igraju a zakucani su za niske rankove i lose igrace koji su ocajni ali opstaju na visokim rankovima zato sto im je Blizzard omogucio da imaju 50% win rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Tako je - 50% win rate je ono što juri Blizz i oko toga se sve vrti - a očigledno je da sistem funkcioniše jer ti i koji kukaš, ipak igraš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 (edited) Tako je - 50% win rate je ono što juri Blizz i oko toga se sve vrti - a očigledno je da sistem funkcioniše jer ti i koji kukaš, ipak igraš :)Gde funkcionise sistem kada preko pola igraca kuka kakvo je smece, velika vecina sto ne kuka su casual igraci sto ni ne igraju HL. Cak i sam Blizzard kaze da ce a menjaju ranking sistem. A ja igram zato sto mi je shit kompjuter pa moram, posto sam prestao dotu. Inace momenat kad se to promeni ima da bude delete/sell.. A Blizzard je sramota da kaze koliko igraca igra Hots.. Edited February 17, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 daj da onda požurimo sa tim levelovanjem choa, dok ne deinstaliraš igru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 daj da onda požurimo sa tim levelovanjem choa, dok ne deinstaliraš igru!Pa nema te.. Igrao danas 2 partije sa ovim likom atheistP i njegovim drugarima. Ovaj Artanis mnogo prebija kada ides damage build. Savije nevidjeno, ljudima nije jasno sta se desava a nije ga lako ubiti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ajde večeras da igramo, kam oun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ne znam kako, al' uspeli smo ovu da dobijemo (screenshot nekih 5 min pre wina).. al' sam se oznojio za vreme igre koliko sam buljio da vidim novu/zeratula pre nego me iniciraju i sl. :D jebeni matchmaking koji protiv 3 squishera ubaci 2 stealtha.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ja bih mogao od 8 do ~pola 10 par partija, posle se valja spremiti za deadpoola yyyeeeaaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ja u poslednjih par dana sve dobijam razlicite kvestove win 3 games with x klasa a nikako da dobijem war\star\diablo heroj pa da mogu da kombinujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Mogu i ja od 8 pa koliko ide.Ja u poslednjih par dana sve dobijam razlicite kvestove win 3 games with x klasa a nikako da dobijem war\star\diablo heroj pa da mogu da kombinujem...Koliko to smara, ali kada vidim "Win 3 games with Warrior" smorim se kao mac u kamenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ima koga online? Joinujte klanrur kanal, da se ne trazimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Jebote, ona Valla je najgori heroj u igri. Health pool bedan, gine u dva udarca, mana regen isto, domet kratak, demidž aj i nekako, ako imaš tri tenka da te brane. Jebem im mater, takva je od početka igre, pipnuli je nisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Ovaj meta joj ne lezi ni malo, patch pre ovoga je bilo stun stun stun i kolko tolko dmga, sad je stun stun li ming/greymane umire ti ceo tim :D :D: :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Jebote, ona Valla je najgori heroj u igri. Health pool bedan, gine u dva udarca, mana regen isto, domet kratak, demidž aj i nekako, ako imaš tri tenka da te brane. Jebem im mater, takva je od početka igre, pipnuli je nisu.http://www.heroesnexus.com/talent-calculator/15-valla#oPkPrPmBkBdHWKPAAEvo ti Valla koja ce da resi sve tvoje probleme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUN.atheistP Posted February 17, 2016 Report Share Posted February 17, 2016 Pa da,ja igrao ovaj build s Valom i mnogo je dobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Dobro, a sto ce Blizzard da "buff-uje" Anuba? "Shield amount increased from 242 (+4% per level) to 260 (+4% per level)"Developer Comments: Anub’arak’s survivability is a little low right now, though not by much. We think that increasing it by buffing his low cooldown Shield helps him feel unique, and will give him a slight nudge toward becoming another enticing Warrior option at all levels of play.Pa ja sam umro od smeha na par komentara..https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/46akzr/fun_fact_with_anubs_recent_buff_his_shield_now/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Jel se desava nekome da mu igra "pojede pobedu"? Upravo sam dobio partiju i nije mi uracunao dobijeni exp. Nego stoji na istom kao i posle predhodne partije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 Jel se desava nekome da mu igra "pojede pobedu"? Upravo sam dobio partiju i nije mi uracunao dobijeni exp. Nego stoji na istom kao i posle predhodne partijeTo ti je ubagovala ona skala. Uracuna sve kako treba, meni se nekoliko puta desavalo isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 Isto kao i Spiru, nekad mi se desi i da mi ne izda rezultate nikakve, pa se posle pojave.btw, pozdrav za drugare od sinoć, u operi je bilo divno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 pokidali smo sinoc :D spiro pro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts