SpiRo Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Jel ste imali priliku da naletite na lika koji non stop bump-uje u tebe? Non-stop na liniji se vrti oko tebe, udara u tebe, blokira te da ti ne mozes da se kreces i izbegavas spell-ove. I onako ti kad se pomeris na drugu stranu linije vidis kako se on onako autisticno priblizava i opet bump-uje u tebe non-stop. Koliko mene to izludjuje, nije cesto, ali sooner then later uvek se pojavi kreten.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Jel ste imali priliku da naletite na lika koji non stop bump-uje u tebe? Non-stop na liniji se vrti oko tebe, udara u tebe, blokira te da ti ne mozes da se kreces i izbegavas spell-ove. I onako ti kad se pomeris na drugu stranu linije vidis kako se on onako autisticno priblizava i opet bump-uje u tebe non-stop. Koliko mene to izludjuje, nije cesto, ali sooner then later uvek se pojavi kreten.. počinjem da sumnjam da ovaj spiro zapravo ne igra hots nego ima vizije u toplini doma svoga ispred ugašenog monitora :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 hahaha upravo mi se u sred partije ugasio hots i win resetovao komp i krenuo da updatuje windows :)) izem ti ms i blizz :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Jel ste imali priliku da naletite na lika koji non stop bump-uje u tebe? Non-stop na liniji se vrti oko tebe, udara u tebe, blokira te da ti ne mozes da se kreces i izbegavas spell-ove. I onako ti kad se pomeris na drugu stranu linije vidis kako se on onako autisticno priblizava i opet bump-uje u tebe non-stop. Koliko mene to izludjuje, nije cesto, ali sooner then later uvek se pojavi kreten.. počinjem da sumnjam da ovaj spiro zapravo ne igra hots nego ima vizije u toplini doma svoga ispred ugašenog monitora :)Tako izgleda,ali n ije...video sam da igra ipak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Igram sa Tyrande i Tassadarom ciji kombinovani healing done nije ni pola od Monkovog!!!????????? Prokleta igra mrtva samo odem afk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 hahaha upravo mi se u sred partije ugasio hots i win resetovao komp i krenuo da updatuje windows :)) izem ti ms i blizz :)ipak update nije trajao predugo, pa sam se pokušao vratiti u partiju i dok je on "syncovao vreme sa serverom" upao sam tačno u trenutku pobede. vrh partija! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Ja sam jednom igrao Malfa na battlefield of eternity, i dropovo tik pre nego sto smo uzeli prvog immortala, puko net, i pored 2 restarta modema nije se vratio jedno 6-7min. I onda dok sam ponovo uso, i sve se syncovalo, pa..proslo je sigurno 10 min, mozda i malo vise. Kontao sam ceka me samo defeat screen, kad ono ne samo da nismo izgubli ni jedan keep nego su ih moji jos i sabili :D izneverovo sam i lagano smo zavrisli partiju :D best game evaaaah :Dto mi je bio jos jedan dokaz za to koliko je bitan early game i kolko su jaki snipe comboi sa muradinom/jaina/ray/nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Ja sam jednom igrao Malfa na battlefield of eternity, i dropovo tik pre nego sto smo uzeli prvog immortala, puko net, i pored 2 restarta modema nije se vratio jedno 6-7min. I onda dok sam ponovo uso, i sve se syncovalo, pa..proslo je sigurno 10 min, mozda i malo vise. Kontao sam ceka me samo defeat screen, kad ono ne samo da nismo izgubli ni jedan keep nego su ih moji jos i sabili :D izneverovo sam i lagano smo zavrisli partiju :D best game evaaaah :Dto mi je bio jos jedan dokaz za to koliko je bitan early game i kolko su jaki snipe comboi sa muradinom/jaina/ray/nesto a nije ni loša fora - uđeš u igru, disc i pustiš bota da odradi posao za tebe! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 ko'ko me zeza battle.net ovih dana.ne može da se loguje na battle.net, pa kad se loguje pa uđem u HotS prijavi kako ne može da "nađe autentifikacioni ključ" or whatever.pa kad nekad uđe u igru, izbaci me sa servera i krene u reconnect koji se nikada ne dogodi.pa onda random izbacuje one AFK poruke iako aktivno igram.nemam pojma koj mu je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 pa kad nekad uđe u igru, izbaci me sa servera i krene u reconnect koji se nikada ne dogodi. Ovaj problem i ja imam. I nisam nasao resenje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Meni se to npr. nikad nije desilo.Malo sam se zasitio igrom, previse sam je spamovo u decembru. Igram tu i tamo koji QM da odradim questove, juce npr sam malo igrao sa Lunarom. Sta znam, nije los heroj za QM zajebanciju, ali te je prelako ubiti ako popijes i jedan stun. Nekako joj fali burst dmga, osim skok ultija nema nista, a najubojitija je ako krenu da se povlace a nemaju neki disengage kao force wall ili gust. Sad mi je drago sto je nisam bio kupio :DNego jel neko ispratio ovo : https://twitter.com/BlizzHeroes/status/689508109807529984To je kao teaser za 2 nova heroja. Suska se da je prvi glas diablo 3 wizard ili mozda cak Alleria Windrunner, za drugog pricaju da je kel'thuzad :D. not bad imho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Ja sam mislio da su oni za sad završili sa Diablo herojima i prešli na Warcraft likove, tako da ne verujem da je neko iz Diablo lorea.pa kad nekad uđe u igru, izbaci me sa servera i krene u reconnect koji se nikada ne dogodi. Ovaj problem i ja imam. I nisam nasao resenje.. ja mislim da je povezano sa internetom, tj. da igra jako loše reaguje čak i na minimalni problem sa netom, prekid pre svega ili neke spajkove. Jer su ovakvi problemi počeli da mi se događaju tek kad su neki maaaaali problemčići sa netom počeli da se pojavljuju u HQ, dok mi je kod kuće već dokazano problem bio sa netom a sličan fazon (samo što se tamo skroz zamrzavala igra). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Bio sam nahajpovan zbog Nekromansera ali je sav hajp nestao kad sam ga video kako izgleda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Bio sam nahajpovan zbog Nekromansera ali je sav hajp nestao kad sam ga video kako izgleda..ovaj spiro, uvek na kraj srca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Bio sam nahajpovan zbog Nekromansera ali je sav hajp nestao kad sam ga video kako izgleda..ovaj spiro, uvek na kraj srca!Izgleda kao gej gusar sa scythom..Ali dobro je, posto cu da spiskam 10k na Greymane-a taman necu morati da stedim ponovo 10k. Mogu da se posvetim herojima koje nemam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 mene sad kad bi pitali na koga bih potrošio pare da ga kupim, nemam pojma koga bih odabrao. Verovatno trala ili fastada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 Ja sam usteko ~15k, verovatno cu uzeti graymane-a i thralla u naredne 2 nedelje. Sa Thrallom nema greske, mnogo je jak i kao laner i u teamfightovima, a greymane mi deluje jako zanimljivo. Verovatno cu spamovati neki safe poke cocktail build uz go for the throat ult kao execute/clean up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 (edited) Jeste vala bezveze Necro, trebalo je da uzmu onaj skin sa character selectiona u Diablo 2.Ne znam da li ovo znaci da cemo dobiti i druge D2 klase. Nova vec ima skin kao Amazonka, a ionako je DH donekle slican. Mozda Amazonka sa dvorukim kopljem.Vecina klasa iz D2 sem nekrona je donekle preslikana u D3 klasama, ili herojima iz drugog univerzuma. Mozda trap assassinka?Ja sam ocekivao da ce jedan od ovih revealova biti Kel' Thuzad. Edited January 21, 2016 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 mene sad kad bi pitali na koga bih potrošio pare da ga kupim, nemam pojma koga bih odabrao. Verovatno trala ili fastada.Ja sam taman skupio 20k da kupim upravo Falstada i Thralla, al mi se jako igra Abathur koji nikako da bude free :/ Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 mene sad kad bi pitali na koga bih potrošio pare da ga kupim, nemam pojma koga bih odabrao. Verovatno trala ili fastada.Ja sam taman skupio 20k da kupim upravo Falstada i Thralla, al mi se jako igra Abathur koji nikako da bude free :/Ne znam da li moze da se proveri ali mislim da je abathur bio free mozda 2-3 puta od kad ja igram, sto je sad vec oko godinu dana. Negde sam cuo/procitao da njega namerno skoro nikad ne stave u rotaciju bas zato sto je unikatan tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Našao sam ovoAbathur last rotation Aug 11 - Aug 18, weeks since 23 Thrall će onda morati da sačeka malo, Falstad je pravi glass cannon, sa dobrim supportom i pozicioniranjem ne gubi partiju. Giant Killer + Secret Weapon + Nexus Frenzy = GG Naravno i hammer time :D Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 da, sećam se i ja da je abatur bio u rotaciji u jednom trenutku jer sam i ja probao nekoliko partija sa njim tada.al' trenutno sam još u fazi da levelujem heroje na peti, tako da ne razmišljam o daljim kupovinama dok to ne odradim sve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Dobar je ovaj necromancer što izgleda k'o geralt :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Gde je oklop od kostiju, gde su lobanje? Sta mu se desilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Cepao sam danas Lunaru (!) izmenjenu, nije loša, zabavnija je za igranje, onako tipični heroj da "poprckuje" iz daljine i čekaš da odradi poison svoje, posebno ako nabudžiš povećanje attack rangea. A dovoljno je brza da zbriše kada je potrebno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts