voodoo_ Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Ne sjajno, baciš neki spori tetraedar (lol) i samo ako kojim slučajem uspeš da pogodiš protivnika, što se dešava samo kad je opšte krljanje u krugu od tri (in-game) metra jer u suprotnom protivnik lako utekne, onda vas swapuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 :(i bilo mi je sumnjivo s obzirom da čini i neki dmg, znao sam da ima neka "kvaka". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted October 22, 2015 Report Share Posted October 22, 2015 Cu da ga uzNem kada bude bio 10k zato sto je Protoss i mora da se prikljuci braci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 http://imgur.com/EWml0BV:') Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 ahahaha Cho'gal! april fools pre 10 godina za wow al u Hotsu ce da bude implemetirano, odlicno =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 (edited) Zanimljiva je ta Cho'gal fora i ekstra je sto ce da bude ubacen Genn ali ko je jebena Lunara?? Prvi put cujem.. Mogli su da dodaju Cenariusa ili Remulosa, ne.. Izmislicemo novog lika da ga ubacimo?? Edited November 6, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 realno najpoznatija drijada je Selendra ;oPi ja mislim da je novi lik, ali ne mislim da je cenarius neko sa istim skill setom kao cenarius =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 6, 2015 Report Share Posted November 6, 2015 Ja sam morao da izguglam da vidim ko je Lunara. Ne postoji drijada sa tim imenom ni na wowwiki ni na wowpediji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Koji bezumni debili igraju ovu igru ja ne mogu da verujem. Sta dota, sta rusi i turci. Ovi debili su 10 puta gori. Rank 1 igraci???? Jebeni degeni. Sta sam sada izgubio 4 partije ja ne mogu da razumem kako je to moguce izgubiti. Ne sa rank 1 igracima. Nego sa autisticnim majmunima to ne moze da se izgubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ness Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 (edited) O tome ja pricam,ne vidim uopste HotS kao konkurenciju LoLu i doti, moraju da srede ranked matchmaking pod hitno. Stavili su rank 1 da je maksimum koji igrac moze da dostigne u competitive mecevima,sto mu dodje kao 2k mmr u doti,kao bronze-silver liga u LoLu...Stvarno ih ne kapiram...A jos manje mi je jasno kako uopste i do tog bednog ranka 1 dodju svi ti debili kada ipak postoji sistem koji ti oduzima fin MMR ako izgubis? Pritom je navodno taj rank 1 zapravo top 2% igraca,a bukvalno imam osecaj kao da je matchmaker totalno random,bez ikakvog rank/mmr sistema :SMoguce je da zapravo svi bolji igraci igraju timsku ligu,mada ni to nema logike,po svim igrama bolji igraci igraju timske lige pa su opet u solo queue-u normalni mecevi...Sto se drijade tice, hteli su da ubace ovu klasicnu drijadu iz WC3-enchantresicu iz dote, ali su morali da smisle neku kao istaknutu drijadu i eto,ubacise kraljicu drijadi hh Edited November 7, 2015 by Urosh92 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Je l' imamo nekoga sa virtual ticketom ovde? Zapljunuo bih se za Cho'Galla ako je moguce. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 i ja bih bio zainteresovan i zahvalan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 7, 2015 Report Share Posted November 7, 2015 Ubacuju Lakijevog omiljenog heroja. Be afraid, be very afraid! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Ubacuju Lakijevog omiljenog heroja. Be afraid, be very afraid!ahahaha, samo sam se pitao ko će prvi da nabode zicer :))Je l' imamo nekoga sa virtual ticketom ovde? Zapljunuo bih se za Cho'Galla ako je moguce. :)imamo mi, al' sam ja bio dobar pa sam udelio kolegama koje prate priču više nego ja, pa sad ne znam koja beše fora - ako ga dobije taj što ima virtual onda ako te pozove da zajedno kontrolišete lika onda ga dobiješ i ti?alsoDuring a Blizzcon stage presentation, Blizzard's Dustin Browder outlined plans to implement a new matchmaking system in Heroes of the Storm, Blizzard's team brawler/MOBA. Polygon recaps the talk, saying the plan is to introduce this within two or three weeks, though he clarifies this is "an intent, not a promise," adding that this project us currently their top priority. They have details on how the new system differs from the old one, which emphasized expedience over fairness, though it didn't succeed wildly in either direction. They quote Browder saying the new system has created much fairer matches in their simulations, with smaller differences between player ranks and more balanced character roles across the board. Edited November 8, 2015 by Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 ^ Mmmm da, al' ovaj put ce stvarno biti bolje, nema veze shto je matchmaking gori nego ikad nakon poslednjeg "poboljshanja" i uvodjenja placement-a. Javicete mi za tih par nedelja kako ste zadovoljni. Ne bih da rizikujem da mi od nerviranja otpadne i ovih par preostalih dlaka na glavi. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Danas je cetvrti put kako mi je falila jedna pobeda da se vratim u rank 1 i cetvrti put gubim zbog dementnih Rank 1 imbecila u timu koji me vracaju na rank 3. Ej igramo Garden of Terror, cetiri Rank 1 igraca u timu, uzimamo TRI PUTA terrora za redom, oni ni jednom, pobedjujemo svaki teamfight. Sa tri terrora jebeni Rank 1 degeni su uspeli 1 fort da sruse. Ne znam dal je isti lik uzimao ili ne. Ja ne mogu da pojmim kako je to moguce. A to sto je rekao Dustin je takav LOAD OF CRAP da je to strasno. Kako besramno laze debilcina ja ne verujem kakav beskicmenjak.. Edited November 8, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 (edited) Da, onaj ko ima virtual ticket, ima Chu'Galla. Mora da pobedi 2 x po dve partije (dakle dve razlicite osobe) da bi dobio 2200g a te dve osobe heroja, sirenje traje od 17 novembra do 1 decembra nakon cega prestaje "event" i valjda heroj dolazi u shop.Te eto, ako imamo voljnug drugara da pomogne ili se neko ovajdi sa strane, setite me se. :)EDIT:Da dodam da nisam otisao dalje od 29 ranka max...Bukvalno mi je misterija kako se prelazi ta cifa. Onaj indikator ranka mi radi kao brzinometar prokleti. :) Bitno da je zabava tu!Kako upadate u kju? Solo ili sa nekim? I kako u oba slucaja uspete da iznesete igru ako dobijete nekog Aljosu koji ne zna gde je levo? Edited November 8, 2015 by Feno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Realno Laki, izdao si svoje! Ali bice u shopu od 1.Note: During the Cho’gall Buddy Brawl event, you can obtain Cho’gall by completing the quest, random seeding at the start of the event, or a BlizzCon loot code. After the event, you will be able to purchase Cho’gall from the in-game store.http://us.battle.net/heroes/en/heroes/chogall/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 A pa dobro. Znaci nije prodao. Cek mora da izbrisem Lucky-ja iz teftera za afk u buducnosti. Valjda cu da nadjem nekog da igram sa njim, da ne bacam zlatnike za dz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 hahaha, ja i dalje ne znam za šta me optužujete! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Ne sjajno, baciš neki spori tetraedar (lol) i samo ako kojim slučajem uspeš da pogodiš protivnika, što se dešava samo kad je opšte krljanje u krugu od tri (in-game) metra jer u suprotnom protivnik lako utekne, onda vas swapuje.ProV'o sam ga sinoć, stvarno je krš ovaj swap, vidim da ga hejtuju i po netu. Ima baš slabu upotrebnu vrednost u fajtu.Dash sa druge strane može čuda da napravi ako je čovek kreativan. I razočaran sam onim ulti laserom, praktično nikoga ne možeš da ubiješ jer je spor. Eventualno može da bude za to da isključiš iz fajta jednog heroja i naravno totalno je beskoristan za brže jedinice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Jeste laser sranje, zato uvek biram ono AOE blajndovanje, ume da bude handy (iliti priručno) kad protivnička ekipa koja se oslanja na đije a ne na snagu hoće da napravi push, a mi ih onda zafrknemo (!) i odvalimo ko volove u kupusu :DDash je super i pritom može dobro da se nadogradi. Sve u svemu, jedine pobede u ranked mečevima su mi samo sa Artanisom :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 taj ulti ima i drugo punjenje (doduše sa 10sec cd) ali sam hteo da isprobam ovaj laser, iskreno više me zanimalo kako je vizuelno rešen. al' vidim da nema poente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Ja sad skupljam gold za Artanisa, ne znam dal je dobar a i ne volim mnogo warrior-e, ali volim protose. Laser je zaista dobar samo u retkim situacijama, Nazeeba sa Ravenous Spiritom i Hammer-a counter-uje super. Mozda i Abathura kad se zanese sa simbiozom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts