Sarma Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 ma jok to je zbog lezbejki... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Ja sam ovaj jedan sa diplomom, a ne priucen kao neki! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 I zato radiš ispunjujuć i dobro plaćen posao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 astora nemoj da poklanjaš stim akaunt. kapiram da nemaš vremena da se igraš ili prosto ne želiš ili šta god, ali ostavi ga za klinca. nema veze kakve igrice imaš i da li mu se igraju. kupuj mu igrice s vremenom, ceniće. mislim, šta ja znam o odgajanju dece. ovo su moja dva centa, radi kako god ti želiš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 to je super ideja, moj je danas sa replikom kanter noza napao dedu (mog caleta) i vikao go go go, seci dedi djoku You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 To ga naravno nisi ti naučio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted November 7, 2013 Popular Post Report Share Posted November 7, 2013 pa naucio sam ga da kupi emku, kalas, sterku i komando. za ostalo je krivo obdaniste. 9 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 I zato radiš ispunjujuć i dobro plaćen posao! Ofc, pkako drugacije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 astora nemoj da poklanjaš stim akaunt. kapiram da nemaš vremena da se igraš ili prosto ne želiš ili šta god, ali ostavi ga za klinca. nema veze kakve igrice imaš i da li mu se igraju. kupuj mu igrice s vremenom, ceniće. mislim, šta ja znam o odgajanju dece. ovo su moja dva centa, radi kako god ti želiš. to je Astora uradio da bi dobio 60 pluseva kao onaj lik na oglasi topiku 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 astora nemoj da poklanjaš stim akaunt. kapiram da nemaš vremena da se igraš ili prosto ne želiš ili šta god, ali ostavi ga za klinca. nema veze kakve igrice imaš i da li mu se igraju. kupuj mu igrice s vremenom, ceniće. mislim, šta ja znam o odgajanju dece. ovo su moja dva centa, radi kako god ti želiš. PA STA SI GA ONDA SAVETOVAO KAD NE ZNAS L O L Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Srecna slava svima koji slave danas:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Fala Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Vico vrati igoru nalog uvalim ti malog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Naravno da nisam zbog pluseva. Jebe mi se iskreno hocu imati 1000 pluseva ili 1000 minusa. Odavno sam prevazisao tu fazu. Steam poklanjam zato sto imam 2 naloga i ovaj ne koristim. Neko nema ni jedan i da acc ne propada bez veze ja ga poklanjam. Sin taj drugi acc na kojem je CS koristi a i cerka ima svoj steam account. Hvala proto na savetu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Дао си сину да игра цс ?:) Иди на под форум цс и размисли још једном :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Naravno da jesam. Dobice od mene sve po zasluzi. Znam dobro situaciju u cs pod forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Čitao sam juče neku vest da je Deleze zabeležio gubitak ove godine i da je i uprkos rastu od 2,2% u Americi na kraju godine prijavio oko 90 milki minusa. A razlog su gubiTci na dva tržišta - Srbija i Bugarska u ukupnom iznosu od 195 milki od čega 191 na tržištu Srbije?! Nisam znao da smo tako pogubni po Deleze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Spamovacu forum, dosta mi je muke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 zakuv'o si čaj, dosta ti je fuke. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Хаковаћу форум са обе своје руке ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Odoh za Bor. Kruske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Čitao sam juče neku vest da je Deleze zabeležio gubitak ove godine i da je i uprkos rastu od 2,2% u Americi na kraju godine prijavio oko 90 milki minusa. A razlog su gubiTci na dva tržišta - Srbija i Bugarska u ukupnom iznosu od 195 milki od čega 191 na tržištu Srbije?! Nisam znao da smo tako pogubni po Deleze :) Onako laički, mislim da se u radi o onom inicijalnom gubitku (nakon ulaganja i svih sranja) i da će realna slika da se vidi narednih godina. I to u Bugarskoj smo isto ''mi'' odnosno deo maksi lanca koji je kupljen od Miškovića. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Tako je, delić sigurno jeste realan tržišni gubitak, ali je masa vrlo verovatno "otpisivanje u ratama", odnosno odloženo knjiženje keša koji su zunuli Mišku. Inače, Delez najverovatnije u narednim mesecima izlazi sa srpskog tržišta i očekuje se preuzimanje, verovatno Lidl. Mada ne znam kako oni stoje sa ovim malenim lokalima. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts